Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (53)
Raspunsuri - Pagina 21
ailed_dota spune:
yasmy, o duc in pat, o invelesc stau putin cu ea... si adoarme... daca nu sunt eu prea obosita sia dorm inaintea ei si vine sotul si ma trezeste...![]()
mami de fete frumoase:
MARIA DANIELA (07.04.2003) si
DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras
(2008)
bb_yasmi spune:
irinuca probabil o sa manance mai mult cand o sa"prinda drag" de un anumit fel de mancare. sincer nici mie nu mi-ar placea combinatia branza+mar+morcov ![]()
![]()
mamica implinita de fetita (2007) si baietel (2011)
madutza_bra spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui roxy_s persi si tie ti-a zis de pruna? am mai auzit ca nu prea ar fi buna... eu i-am dat mai mereu, o fi rau? fetelor, voi dati pruna la bebei? oare sa nu-i mai dau? Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011) |
si eu dau pruna
Cozonacelul meu, Cristian Andrei
Buburuza mea, Catalina Ioana
Mada, mami fericita si implinita de
Cristian Andrei - 29.12.2008 si
Catalina Ioana - 15.02.2011Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
ailed_dota spune:
cand era Maria mica erau biscuiti fara gluten si la mega... acum eu i-am dat cu gluten de la Hipp dupa ce a facut 6 luni... imi zicea pediatra ca chestia cu gluten dupa 8 luni e cam depasita, dupa 6 e oki, mi-a zis ca pot sa-i dau si paine in cant mici... nu ca nu i-as fi dat sa molfaie cate o bucatica pana acummm![]()
mami de fete frumoase:
(2008)
ailed_dota spune:
eu gust papica sa aiba gust de ceva si andra mi-a papat piureurile care aveau gust de ceva bunn
mami de fete frumoase:
(2008)
bb_yasmi spune:
delia asa o culcam si noi pe iasmi....si eu care ma gandeam ca e cam mare pt a adormi asa
deci o sa mai tina acest obicei...dar daca ea asa se simte in siguranta si adoarme linistita pt noi nu e asa mare efortul!! mai avem si noi un moment de intimitate impreuna seara in care mai povestim ce mai e nou 

mamica implinita de fetita (2007) si baietel (2011)
lalely07 spune:
Delia,Irinuca,Lavi saru'mana de raspunsuri..
Legat de biscuiti fara gluten...sigur la o farmacie aveau,nu mai stiu daca Dona sau Sensiblu si au zis clar ca sunt fara gluten...Or fi mai batute in cap astea din Pitesti???![]()
Maine intru la farmacie sa mai intreb odata....
Mamica
de comoara
David Andrei 15.04.2011
Doamne iti multumim pt acesta minune!
ailed_dota spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bb_yasmi delia asa o culcam si noi pe iasmi....si eu care ma gandeam ca e cam mare pt a adormi asa ![]() ![]() mamica implinita de fetita (2007) si baietel (2011) |
ca fetele

mami de fete frumoase:
(2008)
AlexinaA spune:
buna seara
am ajuns cu bine acasa
desi ne e dor deja de bunici si de stat in curte toata ziua. pe drum a fost f ok, teea a fost ff cuminte, a dormit cand jum din traseu si restul a vorbit si s-a jucat. de data asta nu a mai vomitat
nu am mai apucat sa intru pt ca am avut 1000 de bagaje si pana am desfacut o parte din ele m-a apucat ziua de azi
. mai am inca ditai valiza ,,,dar o rezolv eu maine
intre timp am fost azi la manechiura si pensat
asa de dorul coaforului din coltul strazii![]()
iar tb sa ajuns la zi, asa ca ma bag la citit si ne auzim maine la coffee![]()

somnic usor
Mamica de printesica - Teea Maria (14.04.2011)