Buburuze in actiune **23**
Raspunsuri - Pagina 19
anna-mama spune:
Neata,
Va las
calda!
MIHAITA, LA MULTI ANI! SA FII SANATOS SI FERICIT SI SA AI PARTE NUMAI DE BUCURII!
Va las si eu 

si tot ce va mai doriti, ca azi il sarbatoresc pe al meu Luca 
Mady, mult succes, sa te acomodezi rapid la job si sa fie totul asa cum iti doresti! Sa-ti traiasca sarbatoritul, sa creasca mare si sanatos! Asteptam poze si povestioare de la petrecere si serviciu! 
Lali, sanatate lui Paul! Sa treaca repede raceala! Ai baiat harnic, nu gluma 
Picky, multa putere, imi imaginez cat iti e de greu, si daca stateai acasa cu ele tot ai fi fost stresata, dar ca si mergi la lucru! Sanatate multa fetelor! S-ar putea ca Stefi sa aiba o anexita, sa fii racita si de aia nu a iesit nimic la urocultura, sa-mi zici ce v-a zis doctorul
Pfff, asta cu insomniile chiar e o mare problema, de ce oare nu o putea sa doarma? Tu i-ai facut analizele recent? citisem ca lipsa de fie da dereglari de somn, insomnii...Te pup si sunt cu gandul la voi 
Mie mi-a fost rau azi-noapte, mai, dar aveam o stare de lesin, cu greata de nu puteam nici treaza sa stau si nici sa dorm...pan al aurma, pe la 3 dimineata am dat l;a boboci tot, nu mi se degerase pic din ce mancasem seara 
de steluta norocoasa Luca-Vlad si
31+ cu
Eva minunea mea roz
e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR
cris_82 spune:
neataaaaaaaa
haideti la 
,perfuzabila cu nes
,trabuce 
si vougue 

La Multi Ani Mihaita 

sa cresti mare,sanatos,nazdravan si frumos
mady sper ca de maine incepi munca,nu?sa-ti traiasca baiatul si vreu bunnnnnnnnn

alynta hi hi,ce scumpi sunt
stai sa vezi cand or mai creste sa te ti bine ce nazdravanii or sa faca
simina te asteptam la o cafea calda

ana nu stiu ce sa-tirecomand in materie de carutz,noi am avut unul mai mult sport si nu cred sa-l fi folosit decat de 2 ori ca mandra topaia din el.Cu frigul de acuma vad ca ne intelegem,adica am scos-o afara din casa dar nu sunt semne de raceala
cuscraaaa 2 dimineataaaaaaaaaa?cu raceala cum e?

picky offf,sper sa vina si la tine vremuri mai linistite

mady multam de tratatie si baga tare sa te faci gagica betoana

lali fata,vrei sa dispari?

sunt oleaca presata de timp ca trebuie sa plec,dar revin

Mirunel
terorista 

BAZAR
Picky_toto spune:
Neata
Cat imi beau cafeaua am zis sa intru sa va salut..
La multi ani Mihaita, sa cresti mare, sanatos si la fel de frumos precum esti acum
.. Mady munca usoara si fii mandra de flacai tai ca is tare frumosi ![]()

