Buburuze in actiune **23**
Raspunsuri - Pagina 20
SoriLea spune:
Salutare dragelor...
La multi ani M I H A I T A , sa cresti mare sanatos, frumos si norocos si sa ai parte de tot ce-i mai bun in viata
Mady sa te bucuri mereu de ingerasii tai si sa tii tina DD sanatosi. Cum a fost in prima zi de munaca? Ceva poze de la petrecere ne pui?? 

Alynta ce frumos povestesti tu despre puiutii tai
, ce poate fi mai frumos decat sa-i vezi jucandu-se impreuna si cum cresc unul langa altul si se iubesc. Intrec toate ogatiile pamantului 
Asa mi-a zis si mie sora-mea, ca-i dureros o perioada, dar stii cum e, "baba sufera la fudulie"
Si-a pus o verisoara de-a sotului ei si stie cum si ce fel e, asa ca numai ea stie ce-o asteapta. eu n-as vrea sa fiu in pielea ei acum.
Cris asa-i ca am avut noroc de cauciuce ff bune chiar, pe 2 randuri de jante
ca la preturile care se vehiculeaza acum in plin sezon nu stiu daca faceam fata sa le mai cumpar si pe astea
ieri am facut asigurarea si m-a golit la buzunar. Dar e musai. Apropo de must, sa stii ca si eu ma asteptam sa faca ravagii. Si stii ce s-a intamplat??? L-a constipat si 3 zile n-a iesit
Copilul meu cred ca-i invers decat toata lumea ![]()
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Sorina
Mamica fericita
a ingerasului RAZVAN - IONUT
(11 MAI 2009)
http://lb3f.lilypie.com/rxDAp3.png
Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois
SoriLea spune:
Simina te asteptam din biroul curat si reinoit cu mobila noua
Ema de-ai sti de cat timp mi-am propus o salata orientala si nu mai apuc s-o fac
parca nu-mi gasesc timp niciodata pt ea
Ma bucur ac esti mai bn si ca Dariusica a scapat cu bn.
Ce numar mic purtati voi...noi ne-am luat ghetute 26
traieste fimiu pe picio mare de mic ![]()
Anna eu la Razvan am avut unul de la primi pasi cu care m-am impacat bn pana pe la 1.5 ani cand am inceput sa folosim unul sport (atunci cand nu mergeam cu masina) Nu am avut landou dar am avut un sac imblanit de la sora-mea in care il bagam pe Razvan cand ieseam afara. Urmatorul an (adica atunci cand avea aprox 1.7 ani) foloseam sacul respectiv pe saniuta, ii tinea de cald la picioruse si la spate. 
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Sorina
Mamica fericita
(11 MAI 2009)
Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois
SoriLea spune:
Picky ma bucur ca ai mai dat pe la noi si imi pare tare rau sa aud ca esti epuizata 
poate iti mai inveselesc seara
E calar ca fiecare isi cere dreptul de proprietate asupra ta, asa ca nu-i de mirare siretlicurile pe care le folosesc, doar doar oi face cum vor ele. Si cum noi din prea multa dragoste cedam de fiecare data, ei se invata razgaiati 
Dar lasa ca mai cres ele putin si altfel v-a fi mama cu 2 fetite mandre si frumoase (dar mai ales ascultatoare
)
Lali ooo nu ne-am intalnit inca. Abia vineri e marea intalneala
Nu mai pot de dorul lui
Aseara ma suna mama si eu stau si ascult in tel si ei discuta (asa avem program in fiecare seara
) si aud un dialog de-mi venea sa fug atunci la el.
Razva - mamai unde-i tati meu?
mama - pai unde-i tati?
Razva - dar mami meu unde e??
mama - si mami nu stii unde e??
Razv - aa tati e pecat depaaate...
- mami, nu e tati nu e...
(incepe mama sa-i explice ca noi il iubim si mai e putin si ne intalnim...)
- da ce aduce tati mie??
mama - nu stiu ce-ti aduce, tu ce vrei sa-
ti aduca?
Razva - aduce banii mamae, aduce banii 
Si ca sa-ti raspund zile AMR 3
Anna imi pare rau ca nu te simti bn, poate te-ai obosit prea tare zilele astea si te-ai dat peste cap. Mai odihneste-te, ca bebelina sa stea cat mai mult la caldurica, nu vezi ce-i afara ??
Getik imi pare rau de situatia in care te afli. Putere sa treci peste toate si cel mai mult conteaza ca voi 3 as fiti sanatosi si sa va intelegeti, restul... Dumnezeu cu Mila 
Fetelor eu nu stiu ce-o sa ma fac cu al meu copil. Nu vrea sa tina caciula pe cap, geaca pe el si nici ceva in picioare. El si acum umbla in sosete prin curte, doar in hanorac sau pulovar (oricum nu prea subtire ca-i pune mama destule pe el ca stie ca nu vrea geaca
), iar daca vrea dor sa-l incalte plange de lesina ca nu vrea sa fie incaltat. De 2 zile foloseste sosetutele de anul trecut antiderapante peste un dres gros
Chiar nu stiu cum voi face cu el, dar mai mizez si pe faptul ca cu mine nu face asa si ca ma asculta in ceea ce-i spun si nu vocifereaza. Acum ramane de vazut 
Va putic si va doresc sanatate multa 

Sorina
Mamica fericita
(11 MAI 2009)
madyrizi spune:

pe toate si multumim de urari...
obositoare zi. si abia a fost prima. ma asteptau ca pe painea calda. am muncit pe branci azi, am fost sa cumpar de haleala dupa aia si abia apoi acasa. am pus masina sa spele, intins rufe, spalat copii si la nani cu ei ca mihaita n-a vrut sa doarma la pranz si era frant.
abia am apucat sa citesc ce ati scris de la serviciu. am zis ca va raspund acasa, dar... surpriza... s-a stricat windowsul si abia acum a terminat sotul de instalat.
ma duc la nani. sper sa pot intra maine de la serviciu mai des.
Mami
de
www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
emanouela spune:
aparu Laliiii......fataaaa, da shi fashiiiiiii????
ano
alynta....nu-i greu pt tine, pt mineeeeeee....gandul si ma infioara
sorilea...da si ce inaltime are al tau...ohooo, al meu cred ca abia 90 de are. iaca ca mi-a racit

, a inceput sa muceasca

. asa m-am saturatttttttt, offffffff
mady...lasa fata ca tre sa munceasca cineva pt binele societatii, nu?????
hai va pup si noapte buna
mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de
nazdravana Darius Mihail
cris_82 spune:
neataaaaaaaa
haideti la 
calda,perfuzabila cu nes
,ceai fructat
,trabuce
si vougue 

Am revenit ieir de m-am rupt![]()
![]()
,dar va las azi autostrada aia care traverseaza romanica de la un capat la celalalt![]()
picky mai devreme sau mai tarziu era inevitabil sa nu apara gelozia intre ele,dar sper ca sa nu tina mult episodul asta si doar sa se joace frumos impreuna.E bine ca ai si tu o zi libera in care sa te ocupi de fete,ca de odihnit vad ca nici nu poate fi vorba,ca sigur ai mai multa treaba decat daca ai merge la servici in ziua aia.Tu cum te simti?Cred ca esti intr-o oboseala continua mai ales ca nu poti sa dormi noaptea.Usor-usor or sa se linisteasca si fetele cu trezile nocturne,si toate or sa se aseze de la sine
lali ce Crudutza fata?Eu ma refeream la autostrazi tu..cand esti in deplasare de dai stradute mici,dar cand esti acasa e alta poveste
.Noi folosim pivalone 1%,si batista bebelului cand suntem muciosi,iar pe piept si su pe spete o dau cu pulmx baby si face minuni.Multa sanatate la flacau sa treceti repede peste raceala
.Pardon,nu se poate ajunge cu barca, ci cu tancul
.iar dupa ce ieri am venit de la semnat condica la somaj
,am oprit la primarie,si m-am dus sus peste primar si vice,care inexplicabil lipseau(probabil i-au anuntat de cand am intrat ca iar a venit nebuna)si m-am ofuscat si am facut o adresa catre dumnealor si am cerut numar de inregistrare
.Hi hi hi,eu te astept cu tot cu pitici la mine
.Cred ca in weekend o sa vin in oras,ia zi tu daca te gasesc acasa ca sa-ti las ce am vorbit eu cu tine zilele trecute.Si mie imi place iarna,dar sa fie zapada,nu ghetzus ca-mi rup bucile ca stau prost cu echilibrul
.Si sa nu fie prea frig ca incep sa imi inghete mainile,picioarele,tzatzele si bucile
.
Miru a mea a avut o perioada in care se trezea noaptea,sau poate inca se trezeste dar nu stiu ca dormim in camere separate
.ideea e ca atunci cand se trezea inainte avea chef de pishu la buda la 2 dimineata, de miorlait, si frichinit,dar numai de joaca nu.
simina servici usor si te asteptam cand poti 
ema in aceeasi inalta societate am eu de gand sa scot plodul meu in weekend![]()
lali bine ca nu a fost multa apa in cada.Cu astia micii uneori e de speriat ca nu stii la ce sa te astepti de la ei.dar sunt sigura ca s-a speriat si el mititelul si nu o sa mai incerce sa escaladeze cada

