Brumarei si Craciunite de nov-dec 2011 (68)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

ooka - chiar asa...vezi ca la etajul 1 la chirurgie e cantina. au mancare f buna, sucuri proaspat stoarse de portocale dar cel mai important au WI-FI GRATUIT. au si terasa chiar, daca o sa tzina vremea buna. eu numai pe acolo eram intre alaptari...ori la cantina, ori prin curte

multumesc fetelor

nici eu nu am bagajul nici macar pregatit la modul ca sa stiu de lucruri pe unde sunt si sa le am cumparate. nimic nimic nu am gata. trebuie sa caut lista de data trecuta ca sa stiu ce trebuie sa mai cumpar, ce trebuie sa spal, sa pregatesc...ooofff...treaba multa chef si timp putin

mama de mic +s30+

Mergi la inceput

aveti cont comun pe picasa? vreau si eu parola si id-ul...pliiizzz

mama de mic +s30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

mda ... eu le stiu prin casa pe unde-s, da' nu se aseaza singure in geanta. Ale mele. Tot am facut un pas inainte ca mi-am adus geanta din boxa . Ale bebelinei ... is in ceata, ca nu stiu daca trebuie sau nu. Voi intreba in spital cand merg sa fac ultimul set de analize. In 2007 nu trebuia nimic pt. bb.
In caz ca trebuie, nu le am cumparate. Am dat tot, tot de la S. De imbracat. Deci trebuie sa ma orientez la cumparaturi ....

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Doamne-Doamne, ai grija de noi 33s

Se tu sentissi come mi batte il cuore,
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Buna dimineata!

Petro te pup si ma bucur ca te aud!

Ma bucur pentru vestile bune Ralu, sper sa fie totul bine si de acum inainte.

Din nou la servici:((, nu mai am chef deloc si cand ma gandesc ca trebuie sa prestez pana in ultima zi de sarcina. Nici zile libere nu prea pot sa-mi iau pt ca imi scurteaza concediul de maternitate si asa minuscul. Noroc ca in noiembrie avem o gramada de sarbatori si zile libere (3 vineri si o joie).

In rest totul bine, maine fac si eu 33 de saptamani si tot maine am baby shower, de abia astept....dupa aia pot sa cumpar ce mai ramane pe lista. Vineri am asamblat basinetul si A. leagana acum papitoii lui de plus, e super funny:))

Tiny baby gator

Baby gator

Mergi la inceput

eu i-am dat hainele sora-mi deci le recuperez nu-i bai, dar si asa trebuie sa ma duc si sa le iau de acolo. ne vedem de minim 4 ori/saptamana si nu am reusit. suntem sub orice critica. nici eu nu am avut nevoie de haine la spital pt cel mic doar de scutece si niste cosmeticale. scutece am, ca am importat la un moment dat un container si ca sa zic asa, mai pot creste 5 copii fara stresul asta dar restul nu am nimic. trebuie sa imi iau si epidurala, sa imi confectionez niste tampoane sa imi spal pijamalele si cred ca imi mai cumpar unele noi, sa le ambalez si sa le organizez in general. am gasit pozele de acum 3 ani si nu imi vine sa cred ce frumos si organizat le aveam pe toate

mama de mic +s30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

eheheheee, la primul asa e ... organizare maxima. Si eu aveam bagajul facut pe vremea asta a sarcinii, la S.

irina - . Sa ne spui ce cadouri frumoase ai primit. Si sa va fie de bine in noua casuta, acomodare rapida!!

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Doamne-Doamne, ai grija de noi 33s

Se tu sentissi come mi batte il cuore,
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!

Mergi la inceput

abramburika - merci mult
am pus deja pozele cu bagajele mele de data trecuta pentru fetele la prima experienta, poate va ajuta
si o sa va pun si o poza cu burta mea, desi cred ca nu am niciuna din ultimile 3 sapt

mama de mic +s30+

Mergi la inceput

miere - distractie placuta. sa primesti tot felul de lucruri frumoase si utile

mama de mic +s30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea_comsa spune:

Citat:
citat din mesajul lui aris26

abramburika - merci mult
am pus deja pozele cu bagajele mele de data trecuta pentru fetele la prima experienta, poate va ajuta
si o sa va pun si o poza cu burta mea, desi cred ca nu am niciuna din ultimile 3 sapt

mama de mic +s30+

Pe contul de picassa ai pus poze? imi dai sime link sau user sau ceva k nu stiu unde sa caut, poate ma prinde si pe mine inspiratia si ma apuc de facut bagajul k si eu sunt in plop

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Iar vorbiti de bagaj , eu nu vreau sa aud ca luna asta nu am timp sa ma ocup de nimic, asa ca din noiembrie abia m-oi apuca de aranjat prin casa, apoi cautat hainitele, spalat, calcat...in decembrie bagaj de spital , asa ca bebe sa stea unde ii e locul ca mami nu are deloc timp acum Eee, acum, daca o vrea sa iasa mai devreme nu-mi fac eu griji de bagaj, sa nasc si sa fim sanatosi ca lucrurile mi le aduce sotul la spital...
Cand am fost anul trecut internata cu Vlad in spital, ne-a internat noaptea, nu aveam nimic pregatit nici pt el nici pt mine, mai nimic curat in casa ca venisem dintr-un concediu luuung...si noroc ca exista Realul unde e non-stop ca s-a dus sotul acolo si mi-a cumparat si mie si copilului tot si in doua ore a venit cu bagajul...

de steluta norocoasa Luca-Vlad si 29+ cu minunea mea roz

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput