Sezatoarea canadiana (216)
Raspunsuri - Pagina 12
Podeanu spune:
Ne-am luat catel! E de fapt atit de mic ca nu cred ca se poate numi catel. Nu am gasit nici o lesa care sa nu-i iasa de pe cap.va trebui sa ii cumpar geanta sa-l port pe umar.
Copii sunt topiti dar reactia e diferita. Inainte de a-l lua Denisa era pro Edi nu vroia ca e prea mic. El vroia un Golden Retriver. Acum insa e topit dupa el, il pupa toata ziua, se dragalesc.La dEnisa s-a kkt de 2 ori si ea e oricum tare simadicoasa la microbi. Lucrez de acasa azi, il antrenam de vreo 2 zile sa faca afara sau in casa. I-am luat si cusca,sper sa nu dureze mult antrenamentul. Peste zi e ok dar seara e jale. Plinge de ti se rupe inima.
Cam astea sunt noutatile de la noi.
Diana iti doresc multa putere.Acum era bine sa fii avut pe cineva sa te mai ajute cu copii. S e ok cu piciorul?
Eu nu am raspuns la invitatie ptr ca nu cred ca mai e ptr mine, a moins ca vin cu catelul sa socializeze/ joace cu copii.
cge spune:
Dana, hai vino la petrecere !!
Si adu si catelul. Eu aduc copiii care sa aiba grija de el.
Diana, spor la treaba in continuare!
O sapt. buna,
Exclusive spune:
Dana, sa-l stapaniti sanatosi pe kutzu! Ce nume i-ati dat? Vecina mea are un catelus microscopic si i-a pus un fel de lesa care ii vine pe sub piept ... sa nu-i rupa picioarele. (Cat despre a-l educa si a-i alina suferintele de bebe ... cred ca tu esti ca mine - you love challanges! )
Diana, spor la invatat. La petrecere nu stiu de pe acum daca putem ajunge, dar ma voi pronunta cand se apropie termenul ... te inteleg cu durerile de spate, dar un masaj localizat ar putea elibera tensiunile adunate...
Donia, musai sa vad filmul ala - thx ptr. sugestie! Azi am zburat virtual pana in Panama, apoi Costa-Rica, ba am ajuns si pana la Rio de Janeiro si Sao Paulo ... tot e bun si calculatorul asta la ceva, iti ofera cele mai necostisitoare vacante virtuale! Cred ca pana la urma am sa ma uit si eu intr-un pct fix si cu imagerie ghidata am sa visez ca ma duc intr-unul din locurile astea ... si am sa raman si cu banii in buzunar si odihnita
oanagabriela, am fost la Little Prince si ptr. prima oara am facut cunostiinta cap-coada cu povestea asta frumoasa. (cand eram mica ... eram prea mica sa inteleg mesajul/ metafora povestii, asa ca am abandonat cartea ) So, never is too late ...
Noapte buna fete dragi!
Doloress spune:
Eu sunt pentru intalnire, anul asta poate ajung ca nu mai sunt prizoniera in spital ca anul trecut.
DANA - dar de ce sa nu te califici, lasa ca oricum lasam piticii cu tatii si noi tot ne facem putin de cap la un mic taifas. Intalnire a sezatorii fara Dana nu se poate... Hehe, si eu as vrea catel din asta mic si simpatic insa mi se pregateste un bull terrier, asta e visul sotului de cand era tanar. Si asa de uratel mi se pare... Dar oricum mie imi plac toate animalele, sigur o sa ma atasez de el. Asteptam insa sa mai creasca piticii si sa avem casa noastra ca oricum aici unde stam nu avem voie cu animale.
DIANA - multa bafta la scoala, la examene! Ce mai fac copii, ce activitati mai face Victor?
Daiopri spune:
DanaP pai tu trebuie sa mergi la intalnire ca sa iti dai seama ce bine de tine ca ai copii mari:) Sa stapaniti sanatosi catelusul. Eu nu m-as mai baga la asa ceva, ca am avut pe vremuri si e munca nu gluma. Acuma nu stiu cat de mic e al tau dar tot bichon maltez am avut si parul cela lung, of of. Se incurca, cade, munca nu asa.
Din tara, nu prea am prea multe de zis. Mi-a placut la mare, am avut hotel fain dar si scumput. Serviciile cat de cat ok. Imi pare rau ca tot au tendinta asta de a construi in mijloc asa si cladiri uratele (nu toate).
In orasul natal mi s-a parut trist, si mai prafuit. Sunt frumoase blocurile vopsite de curand, dar din pacate nu toata lumea poate participa si atunci le vezi peticite. Si cum spuneam cladiri aparute din senin pt o anumita activitate, care apoi nu a mai mers si a ramas cladirea asa in mijloc si urata si nefolositoare.
Nu stiu sincer cum se descurca lumea acolo, ca preturile sunt maricele pt veniturile lor. La copii nu le-a placut mancarea mai deloc, cel mic a mancat numai iaurt si covrigi, al mare cu amenintari mai manca, dar fara sa ii placa. Abia astepta sa se intoarca#61516; Pentru mine este foarte obositor de fiecare data, si ma supar dupa ce ma intorc ca mereu constat ca am petrecut timpul de aiurea, stresata de copii ca nu mananca, nu le place sau mai stiu eu ce in loc sa ma bucur de parinti:(
Al mic ne-a pus parul pe bigudiuri, nu puteam sa il tinem decat cu suzeta (pe care am scos-o de urgent cand am venit ca ma luasera toate cele acolo cu ea). Nu mai zic ca toata lumea zicea ca asa mare si cu suzeta si in carut, da unde era sa il las fara ca numai urla si fara carut unde sa il duc, ca masinile alea sunt peste tot si el numai pe bucatica mica de asphalt nu vroia.
In mod clar am fost impresionata de copii care stateau frumos langa parinti/bunici, pe cand ai mei parca erau de pe alta lume, in toate directiile si vorbind singuri:) Imi venea sa stau numai in casa cu ei:)
Cam asta cu vacanta. Astept una adevarata, ca aia e vizita de lucru:)
Simonna, asteptam, asteptam;)
Nu mai stiu ce altceva vroiam sa va zic, asa ca va doresc sanatate maxima si toate cele bune la toate fara exceptie.
PS: e cineva care a fost la amandoua Disney (Ca si FL) si daca da, care i s-a parut mai fain. Thanks.
cge spune:
A intrat Victor la Internationala !!
Asa ca ni s-a luat o piatra de pe inima...
Acum zice ca a meritat sa il stresam :)
O seara buna,
oanagabriela spune:
Cristina, FELICITARI pentru Victor Eu am fost sigura ca va reusi la toate examenele, Victor este un copil extrem de inteligent si muncitor Ati deschis macar o sticla de sampanie pentru asa un eveniment fericit ?
Succes si pentru miine la examenul vostru.
Lala_D spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cge A intrat Victor la Internationala !! Asa ca ni s-a luat o piatra de pe inima... Acum zice ca a meritat sa il stresam :) O seara buna, Cristina, mama lui Victor si a Ancai |
Felicitari Victor!!!
Bravo Cristina, sa aveti un ciclu secundar super, plin de realizari si voiosie!
lorelaim spune:
Felicitari Victor si multa bafta in continuare Cristina - bravo voua parintilor pentru toata munca si efortul depus