getutzaaaa sa te dam la disparuti mamicule..ce e si e capul tau,nu as vrea sa fiu in pielea ta.Mi-e sila de oamenii care nu stiu decat sa scoata vorbe pline de venin si apoi cand dau de greu sa lingusesca si sa se planaga
.Fi ferma si spune-le..atrage-le atentia cu ceea ce fac si nu te lasa calcata in picioare.Spor la treaba in gradina
sori fata,ce sa zic?Ati norocoasa cu cauciucele tale..se pare ca all season ale mele nu sunt ok.Si e musai sa-mi iau de iarna
.O sa sar din schema luna asta si cealalta
.Luna asta am luat rovinieta pe un an,dar luna care vine pe 25 trebuie sa refac asigurarea si ma apuca groaza
.Hi hi hi ,asta cu constipatia nu am mai auzit-o dar clar la voi e invers
.
Ce tare e 
,ne lasa pe spate copiii astia cu logica lor.
Eu am scos toate covirasele din casa(adica 2
) si am ramas numai cu gresia si parchetul.Sa nu-ti spun ca atunci cand am treaba si nu sunt cu ochii pe dom'soara, se descalta usor-usor..daca se poate isi da potonii(pantalonii) jos si daca se poate si chiloteii si alearga de berzmetica prin casa[nebui]..de asta ce parere ai?
Si e rece gresia..uneori o simt pana in maduva oaselor daca nu am papucii in picioare si nu sunt si incalatat cu sosete.caciulita nu purtam cand iesim afara.A fost zilel trecute un frig la c-ta de nici cainele nu-ti venea sa-l dai afara din casa, si ea nu vroia frate nimica pe cap
.Si asa am luat-o cu noi,fara acoperamant de se cruceau toti de pe strada, dar nici copila nu mi-a racit.deci,noi ne punem cu ei?![]()
mady servici usor si cand ai tipm,te asteptam cu mare drag sa ne spui ce faceti
ema multa sanatate la flacau 
na ca au trecut 2 ore de cat tot mesteresc la autostrada mea
,sper ca nu ratat pe nimeni
Mirunel
terorista 

BAZAR
Simina1980 spune:
Neata,
Sper sa nu schimbati capitolul pana termin eu de scris.
Inca nu m-am mutat in biroul meu dar mi-am facut un pic de timp sa va scriu,de citit am citit tot.
Picky-ma sperie ce zici tu asa ca inca zic pas la bebe 2.Cu siguranta vor trece momentele astea de gelozie si nevoie de atentie sporita din partea ta si se vor juca frumos dar te cred ca iti e tare greu si esti obosita.Sper sa treaca repede si trezirile noaptea ale Stefaniei ptr pipi.Mai lasa si tu treaba si mai odihneste-te si tu macar in ziua cand esti libera ca vei face apoi treburile mai cu spor.
Sorina-ce dulce Razvanel al tau.Si Andu la fel stie ca noi suntem la servici sa luam bani.Nu stiu ce sa zic cum sa procedezi sa-l faci sa stea incaltat si imbracat......poate stiu ei ce stiu cum zice si Cris.
Mady-poze de la petrecere?e bine intr-un fel daca esti ocupata la munk ca nu stai in continuu cu gandul acasa-stiu ce grele sunt primele zile cand te uiti la ceas si iti zici:"acum ar trebui sa manance,acum trebuie sa faca nani",oare plange?oare,oare oare.....
si servici usor!
Cris-ce tare esti cu primarul!I-ai cam speriat deci!
Ema-sanatate multa lui Dariusica!
Getik-spor la treaba,sa termini repede!Ary ce mai face?Cum e la cresa?
Anna-eu nu te pot sfatui nimic despre carut ptr ca noi nu l-am folosit decat de cateva ori.Mai ai atat de putin si o vezi pe sora ta si pleci si la munteeeeeee.Vreau si eu,am un voucher de reducere la Bran ptr 3 nopti dar nu ma pot hotari cand sa mergem-as vrea de ziua sotului sapt viitoare dar mai trebuie sa fac calcule financiare
.
Va pup pe toate!
Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)
Simina1980 spune:
Lali-tot pe la sorela?Vroiam sa te intreb mai demult-tu ai fost cu Paul la vreun homeopat?As vrea sa ma duc si eu cu Andu ptr o schema de imunizare si mi-ar prinde bine o recomandare.
Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)
anna-mama spune:
Buna,
Si eu pe baricade, la munci! Nici aseara nu am avut o noapte prea buna...
Aseara am papat tort si i-am dat lui Vladut cadourile, era asa de fericit! "E ziua mea, sunt ale mele" Ce frumos e acum cand au crescut si inteleg tot 
Lali, ce sperietura cu Paul, vai, bine ca nu a patit nimic! Pup nazdravanul 
Sorina, ce putin mai e pana vine Razvan acasa
super! Ce dragalas e, cum stie el toate explicatiile si ce face tati si mami
Abia astept sa ne povetesti cum e cu el acasa! Tati al lui cand vine?
Ema, sanatate multa la pitic! 
Mady, te asteptam cu povestiri, hai ca te acomodezi tu repede la serviciu! Cum a fost Mihaita fara tine? Cu cine sta? 
Simina, eu ma duc la Busteni, de duminica pana vineri, sotul meu o sa fie la Bran la o intalnire de miercuri pana vineri! Hai, mergeti si voi la munte sa va mai relaxati!
Noi ne mutam din cladire cu serviciu, si mai departe de casa
, se pare ca saptamana viitoare va fi mutarea, tocmai bine ca nu sunt la birou
sper sa-mi ramana si mie un birou bun ![]()
Cris, ce faceti, mami? Planuri pe ziua de azi? CUm mai stati cu activitatile educative? 
Getik, Alynta
de steluta norocoasa Luca-Vlad si
31+ cu
Eva minunea mea roz
e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR