Bulgarasii de ianuarie-februarie 2012(21)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Buna dimineata!!!

Va multumesc fetelor pentru raspun in leg cu camera Pe mine nu ma mai deranjeaza. M-a deranjat la inceput, cand am aflta, caci era David foarte mic cand ne-am mutat aici. De fapt nu m-a deranjat ci m-a socat f tare. Eram si eu la inceput, bebe era f mic, ma speriam din orice, inca stateam cu frica in san sa nu pateasca ceva. Dar dupa ce am chemat preotul si ne-a sfintit casa, m-am simtit mult mai bine. Ma intrebam doar asa, daca este corect ce fac, caci acea cameruta era pregatita pentru alt bebic. Oricum am facut curatenie in dersing in week-end, am pus deoparte mai mult de jumatate de haine pe care n-o sa le mai imbrac curand , am mai dat la o parte cuiere si am vazut ca David s-a extins si pe-acolo cu desenatul. Mare pictor Si am mai vazut intr-un loc tapetul un pic rupt, asa ca sigur va trebui sa-l schimbam. Asa ca am rezolvat problema

Pe mine ma dor picioarele inca de ieri, caci am umblat prin mall. Am petrecut f timp pe-acolo, dar nu mi-am cumparat decat un sutien (f fain, fara bureti, sarma, dar cu cupa) si chilotei de bumbac. M-am bucrat ca erau si la reducere. In rest am plimbat copiii cu trenuletul, cu masinute si alte nebunii si am facut cumparaturi pt casa. Dar am ajuns cu toii franti acasa, mai putin David

Dar macar am dormit bine noaptea caci l-am mutat pe David cu taica-su, iar eu am dormit cu Chiti. A fost tare bine fara picioare in burta

Sa aveti o saptamana frumoasa si plina de vesti bune

Olga, mamica lui David iepurasul si 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catiushor spune:

Georgia eu beau de la inceputul sarcinii cate o saptamana + una coada calului (pt calciu)+una pauza. Eu tineam in fiecare vara cura de urzici impotriva alergiei la soare. Anul asta nu a fost exceptie. Stiu ca nu e recomandata radacina urzicilor in sarcina. Oricum beau doar dimineata o cana din frunze, nu mai mult. Nu am avut probleme, dar nu recomand nimanui sa se apuce asa ca mine.
Am drept capatai cateva carti de Maria Trebent cu plantutze si ma ghidez cu sfintenie dup ele.
acum ca vin gripele o sa ma "vaccinez" cu sirop de catina si macese dar mai intai trebuie sa gasesc niste miere buna si sa il fac.....

gravidutza 24+ de bebitza Gruitza

A invata sa ne iubim pe noi insine este primul pas crucial in a invata sa iubim pe altii !!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui catiushor

Georgia eu beau de la inceputul sarcinii cate o saptamana + una coada calului (pt calciu)+una pauza. Eu tineam in fiecare vara cura de urzici impotriva alergiei la soare. Anul asta nu a fost exceptie. Stiu ca nu e recomandata radacina urzicilor in sarcina. Oricum beau doar dimineata o cana din frunze, nu mai mult. Nu am avut probleme, dar nu recomand nimanui sa se apuce asa ca mine.
Am drept capatai cateva carti de Maria Trebent cu plantutze si ma ghidez cu sfintenie dup ele.
acum ca vin gripele o sa ma "vaccinez" cu sirop de catina si macese dar mai intai trebuie sa gasesc niste miere buna si sa il fac.....

A invata sa ne iubim pe noi insine este primul pas crucial in a invata sa iubim pe altii !!!

Catiushor super ca iti faci singurica siropurile. Eu ii dau lui David sirop de catina de plafar, dar este cu zahar. Am citit si eu mult despre catina si am vazut ca este tare buna. Mama ne facea si ne dadea cand eram mici. DE fapt ea facea un fel de dulceata, bunaaaa. Acum din pacate nu mai are timp de asa ceva, iar eu nu ma apuc...pur si simplu nu cred ca am talent. Am mai citit ca are vit A. Oare este ok de consumat in sarcina?

Si sa ai grija sa nu consumi seara, caci este un energizant ff puternic, mai puternic decat cafeaua. Eu ii dau lui David dimineata si cu greu il mai culc la pranz.

Mergi la inceput

Nu pot sa intru in contul meu sa-mi schimb semnatura.

Vi s-a mai intamplat?

Astazi schimb prefixul

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Am mai citit ca are vit A. Oare este ok de consumat in sarcina?

Stii Olga...pan la urma totu`i bun daca e cu masura Eu cred ca mai mult rau imi fac cartofii prajiti de aseara decat o lingurita de catina dimineatza. Oricum o sa ma interesez de dozajul recomandat in sarcina.
reteta e f simpla:

- 1 parte catina si 1 parte miere, se dau la blender, se pun in sticle si se consuma diluat cu apa (de regula 3 linguri, adica 30 ml, la 1 pahar de 200 ml apa plata, bineinteles). De data aceasta cand spun ”parte”, ma refer la parte de greutate, nu de volum. Adica 1/2 kg catina - 1/2 kg miere, samd. Parte de volum inseamna 1 cana catina – 1 cana miere, 1 borcan catina – 1 borcan identic miere. Se pastreaza cel mai bine la +1 grad, daca nu, la frigider

exact la fel se fac si afinele.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Nu pot sa intru in contul meu sa-mi schimb semnatura.

Vi s-a mai intamplat?

Astazi schimb prefixul

da, trebuia sa mai bag o data parola pe pagina unde schimb semnatura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

neata fetele
noi am avut un weekend cu peripetii de fapt vineri noapte m-au luat niste dureri cumplite de am zis ca nasc, am luat gynipral, mi s-a facut rau de la el...mi s-a umflat un picior
distractie mare...se pare ca din cauza stre plus oboseala au inceput vineri durerile

olishka si noi punem catina cu miere in cantitati egale in borcane si le tinem in frigider, avem toata iarna si folosim la ceaiuri si sirop. am mai pus si mure cu miere si pun in iaurt cu musli si avem iaurt cu fructe

bun venit fetelor noi, sa aveti o odisee frumoasa si bblusi sanatosi si mancaciosi!

va pup si mai revin azi

bulinuta mamica de bulinel dragutel (19.07.2006 - 9:37) si

Poze noi

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biancabia spune:

buna fetelor!
Anca si eu am morfofetala tot miercuri. Parca incep sa am emotii, sper ca e totul bine.
Cati daca vrei miere buna pot sa te ajut, daca esti in Bv si nu la parintii tai.

Bianca ALEXIS-ARIAN (5/01/2009) si 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biancabia spune:

bulinutza acum esti bine? Of, of ce stres.
Catina este sanatate curata. eu nu am si nici nu cred ca pot procura

Bianca ALEXIS-ARIAN (5/01/2009) si 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

sunt asa si asa, inca am intepaturi in burta, vagin si piciorul umflat

bulinuta mamica de bulinel dragutel (19.07.2006 - 9:37) si

Poze noi

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Mergi la inceput