Invatatura din constrangere (2)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Didididi spune:

Foarte frumos spus Mihaelka! Pana la urma copiii invata din exemple si cele mai bune suntem noi parintii.

Ce-i drept dupa o zi de munca in multinationala, in care toata lumea parca se incapataneaza sa faca numai cum nu trebuie, ma apuca dorul de plivitul straturilor, sapatul florilor la mama acasa. Si cumva realizez ca munca fizica o fi grea, dar macar te lasa sa dormi linistit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

eu, din ce citesc pe aici, deduc ca jobul ideal e ala incare stai 8 ore pe scaun la birou.
mie varianta asta mi se pare doar comoda si ... hmmm ... cam plictisitoare. adica sa-ti "indrumi" copilul sa faca o anume facultate doar pt ca, dupa ce o termina, va sta pe scaun la birou, imi pare cam, nu stiu cum sa zic ... ingust?

imi doresc sa am atata minte si incredere in el ca, atunci cand va fi mai mare, sa-l incurajez sa faca ceea ce-i place lui cel mai mult, indiferent cat de extravagant mi se va parea.

sunt atatea chestii interesante care se pot face daca nu te duci de unul singur spre sabloane ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viviana spune:

Voi v-ati gandit vreodata ce meserie v-ar placea sa aiba copilul vostru?

Vi l-ati inchipuit vreodata facand aia sau ailalta, stand la catedra sau in cabinet in halat alb, in fata unei planse etc?

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Citat:
citat din mesajul lui viviana

Voi v-ati gandit vreodata ce meserie v-ar placea sa aiba copilul vostru?

Vi l-ati inchipuit vreodata facand aia sau ailalta, stand la catedra sau in cabinet in halat alb, in fata unei planse etc?

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Nu... deloc. O fi in regula?
In gluma, ii zicem "domnisoara inginer" pentru ca mestereste mereu cate ceva si e f tipicara.
Insa sunt sigura ca nu-mi doresc sa lucreze intr-un birou. Nu ca ar fi ceva rau cum munca asta (tot respectul pentru cei care o fac) insa nici nu o vad ca pe un superlativ.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

da, eu am dat curs imaginatiei de cate ori a declarat ce vrea sa faca cred ca orice i-ar sta bine, ca sigur ar face cu trup si suflet sper sa aiba si noroc, mult noroc

_
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Vara 2011 amintiri de vacanta&page=5" target="_blank">Concurs-Vara2011-mag1

Mergi la inceput

da, eu m-am gandit, dar am fugarit repede gandul pentru ca mi-am dat seama ca era gandul la ceea ce as vrea eu sa ma fac daca as mai fi mare o data

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viviana spune:

Io nu prea am reusit.

A vrut de-alungul timpului sa se faca biolog, palenontolog, profesor.
Am incercat sa mi-o imaginez si nu am reusit.

vivi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Giulik a vrut asa: grupa mica - gradinareasa de flori adevarate, grupa mijlocie - majoreta, apoi prin rotatie profa de pictura / sport.
Anul asta a declarat suparata ca ea nu stie ce vrea Am linistit-o ca avem multi, multi ani inainte sa aflam

_
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Vara 2011 amintiri de vacanta&page=5" target="_blank">Concurs-Vara2011-mag1

Mergi la inceput

M a vrut/vrea vatman, aviator, constructor de tunele, constructor de avioane si nu mai stiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didididi spune:

Al meu este prea mic sa imi dau seama/cred ca i s-ar potrivi. Dar nici nu am o meserie preferata. Eu am ales ce mi se potriveste ca si structura, calitati, dar si fizic (ca si sanatatea e importanta).

Mergi la inceput