Anna auzi ai ganduri de sinucidere?!
Ca am visat azi noapte ca te-ai aruncat de la etaj si l-ai luat si pe Vladut cu tine, la toate stirile erai si aratau poze cu tine si copilul, cu sotul..pe forum toate erau socate. in fine, cosmar a fost nu vis..bine ca m-am trezit..
La analizele la urina nu i--a iesit nici o infectie, si a facut si analiza amanuntita si e ok si aceea..ieri pediatra a controlat-o jos si la burtica si e ok, dar ca sa fim siguri ca nu-i nici o infectie care nu apare in urina i-a dat un antibiotic usor ptr 5 zile, si daca dupa terminarea antibioticului tot la fel de des cere pipi si face putin atunci e problema de comportament si asa reuseste ea sa ne atraga atentia..si ca un ex ieri trebuia sa o imbrac sa plece cu sora mea in parc(eu faceam mancarea si nu puteam merge) am dus-o in domritor sa o schimb si ea refuza sa o imbrac, vroia in parc dar gasise altceva mai important de facut, sa linga geamul si sa-l stearga cu un servetel
, eu i-am zis ca daca nu vine sa o imbrac eu plec ca am mancarea pe foc..ea "bine mami".. si am iesit din camera...intr-un final realizeaza ca nu mai sunt si incepe sa ma strige, vede ca nu raspund incepe "tine pipi, tine pipi" si eu vin si-i spun sa faca pipi pe ea ..atunci a inceput isteriile..am pus-o la olita si a facut pipi, ca singura refuza sa-si mai dea pantaloni jos...Ok asa ne atrage atentia, si m-am gandit si la varianta ca am certat-o eu at cand incepuse sa faca pipi pe ea mai des si poate am traumatizat-o 
de ii e frica acum sa nu faca pe ea pipi sau in pat si de aceea cere des la olita...Cat despre insomnie...cica tot probleme de comportament ar fi, dar ca sunt si perioade cand copii mai au astfel de treziri noaptea..Cat despre analize nu i-am facut niciodata, ca aici nu se fac ca la noi, ci doar in cazul in care sunt probleme de sanatate mai grave...
In concluzie: asa se manifesta ea ca sa atraga atentia si sa o lasam pe Anna deoparte..ca o loveste, se urca pe ea (iar micuta rade crezand ca-i joaca dar o apasa pe piept ff tare) e incapatanata, e prefacuta(stie sa joace un teatru de de multe ori ramanem noi socati cand o vedem) dar are si momente cand e iubareata, si se comporta frumos cu Anna...in fine sper ca mersul la gradi ii va fi folositor si va invata ca nu numai ea e pe primul loc...
La fel si Anna, Raluca (sora mea) si Stefi au plecat la parc iar cum eu trebuia sa fac mancarea nu am putut sa o tin pe Anna in brate asa ca am pus-o in gim sa ma vada si am lasat-o sa planga...cred ca mai bine de juma de ora a plans..nu am ce face trebuie sa o reobisnuiesc sa mai stea si in alta parte decat in brate, ca la dadaca nu o va tine nimeni in brate...
Hai ca m-am lungit, si intre timp s-a trezit si Anna..asa ca merg sa o hranesc si apoi sa incep treaba acasa(ca azi is libera) ...
V-am pupacit, munca usoara la cele care merg la munca, si multi pupici la buburuze si mamici 
Bella
de
Stefania si
AnnaBuburuza mea
Fluturasul mic
Povestea Printesucai
Lali_mete spune:
Buna dimineatza,Cruduta la datorie
!!
Hai mai Cris dar cand ati scapat voi de mine cand am plecat hai-hui? Ori de pe telefon,ori am avut laptopul cu mine cu modemul de la rds caremai ca ii auzeam rotitele in el scataind,asa de greu mergea
,ori rugand pe Getuta sa va spuna cate ceva
... Dar acum are sorelina net
,si azi dau si eu tel la cosmote sa imi trimita setarile pe telefon,sa il ocnfigurez,ca de cand l-am resoftat si decodat am avut cartela in tel la sot
.
Bun ca Miru nu a racit,Paul a luat-o serios,ca azi-noapte mi-a facut si putina febra.A scazut imediat de la o doza de panadol, acum vad ca are temperatura lui normala,dar fornaie pe nasuc. El nu mai sta sa i ipun ser,stiti cumva vre-un spray nazal care sa mearga si la el?
MAdy reacomodare usoara la munca
.Multumim fata pentru tratatie,tu vrei sa ne ingrasi? La multi ani Mihaita,sa te faci mare,frumos, destept si sanatos! Sa iti iubesti mult fratiorul si sa iti faci parintii mandri de tine in fiecare clipa !
Sorilea cate zile au mai ramas? Sau deja v-ati intalnit?
multi la amandoi.
Anna
si dupa ce ai "dat la rate" ti s-a linistit stomacul? Nu ai mai avut starea aia naspa? Poate ti-a cazut ceva greu la stomac,cine stie
,sau nu i-a placut la bebelina?
Despre carucior n ustiu ce sa iti zic,eu la PAul am avut 2 , unul sport de la nasul lui,altul care se facea si un fel de landou( nu le stiu numele) ,ia acum am unul de la primii pasi,al vecinei,ca nu le-am mai adus pe celelalte de la tara,si nici pe asta nu il folosesc de prea multe ori,pana acum l-am scos din scara blocului de vre-o 4 ori,ca eu folosesc slingul muult de tot,mai ales acum . LIpesc fata de mine, inchid geaca pana in dreptul capusorului ei,si fug pana la magazin sau piata
. E musai sa imi fac si eu o "aparatoare" de aia de bagat copilul cu sling cu tot,sa imi apere pieptul de frig si pe ea ,totodata.
Simina las' ca revii tu in biroul tau si ne incanti cu ceva autostrazai
. Cum va impacati cu frigul? Iesiti afara la joaca chiar daca ploua? Nu e noroi unde locuiti voi?
Cris apropo de noroi, la tine nu se ajunge decat cu barca in perioada asta nu
? Fata,stai sa inghete,sa miroasa a iarna afara,si sa vezi ce iti vin pe cap
! Mie asa de mult imi place sa ma plimb cand e ger,cand ti se face promoroaca pe gene,si e mirosul ala special afara
!!
Alynta parca ii si vad pe copilasii tai cum se joaca toti impreuna
,ca sunt si la diferenta mica nascuti unul de altul. Noi suntem trei surori,dar la distante mari de timp, intre mine si cea mica fiind 10 ani diferenta,dar tot ne jucam impreuna
. Chiar vorbeam cu sora-mea mijlocie ca imi e dor de joaca noastra din copilarie
.
Emanuela cel mai bine e ca respiri bine
, e nasol tare cand ai nasul infundat,pe mine una ma enerveaza rau.Mai ales cand ma chinui sa suflu sau sa trag nasul si am impresia ca imi iese creierul pe acolo, si imi pocnesc tamplele. MA bucur ca nu a luat si Darius,a fost destul racit saracutul in ultima perioada.Am vrut sa scriu "toamna asta" dar nu prea am avut toamna
.
Getaaaaaaaaaaaaaaa mai da pe la noi fata, ce ai amutit asa? Hai ca gata,s-au terminat muraturile,s-a terminat treaba prin gradina, vin' pe la noi oleaca! Socrul cum mai e ? ( socrul ei era in spital acum doua zile cand am vb cu ea, nu a mai baut ceva timp alcool si i s-a facut rau.Mai mult nu am retinut,decat ca e internat,si ca de obicei,acum au nevoie de ea,acum nu mai e in nici un fel
. Of ce ciuda am pe oameni ca cei care au jignit-o atat si acum se dau cu lugu-lugu pe langa ea,sau chiar sunt nesimtiti si ii spun de la obraz" da du-te si du-i mancare,taie pasarea, pune-o in oala si du-i ca e omul bolnav!" ,dar cand era in toate felurile nimeni nu ii lua apararea. )
Vai,bea Paul la apa de m-a speriat.De cand s-a trezit a baut doua pahare de apa de 250 ml cu vitaminaC , si din sticla mea a baut o parte ...
Picky
chiar voiam sa intreb daca si copiii vostri se trezesc in miez de noapte si o ora-doua-trei nu mai pot dormi. Are Paul o noapte la cateva,in care se trezeste si are chef de vorba,si vorbeste pe limba lui cu umbrele de pe perete, ma inghionteste pe mine si ma intreaba "Da? Da? " ,si apoi gesticuleaza. E amuzant intr-un fel,dar cand se trezeste imediat ce am alaptat fata si am atipit, nu prea mai e
. Asa ca am inceput sa dorm la greu cu ei ziua,sa fiu apta noaptea de joaca si tzitzileala.
Cresc fetele tale,sunt doua frumoase
,mereu le vad in fata ochilor pe una cu piciorusele grasunele de iti vine sa le papi,si pe cealalta cu par mult si frumos
,si cu ochi foarte frumosi. Te cred ca esti obosita, cat ma ista sora ta la tine?
Va pupic, revin mai pe seara,de la surioara
.
Pentru Raisa
Lali mamica
de Paul-Iulian ( 01.10.2009) si Ioana Teodora (23.08.2011)
Simina1980 spune:
Neata,
La Multi Ani Mihaita!Sa cresti mare si voinic si la fel de istet ca fratiorul tau!
Mady servici usor!
Fetele nu pot sta insa va pup pe toate!
Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)
emanouela spune:
neata mandrelor
ma gandesc sa bag un kids land dar abia am facut pochi, asa ca mai dureaza
....imi scot copilul in societate, in 'inalta' societate de la mall
La multi ani! Mihaita, sa fii sanatos si sa ai vesnic aceeasi energie pe care o ai acum ca s-o terorizezi pe mamy, sa n-o ierti
si sa fii fericit!
cris....iaca asa mi-am facut programul de ceva vreme, adorm in creierul noptii

