Brumarei si Craciunite de nov-dec 2011 (68)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ooka spune:

salu

Ralu, bine ca te'ai linistit, lasa ca fetita creste si o sa fie bine sanatoasa. Eu la Sofia ovulasem in ziua 21 parca si tot timpul era in urma ca dezvoltare dar tot 3200 a avut la 38 saptamani iar Zoica, tot in urma macarcu 2-3 zile pana cind a crescut ca un pepenoi acu' vreo luna, la ultimul control, din 8 zile inainte mai pastrase doar una, acu' sper sa nu'i fi scazut entuziasmul si sa se dezvolte cum trebuie. Dupa cum trage cite un picior pare mai vanjoasa insa burta mea tot mica e. Cert e ca abia astept sa nasc, cu cit mai repede cu atat mai bine ca nu mai poci.

Eu ma lupt cu arsurile insa daca nu mananc dupa amiaza sunt bine, cu insomniile (am inchiat o saptamana insomniaca), de am dormit de la 5 la 8 cel mai mult (dimineata, nu seara), ma mai doare pe ici pi colo, insa rezist eroic.

Bine ca nu imi faceti pofta, eu sunt cu saraturile, cu placintele (o placinta de varza sau ceapa), o saratica. Mananc de parca de maine gata, nu o sa mai am ocazia.
Saptamana asta ajung la termen ca sambata fac 37 deci, sper eu, ca pana pe 21 sa nasc, deci mai e un pic de tot. Acu' eu sper in sufletul meu sa nasc cam pe 14-15.

mami de Sofia si de Zoe
Doamne ai grija de noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina_s spune:

ralu ma bucur ca te-ai linistit si sunteti bine
sanatate multa lui T

brambu sa ne spui ce reteta ai facut..poate o incercam si noi..si sa nu uiti sa ne trimiti o bucatica pentru degustat

diana te asteptam cu vesti bune

m-am intors si eu de la dr: pentru anemie mi-a dat tardyferon 1 pastila pe zi dar sa o beau cu un pahar de limonada..si captafer
o sa le iau 1 luna de zile.si vedem dupa

am vazut-o si pe bebelina e o grasunica..la 30 de sapt are 2 kg si 2 sapt si jumatate avans..cica in ritmul asta o sa aiba 4 kg la nastere
mi-a recomandat sa fac si testul de glucoza cu toate ca nu crede ca de la asta a luat 1 kg intr-o luna..dar sa verificam totusi
trebuie sa ajung maine..mi-am cumparat 50g de glucoza
fetele cum e sa bei chestia aia?

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleza spune:

BUNA!

ARIS,LUNY,saru' mana de raspunsuri,tare mult ma ajuta.

BRAMBULE,ce bine ca esti activa din nou.Bafta la facut si mancat negresa.

DIA,felicitari si multa sanatate Mirunei in continuare.

LIA,lasa ca nu iese Matei acum,stai calma ca stie el ca nu e timpul.

DIANA,stai linistita si mai si odihnestete ca mie mi se pare ca esti o mama tare activa.Mai paseaza din activitati si linisteste-te si tu nitel.

RALU,ma bucur ca bebe e bine,desi nu a mai luat in greutate bine.Stai linistita ca va fi bine in final,mai ales ca mai ai atat de putin pana nasti.

OKKA,ce tare 37 de sapt faci in sapt asta,pai tu mai ai putinel rau.Bafta si mult curaj.

Am pus si eu o poza cu burtica la 33 de sapt pe picassa.

33+ cu Sara Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

gata mi-au iesit si restul de analize de gineco. si nu am streptococi de nici un fel, enetrococi, stafilococi, nu tu candida sau trichomoas...deci sunt bine sanatoasa pe acolo

mama de mic +s30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia73 spune:

ralu felicitariti-ai facut griji degeaba
ooka waaaaaaaaaaaw mai ester un strop si vine
aris bravo ptr lipsa crocobaurilor

Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.

bebelinul meu scump

Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos
Florin 18 ani si +34 Matei Ioachim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Corina, felicitari pt grasunica! Sunt sigura ca nu sunt probleme cu diabetul. Ai grija cu anemia
Okaa, ce putin mai ai, abia astept sa vedem poze cu primul nostru bebelus! Cu arsurile stiu cum e, la fel de rau mi-a fost si mie la prima sarcina, nici acum nu mi-e asa bine, dar inca nu am burta asa mare
Aris, felicitari pt rezultatele bune la analize!

Mie mi-e un somn!!!!!!!!!

de steluta norocoasa Luca-Vlad si 29+ cu minunea mea roz

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

corina - nu fac azi negresa ca n-am toate alea prin casa ... da' ma ocup sapt. asta. Fac reteta danei, ca imi pare mai usor de facut (na, sunt si puturoasa si pofticioasa ).

ooka - wooowww, 37 sapt ... ce mult mai am pana acolo . Vb eu, ca nici bagajul pt. spital nu il am facut ...

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Doamne-Doamne, ai grija de noi 33s

Se tu sentissi come mi batte il cuore,
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

corina - felicitari
fa testul pentru linistea ta, dar din cate vezi multe fete zic la fel, ca au crescut copii in hopuri. acum important e sa fie toti sanatosi ca la greutati o sa fie lista plina de bebelusi intre 2000 si 5000.
sa fie totushi toti cuminti si sa nu depasheasca aceste limite pe care eu le consider de bun simtz

mama de mic +s30+

Mergi la inceput

ooka 37 de sapt ce putiiiin mai e..o sa avem primul bebelus luna asta..ce frumoooos

aria felicitari pentru lipsa brontozaurilor

30+

Mergi la inceput

am uitat ca am admirat burtica arlezei ..ce mamica frumoasa

brambu intelegem partea cu lenea si poftele..si eu tot cu astea

30+

Mergi la inceput