Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***349***
Raspunsuri - Pagina 19
mihaelacg spune:
https://picasaweb.google.com/101268866882794603713/1Octombrie2011
cateva poze. o sa pun mai recente, doar ca le am pe cd-uri si n-am timp acum prea mult.am si de la gaseala cu magdy.
mai intru dupa ce o adorm pe maria diseara sa mai stam la pove.
inapreda spune:
Hola,
Ca de obicei, in week-end, vad ca e "agitatie maxima" pe aici. ![]()
Miha, bine ai revenit si, da, "pohtesc" si eu la niste poze noi cu "frumoasele" de la Galati! 
Denisamada, ma bucur ca te-ai intors
si sa stii ca "taxarile" tale subtile ne fac bine, mie cel putin. 
Dodo, foarte frumos ce lucrezi tu acolo; o sa aleg si eu un model pentru Ian. 
Fuseram aseara la doctor; viroza, adica raceala!
Adica eurespal (Ian nu-l vrea si pace, ii dau Stodal), un antialergic si picaturi pentru nas. Mi-a spus ca pot sa-l duc luni ca e ok. Sper! I-am spus ca de obiceiul oribil al lui Ian de a lua guma de pe jos si de a o baga in gura 
si ca nu stiu ce sa fac sa-l dezobisnuiesc pentru ca sint disperata. Mi-a spus...sa-l bat; adica, sa-i dau vreo 2 peste miini; mie nu-mi place DELOC metoda; ma poate ajuta cineva cu ceva sugestii? 
Monn,
pentru Chiscuta cel neplingacios; tare mi-ar placea sa ceara si al meu la gradinita dar nu cred c-am sa vad eu ziua aia!
Idem si in ceea ce priveste povestitul de la gradi;
si pentru Andrei; pe Ian ori ce il intreb e "nu"; dar "povesteste" peste zi de Pati (Patrik), Ianis si Deia (nu stiu daca Andreea sau Delia).
Anaan ce ai mincat azi?
Cintarul a fost "prietenos" cu tine dimineata?
Eu raportez inca un -500 gr dupa 4 zile
.
Gina lu' Ian
Mi-e dor...
La 2 ani
inapreda spune:
Mihaela, wow!!! 
Aveti o fetita extrem de frumoasa si de expresiva!!! Sa va aduca numai bucurii!
Gina lu' Ian
Mi-e dor...
La 2 ani
Anaan spune:
Miha, nu mai ai voie de acum incolo sa ascunzi frumusetea asta de noi!!!!! Maria totdeauna a fost un copil foarte frumos, dar acum parca iti taie rasuflarea!

Ina, azi am mancat niste pastrama de curcan, dar vreau sa mananc si niste pulpe de pui ca-s gata imediat. eu sunt cam dezamagita dupa ziua de fructe, am slabit 200 de g doar
. Pana acum, cat ai slabit, in total?
inapreda spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Anaan Ina, tu ce-ai mancat/mananci azi? Miha, pana la urma te-ai reprofilat pe cosmetica? |
Anaan,
-seria 1 de 4 zile: 1,8 kg
-seria 2: 0,3 kg

-seria 3: 0, 5 kg
Deci, in 12 zile: 2,6 kg
Azi am mincat: mici
Tu ai slabit 200 gr intr-o zi? Daca da, e foarte bine! Si totalul pe 4 zile care este? Ca dupa proteine, aveai deja -1,5. Sa stii ca e ok sa slabesti incet, nu "miraculos. Important este sa tot dai jos, nu prea conteaza cit.

PS. Nu stiu cit e de relevant dar eu beau si un ceai "de slabit" de la Naturavit. Nu ti-l recomand decit in week-end sau cind stai acasa dimineata
Gina lu' Ian
Mi-e dor...
La 2 ani
inapreda spune:
Tot pt. Anaan: precizez ca "rezultatele" astea "cu minus" le am la "cintarul de dimineata"; ca eu ma mai cintaresc de tzshpe mii de ori pe zi ca sa vad cum "evoluez" ![]()
Gina lu' Ian
Mi-e dor...
La 2 ani
Monnvas spune:
Wow! Era frumoasa si fara par, dar acum, pletoasa, e de-a dreptul rapitoare!
Sa stii ca si al meu face la fel: daca il trezesc eu, e morocanos toata ziua. Noroc ca eu nu trebuie (inca!!) sa ajung f de dimineata la serviciu, al'fel o bagam pe maneca. Asa ca eu cred ca ai dreptate: nu se odihneste ca lumea, chiar daca doarme acelasi nr de ore, fiindca n-apuca sa se dezmeticeasca.
Ai incercat - stiu ca ti-e mila si suna absurd ce zic, dar are o logica - sa o trezesti cu 10-15 min mai devreme, sa se dezmeticeasca pana ajunge la cresa?
| Citat: |
| citat din mesajul lui mihaelacg https://picasaweb.google.com/101268866882794603713/1Octombrie2011 cateva poze. o sa pun mai recente, doar ca le am pe cd-uri si n-am timp acum prea mult.am si de la gaseala cu magdy. mai intru dupa ce o adorm pe maria diseara sa mai stam la pove. ![]() http://picasaweb.google.com/mart.apr09/Mihaelacg?authkey=Gv1sRgCNbAm4D9mq382AE#5510116254728377810" target="_blank">Maria |
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
Anaan spune:
Ina, totalul pe cinci zile( ca eu am tinut alea doua zile de proteine):1,800 kg. In ziua de carbohidrati n-am slabit deloc, ba am si pus vreo suta de grame
. Bine, si le mine astea-s cantarelile de dimineata (ca nu ma pot abtine si mai am si cantareli de pranz, de dupa pranz, de seara, de noapte
)
Daca mananc deseara gratar cu salata verde o fi ok? Eu nu prea stiu ce pot manca pe langa proteinele astea.