lali daaaaa.....a fost cumplittttt, cat despre creier??? care creier????
cum te descurci mamy cu 2? cum e tititza? am vz in foto si e 

pick da ce de treabaaaaaa avetiiii, pfaaaaa. mie mi-a facut Darius fitze cateva zile, i-au iesit maselele de jos, dar fitze de fitze....de-mi venea sa fugggggggg....tu cu 2 cred ca .....
mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de
nazdravana Darius Mihail
anna-mama spune:
Fetelor, multumesc de raspunsurile legate de carucior
Eu la Vlad am folosit f mult caruciorul, doar pe la 5 luni am luat un portbebe pe care l-am folosit mai mult cand am fost la munte... Faza e ca la Vlad nu am ales inainte sa nasc, stiam cam ce vreau, si dupa ce am nascut s-a dus sotul si a cumparat ceva, a fost ok, doar ca apoi mi-am dat seama ca era prea fragil pt drumul pe care il am eu de parcurs pana la parc si a devenit greu manevrabil... Ala luat de sot nu avea nici landou pt ca nu a mai fost necesar, dar acum cand o sa am toata iarna la dispozitie o sa-mi fie necesar...
Picky, sper sa fie doar rasfat la Stefi si sa nu aiba nimic
Nu am ganduri de sinucidere, Doamne fereste, la cata treaba am nu mai am timp sa ma gandesc la altfel de lucruri
Anna, draga de ea, o sa o duci pana la urma la bona? de cand?
Lali, mancasem niste cartofi fierti si un cub de ciocolata, nu stiu ce o fi fost. Dupa ce am dat afara mi-a fost ceva mai bine, dar acum sunt varza cu capul 
Simina, Ema 
Getik, ne gandim la tine sa treci si peste momentele astea cu bine 
de steluta norocoasa Luca-Vlad si
31+ cu
Eva minunea mea roz
e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR
Lali_mete spune:
Simina
back
.
Picky pana am scris eu semi-autostrada,ai trimis si tu una
. Zici ca poate fi problema de comportament faptul ca se trezeste noaptea? Paul chiar nu da semne ca l-ar deranja prezenta Teodorei, o dragaleste si o pupa,si ii e ciuda ca nu poata apuca jucariile pe care i le da el in manuta. E bucuros tare cand se apropie sa o dragaleasca si ea il apuca de hainute
, rade si vine la mine vociferand si spunana " uti,uti " ,si tragand de locul unde apucat pitica. Noaptea se trezeste si tot langa ea vine ,si o pupa, apoi ma pupa pe mine.
Cine stie ce o fi la Stefi ,daca infectie nu e ... Se poate si sa ii fie frica sa nu faca pe ea.
Eu n uv-am spus ce am patit cu PAul acum cateva seri ... am dat drumul la apa calda i ncada, si cat curgea apa acolo am zis sa adorm fata,apoi sa ii fac baie lui Paul,sa il las sa se bagalceasca. Si deodata il aud cazand pe Paul, tipand infundat ,si apoi tragand aer cu zgomot
! Nici nu stiu cand am tipat la Vali,ca el era la bucatarie " a cazut baiatul in cada!!!" ,am pus fata in patut,si am fugit la baie. Era si de ras si de plans. El ajunge cu piciorul sus pe marginea cazii,si acum a pus piciorul sus,si s-a urcat... A alunecat si a cazut cu totul in cada,noroc ca era putina apa,doar a apucat sa se ude fleasca si sa se sperie,dar mi-am jurat ca incui usa de acum .
Revin mai taziu , s-a trezit fomista
.
Pentru Raisa
Lali mamica
de Paul-Iulian ( 01.10.2009) si Ioana Teodora (23.08.2011)
getik1 spune:
fetelor neata la pranz acu am reusit sa intru o idee sa ii urez La multi ani, sanatate si tot ce este mai bun sa iti dea Dumnezeu Mihaita.
lali da ai dreptate dar trec eu si peste, incerc sa scot capu din toate cele care ma inconjoara, nu am resuit sa termin curatenia la mine ca tre sa fac la socramiu 

dar nu am ce face
.
asa ca scuze absenta dar cred ca o sa mai lipsesc un timp sa termin si curatenia din curte ca este mai rau ca in cocina la porci
de la 1 august nu am ai miscat nimic in curte si se cunoaste
.
pup dulce si scuze ca nu am citit nimc dar mma revansez

getik mami de mica aricica
29.12.2009
povestea unui aricy bijuteriile lui getik
alynta27 spune:
Salutare!
La multi ani,Mihaita!
Lali ma bucur ca sunteti bine! Noi am patit-o cu Matei asa: venisem de afara si am pus sa curga apa in cada. Era clocotita ca inca nu apucasem sa o potrivesc. Si omuletul Matei imi aterizeaza cu tot cu papuci in cada. A tipat, noroc ca eram la spatele lui de l-am scos.
Ema nu e mereu foarte greu, dar cand sunt bolnavi ma d-au peste cap. Ii am pe toti 3 acasa atunci, fiecare cu cate un moft in fund si maraiti... Plang in cor, nu zic de imbranceli si tipete!
Tare le mai "blestem" bunicii in momentele ale!
Dar asta e! Cresc ei mari! Vile si averi nu am, dar suntem fericiti cu ei!
Alina-Mirela mami de
Maria(14.09.2010),
Matei (15.05.2009)
si David (27.06.2007)
POZE
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra