Bulgarasii de ianuarie-februarie 2012(21)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Citat:
citat din mesajul lui catiushor

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Am mai citit ca are vit A. Oare este ok de consumat in sarcina?

Olga, mamica lui David iepurasul si 19+

Stii Olga...pan la urma totu`i bun daca e cu masura Eu cred ca mai mult rau imi fac cartofii prajiti de aseara decat o lingurita de catina dimineatza. Oricum o sa ma interesez de dozajul recomandat in sarcina.
reteta e f simpla:

- 1 parte catina si 1 parte miere, se dau la blender, se pun in sticle si se consuma diluat cu apa (de regula 3 linguri, adica 30 ml, la 1 pahar de 200 ml apa plata, bineinteles). De data aceasta cand spun ”parte”, ma refer la parte de greutate, nu de volum. Adica 1/2 kg catina - 1/2 kg miere, samd. Parte de volum inseamna 1 cana catina – 1 cana miere, 1 borcan catina – 1 borcan identic miere. Se pastreaza cel mai bine la +1 grad, daca nu, la frigider

exact la fel se fac si afinele.

gravidutza 24+ de bebitza Gruitza

A invata sa ne iubim pe noi insine este primul pas crucial in a invata sa iubim pe altii !!!

Hmmm, chiar simplu Am si multa miere, mi-a adus mama din Ucraina de la o manastire. Problema este de unde iau catina? Se gaseste in piata sau trebuie sa merg undeva sa o culeg. Caci asta mi se pare si mao complicat. Stiu ca si inteapa rau.

Am vazut peste tot ca se da diluata cu apa. Oare ii fac rau lui David daca ii dau nediluata? Eu ii dau cu ceva prafuri de imunitate, tare nasoale, fac un maestec si ii dau cu seringa. Numai asa ia prafurile. Consuma cam 10 ml pe zi. Ce parere ai?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui catiushor

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Nu pot sa intru in contul meu sa-mi schimb semnatura.

Vi s-a mai intamplat?

Astazi schimb prefixul

da, trebuia sa mai bag o data parola pe pagina unde schimb semnatura.

gravidutza 24+ de bebitza Gruitza

A invata sa ne iubim pe noi insine este primul pas crucial in a invata sa iubim pe altii !!!

Faza este ca eu nici nu pot sa intru sa editez. Adica apas pe butonul "contul meu" si nu se intampla nimic

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bulinuta27

neata fetele
noi am avut un weekend cu peripetii de fapt vineri noapte m-au luat niste dureri cumplite de am zis ca nasc, am luat gynipral, mi s-a facut rau de la el...mi s-a umflat un picior
distractie mare...se pare ca din cauza stre plus oboseala au inceput vineri durerile

olishka si noi punem catina cu miere in cantitati egale in borcane si le tinem in frigider, avem toata iarna si folosim la ceaiuri si sirop. am mai pus si mure cu miere si pun in iaurt cu musli si avem iaurt cu fructe

bun venit fetelor noi, sa aveti o odisee frumoasa si bblusi sanatosi si mancaciosi!

va pup si mai revin azi

bulinuta mamica de bulinel dragutel (19.07.2006 - 9:37) si

Poze noi

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Bulinutza trebuie sa te mai menajezi un picut. Nu mai munci chiar pana la 3 noaptea ca pun batul pe tine.

Sper sa nu mai ai parte de asa evenimente

Mure cu miere pentru iaurt suna tare bine

Mi s-a facut foame, dar mai dureaza un pic pana este gata mancarea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

olishka gasesti in piata, e foarte greu de cules/curatat catina si Rares cere sa manace el cu lingurita din farfurie catina cu miere simpla

Poze noi

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bulinuta27

olishka gasesti in piata, e foarte greu de cules/curatat catina si Rares cere sa manace el cu lingurita din farfurie catina cu miere simpla

Poze noi

Poze

Super!!! Trimit si eu pe cineva sa-mi achizitioneze. Cu siguranta este mai buna cea facuta acasa

Ce tare este Rares O sa fuga virozele de el

Olga, mamica lui David iepurasul si 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

la obor sigur gasesti!

Poze noi

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annesi spune:

Bulinutza, nu te mai stresa, e o perioada cand ar trebui sa te relaxezi si sa te bucuri de burtica si de bebele din burtica. uite ce ai rezolvat cu munca in exces. ai grija de tine. ar trebui si cei de la lucru sa inteleaga si sa te menajeze. daca ei nu inteleg, mai bine ia-ti concediu medical si stai o perioada acasa.

catina cu miere e super sanatoasa. eu mi-am facut un amestec dintr-o gramada de produse apicole (laptisor de matca, tinctura de propolis, polen si miere) dupa reteta Monicai Tatoiu si m-a ajutat mult la ridicarea sistemului imunitar. acum nu mai am voie sa iau din cauza diabetului, dar mi-a zis cineva sa fac un tratament cu tinctura de propolis dizolvata in apa pt infectia urinara. am inceput de ieri sa vedem daca are vreun efect, ca nu scap de celebra E-coli

Anne 24+ de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ian.feb2012 spune:

capitolul 22

ps:ce mai tine de modificari in listutza...adugari..Lexi, Alina_anto...cine se mai pricepe..va rog!(Lady sunt)

Mergi la inceput