Sezatoarea canadiana (216)
Raspunsuri - Pagina 13
iselin spune:
Salutari fetelor!
Dana, multa sanatate si tie si mie!
Cine se ocupa de cel mic? SI EU VREAU, DAR UN HUSKY!
Voi sunteti acum 4 adulti! Eu ma minunez de fiecare data cand vad cate o foto cu voi.
Ma gandesc ca acusi o sa fie si copilul nostru un ado!
Deja am intrebari din partea ei despre problemele adolescentilor.
Ana, voua cum va merge? Daca mai spui cate ceva, ma gandesc ca mai descarci din stress, nu?
Doloress, daca n-as fi fost accidentata poate as fi fost si eu capabila sa te vad pe viu.
Anul trecut nu am reusit sa scriu in albumul piticului, n-am ajuns la spital, dar tu ai vazut muntii in locul meu...Vreau si eu!
Victor de CGE felicitari! Ce munca minunata faceti voi ca parinti! Sa te vad eu acum Mos Craciun pe unde scoti camasa!!!
Exclusive, felicitari si voua. Daca mai ramanem aici in zona si alegerea noastra este Regina Assumpta!
Avem experiente frumoase de acolo.
Delphin, mai nou tu esti cu Desigual? Pai cat au fost fiecare? Cate 50 franci?
Am vazut multe fete noi, sa inteleg ca e un alt val de dizidenta?
Am zis fete, nu fetze!
Bine ati venit fetelor! Macar aveti unde sa gasiti informatii. Eu cand faceam actele de plecare nu exista nici un forum, caci forumul Quebec.ro abia punea bazele.
V-ati costumat de Halloween? Noi am avut deja prima petrecere, eu, normal costumata in accidentat papa cu o masca urata si copilul in vampirina. Vampirina e un nou personaj acasa la noi, destul de sexi dupa gusturile noastre de parinti. Deci nu e vampiritza, ci vampirina...
Asa e costumul
http://www.buycostumes.com/Vampirina-Child-Costume/69060/ProductDetail.aspx?AID=10425830&PID=4002329
pe toate
P.S. Offf, viata mea, offf ortografia mea...
cge spune:
Multumim de felicitari !!
O sa i le transmit.
Iselin, ai pus punctul pe problema zilei cum il recompensam pe copchil.
Sanatate !!
Pe curand,
delphin spune:
Isalinule Imi faceau cu ochiul de ceva vreme, dar pretzurile ma cam...demotivau sa zicem. Dupa care am achizitionat o "roaba" de pe Ebay si cand am vazut ce fain ramane dupa spalat...am spart bugetul solde pt. luna ianuarie Cam 50€ una, unele mai putine, mantoul putin mai mult, 65 €
ralu80 spune:
Bravo Victor, felicitari si tie si parintilor care au stiut sa te ambitioneze.
Raluca mami de Riana(2 iulie 2006) si Erica(3 septembrie 2009)
helbi spune:
Felicitari Victor si mult succes mai departe.
Cristina, sa va traiasca si sa va aduca si de acum inainte, tot asa de multe bucurii!
columbiana spune:
Sunt extra-super-mega fericita! a intrat Tudor la Letendre! acum deja ma gindesc la un plan de sustinere, un acompaniament privat in paralel, nu stiu, dar o sa pun eu cap la cap sa-l ajut mai departe!
eram cam la pamint dupa rezultatul de la M.St Louis, acolo n-a intrat
Felicitari Victor pentru Internationala , Cristina
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759
delphin spune:
Anaaaaaa! Ma bucur enorm pt. voi!!!! Lasa planurile pt. moment si savureaza clipa! Felicitari luptatorilor!
Denisam spune:
ANA-mii de felicitari,multe imbratisari, si -clar vreau reteta pt chestii astea,sper sa reusim si noi cand vine vremea-esti o mama eroina
Cristina-si voua multe felicitari si bafta in continuare!
Denisa cu Emma Andrea 5 ani si Mark Alex 3 ani
Donia spune:
cge si Ana, felicitari baietilor vostri, ma bucur pentru voi!
Cristina, cand gasiti o recompensa buna, impartaseste si cu noi.
Dana P, cum mai merge cu catelusul? Unde doarme?
iselin, chiar ca e sexi vampirina. Cati ani are fata voastra?
Roxana mea are petrecere de Halloween in fiecare an, si eu tot sper ca anul asta nu vine nimeni, poate scap, ca in anii trecuti aveam in medie vreo 16 fete. Vom vedea! De data asta mi-am luat si eu o pelerina si o peruca, cred ca o sa arat ca mama lui Dracula Ea e regina medievala, rochia e minunata, sunt invidioasa!
iselin spune:
Donia, copilul nostru nu are decat 9 ani!!!
Doar ca ma intreb ca daca deja are gusturile asa, mai tarziu cum s-or desfasura faptele?
Ana, m-am gandit mult la tine. Ati intrat fff bine. Bravo lui Tudor! Stiam eu ca e inteligent!
O sa mai demenajati in conditiile de fata?
!!! Noi parintii copilului Vampirina am dus copilul respectiv la examen d'admission pentru College Charlemagne samabata care tocmai a trecut.
Ea este anul 3 acum, deci a dat admisia pentru anul 4, anul viitor.
Am vrut sa-i aratam cum e un test, sa aiba experienta pentru urmatorul.
Noi vrem Beaubois pentru anul viitor.
A iesit dupa doar o ora de la test, zice ca a facut tot ce era pe hartia cu intrebari.
Erau foarte multi asiatici pe acolo, dar am observat cu ocazia aceasta ca tare e departe colegiul asta!!!
Sara-buna!