Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***349***

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Buna foartea dimineata tufete,
daca acum am reinceput sa ma odihnesc noaptea ma si trezesc mai odihnita si mai devreme...
Am facut o caciula pentru Isabella.Aveam doar un scul asa si l-am rezolvat.
Las link-ul sunt cateva si modele de baieteide aici sau orice model vedeti pe net...dati si va spun daca pot...
Faptul ca lucrez ma ajuta mult si psihic...ma relaxeaza...in aceasta ultima perioada urata n-am putut tine in mana sa lucrez nimic...eram blocata.
O zi frumoasa tuturor !
all

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Razbunarea cea mai cruda este cand dusmanul tau e silit a recunoaste ca esti bun si dansu-i rau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Neata.

Noi ne-am inceput ziua in ritm de "Ursul doarme si viseaza" si "Hello, what's your name?" Pana acum nu mi s-a parut ca se lipeste ceva de el din "lectiile" de la gradi, da' uite ca mi s-a dovedit.

Cu ocazia sedintei am aflat ca-s 13 in grupa, o sa se faca 14 de luni

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Buna dimineata!

Dodo,setul asta il vreau pentru Andrei https://picasaweb.google.com/114328886411067079314/MyCrochetAndKnitting#5549490919927867810 ; am renuntat la ideea caciulii cu urechi, fiindca nu reusesc sa masor ca lumea musteriul.

Monnvas, how are you?

Mergi la inceput

14 copii sunt si in grupa lui Andrei, dar rar sunt toti prezenti; cred ca au fost toti de doua ori pana acum. In dimineata asta mi-a povestit de Silip(= Filip), Maia, Amalia si Matei si de doamna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Salutare!!!

Anaan ce-ai vrut sa zici prin "eu experimentez starile voastre " caci eu n-am inteles Este de rau?

Eu sunt singura acasa cu copiii. Cristi este plecat din Bucuresti la un eveniment si se intoarce abia pe la 10 seara. As iesi cu ei undeva, dar imi este asa de greu singura cu ei prin oras ca-mi vine sa stau acasa Cred ca o sa iesim mai pe seara in parc si asta va fi cam tot pe ziua de astazi.

Sa aveti un week-end frumos

Olga, mamica lui David iepurasul si 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelacg spune:

salutare fetelor.

cum am promis, intru sa va mai raportez cate ceva. de fapt vreau sa va impartasesc si voua din experienta noastra cu cresa.o experienta in plus nu cred ca strica.
sa incep cu inceputul...
am inceput cresa pe 8 martieam facut "vorbele" din decembrie, desi initial nu a vrut doamna s-o primesca pt ca nu erau locuri. nici nu se uitase la maria pana la plecare cand a vazut maria un caine si a inceput sa vorbeasca cu el(pe limba ei). atunci i-a atras directoarei atentia si ne-a intors din drum. asa ca in martie pe 8 am avut prima zi de cresa.am stat si eu prin zona, a mai plans, s-a mai jucat....a fost destul de ok.
inca nu este acomodata 100%, are zile cand plange dimineata si e maraita si in timpul zilei, insa eu am o explicatie pt asta.desi imi spune ca a plans dupa mami si tati, eu cred ca pb e de la oboseala.
sa va zic de ce.
maria pana la cresa avea programul ei de somn intensiv.

adica se trezea pe la 10, pe la 13 iar se culca, dormea vreo 3 ore si iar somn pe la 10-10.30.
ori acum, trezirea e la 7.30. o trezesc fortat(mi se rupe sufletul) dau televizorul tare, o strig, facem zgomot...nimic. ori se trezeste singura intrun tarziu, ori o iau in brate s-o trezesc. o pun pe olita, iar acolo se intampla totul.pipi, imbracatul, si un suc de fructe sau ceva mai bun decat la cresa de papat.se executa cu totul. o iau de pe olita, in drum spre usa de la iesire trecem si pe la baie s-o spal pe ochi si maini in viteza, si pe usa afara.
de multe ori abia pe la cresa se dezmeticeste .o lasam in viteza si de multe ori cand e in sit asta plange cand o lasam.

dau drumul sa nu pierd mesajul( ca nu mai am experienta). revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Miha

Dar daca se culca mai devreme, nu recupereaza orele de somn pierdute? Adica ar fi trebuit deja sa-si regleze singura programul.

O pe Maria somnoroasa. Da te rog un link cu poze cu voi. Ca tare vreau sa va vad!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelacg spune:

cum ziceam...

in primul rand sunt nemultumita in privinta somnului.
la cresa e culcarea pe la 12.30-12.45 are zile cand nu doarme deloc, sau cand doarme max. 1.30(in cel mai fericit caz) in situatia data, la 20.30-21 e distrusa, cade franta.depinde de mine cat de rpd termin cu papica si baita.
faza e ca in wek se trezeste la 8, si la 11 vrea sa doarma( si doarme cate 3-4 ore). ma intreb cum rezista atata timp nedormita la cresa.
cam asta e cu somnul care e facut varza de cand cu cresa.
de fapt asta e cea mai mare nemultumire a mea, ca nu se odihneste cat i-ar trebui ei.

cu mancatul....e ok.
de la 1 martie parca a primit dezlegare la orice pt mancare. ea oric um manca cam orice doar ca f putin cantitativ. ei, de cand cu cresa, sunt multumita si cu cantitatile.am uitat sa le zic doamnelor ca maria mananca singura, iar doamnele in prima zi nu stiau cum sa-mi spuna ca nu au s-au putut apropia de ea la masa. "maia papa tinguia".

imi raporteaza zilnic ce meniu a avut, ce a papat si ce nu a papat.

cu olita suntem bine.prin decembrie, am stat vreo saptamana de capul ei sa faca pipi la olita. mi s-a pus mie pata ca tb sa faca pipi la olita.nu rata niciun pipi pe ea atat am certat-o si-am tipat la ea. parca-mi facea in ciuda. zicea mama pipi cand era deja uda. pana m-a auzit al meu sot cum tipam la ea si m-a "scuturat" el pe mine.mi-a zis sa o las ca o sa renunte ea singura cand o sa fie pregatita pt asta.( si cu suptul degetului la fel mi-a zis al meu si a avut dreptate ) si de atunci am lasat-o in pace,pana pe la sf lui febr. cand nu m-a mai lasat sa-i pun pempi nici ziua, si am avut surpriza sa vad ca nu a vrut nici noaptea. am mai avut cateva accidente, dar s-a descurcat de minune, asa de capul ei

tzitzica nu mai papam de la 1 aprilei. i-am tras o pacaleala....
glumesc. a stiut ca nu o sa mai primeasca tzitzi de "maine".i-am explicat frumos ca mama merge sa faca operatie la gat si ca si tzitzi e bolnavioara si ca oricum tzizti nu mai are lapte ca a baut maria tot 2 ani si-o luna. a inteles. ne-am culcat, iar dimineata pe 1 aprilie la 6, cand tb sa suga, a inceput sa strige"mami, jios din pat", m-am dat mai incolo. ea repeta, eu ma dadeam mai langa al meu, pana nu m-a vazut ea jos la capatul patului nu s-a lasat. atunci s-a intors cu spatele si s-a culcat. de atunci nu mi-a mai cerut tzitzi. ce-o fi gandit ea, ca daca nu-i mai dau tzitzi, ce sa mai caut langa ea.
de renuntat nu a renuntat la ele, in sensul ca imi cere voie sa le "iubeasca". inca vorbeste cu ele" tumuselele mele, ce tateti"(in loc de f, v si s zice t)

i-as fi dat tzitzi pana acum in toamna sau la 3 ani.(dar a trebuit sa ma operez)asa am simtit eu.
acasa as fi stat cu ea pana la 3 ani. tot asa am simtit ca de la 3 ani pot sa ma "rup" de ea, dar a trebuit sa incep munca.
in colectivitate as fi dat-o de la min 3 ani jumate, dar a inceput de la 2 ca e cea mai ieftina varianta si nu are cine sa stea cu ea.
compromisuri.....imi pare rau ca le fac fiind vorba despre ea.

m-am intins mult...
sper ca nu v-am plictisit.
o sa revin cu ce am patimit si patimim cu sanatatea, asta intrun episod viitor.
fug la mancare.
va pup

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Anaan ce-ai vrut sa zici prin "eu experimentez starile voastre " caci eu n-am inteles Este de rau?

Olgule, adica si pe mine ma apuca disperarea, neputinta si nervii cand are crize de plans.

Mergi la inceput

Miha, sunt de aceeasi parere cu tine: cred ca trezirea aia brusca si precipitarea de dimineata o fac sa planga cand o lasati la cresa. Iti dai seama ca si pentru un adult care nu-si face norma de somn este aiurea sa se trezeasca brusc, ce sa mai vorbim de un copil mic...Pacat ca nu ai alta solutie la indemana - sa o duceti abia pe la noua la cresa - insa, vorba Olgai, incearca sa o culci mai devreme seara, poate mai recupereaza la capitolul odihna, draga de ea.

Hai, indura-te si pune niste poze cu voi!

Mergi la inceput