Brumarei si Craciunite de nov-dec 2011 (66)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristi07 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ooka

salu

Dupa cum e vorba 'ceea "la omul sarac nici boii nu trag" prin extrapolare, am sunat dimineata sa ma programez cu frigiderul la reparat, cica in doua zile vin, bon, si mergi, la cumparaturi, la spital s'o iau pe muma de la bunic si la posta, eh, la posta, mi'am uitat telefonul in masina si atunci au sunat bestiile. Degeaba am sunat eu inapoi, nu se mai poate face nimic azi, maine.

Intre timp soata a vb cu altcineva si cica e mai mult ca sigur motorul ars doar 650 ron. Nu mai cumpar decit arctic ca nu ne'o sta in git si cu asta basta.

Ah si Sofica e racita, deocamdata doar tonajul de muci si matzaiala, in rest nimic.

Cristi, cite granule si ce ch aveai petnru influenzinum si herpes simplex? Mie mi'a dat de ch30 dar pentru Sofia intreb.

mami de Sofia si de Zoe
Doamne ai grija de noi!

Pentru Radu in general imi da 7 ch sau 9 ch si totdeauna 2-3 granule. influenzium a luat ca si imunostimulator dar herpes simplex nu (nu stiu pt ce e)

Cristina cu Radu (3.12.2007) si bebe 2 (30 saptamani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi07 spune:

Aris stii ce se spune daca face kk in scaldatoare - ca e norocos. Noi am avut doar o experienta de-asta cand il schimbam...un jet de 2.5 m care a sarit pe langa mine...

Cristina cu Radu (3.12.2007) si bebe 2 (30 saptamani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bpaula spune:

Carola si unde zice ca trebuie sa aiba avans bebe? Ei cresc in ritmul lor, mai au avans, mai sunt in urma. Dar daca nu te simti linistita mai mergi si tu peste 2 saptamani, doar nu te da afara.

Apropo de emotii la prima baie, si eu am avut si era mami langa mine dar n-am lasat-o sa ii faca ea. Am zis ca e bebele meu si deci trebuie sa ma descurc singura (bine, sotul sa fie la carat apa, golit cadita. Oricum nu trebuie sa il rotesti si invartesti in n pozitii de la prima baie, incetul cu incetul capeti incredere.
Asa ca nu mai plangeti ca sunt sigura ca ne descurcam cu toate foarte bine.
Cu jetul am avut si noi experienta, din fericire a trecut pe langa mine si a aterizat pe usa de la camera. Ca in rest m-a pisulit fiul meu de mai multe ori pana m-am prins de smecherie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carola spune:

Pe voi va dor degetele de la maini? Ma dor de parca am carat multe kilograme. Oare de ce? e normal?

corina, eu nu am vrut sa il fac la comanda ptr ca m-am gandit ca ma costa mai mult si dureaza mult. Modelul meu este cu 2 usi, o parte cu rafturi si una pentru umerase + 2 sertare. Separat am mai cumparat inca un corp de depozitare care se pune deasupra. Dulapul nu este cu specific pentru bebe pentru ca nu are camera lui. L-am luat sa se asorteze cu sifonierul care se afla acum in dormitor.

33+

www.flickr.com/photos/carola456

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carola spune:

Citat:
citat din mesajul lui bpaula

Carola si unde zice ca trebuie sa aiba avans bebe? Ei cresc in ritmul lor, mai au avans, mai sunt in urma. Dar daca nu te simti linistita mai mergi si tu peste 2 saptamani, doar nu te da afara.

Pai nu am zis ca e normal sa aiba avans si ca trebuie sa il pastreze. Nu ma crizez, numai ca vreau sa ma asigur ca nu o sa aiba retard de crestere peste cateva saptamani, din cauza asta nu vreau sa merg abia peste 4 saptamani. Am un exemplu, prietena mea, in ultimul trimestru nu a fost la control timp de 4 saptamani, in saptamana 37 a fost la un eco de rutina si s-a constatat ca bebe nu se mai dezvoltase de la 35 de saptamani si i-au facut cezariana de urgenta.

33+

www.flickr.com/photos/carola456

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MoniQQ spune:

Citat:
citat din mesajul lui ralu_t
moniq felicitari pt cumparaturi. cadita de la comoda iti va folosi maxim in primele 3 luni, iti zic pt ca si eu am avut una. si o voi folosi si acum la inceput.dupa aia va trebui sa va reorientati..

Eu vreau sa ma tina pe timpul iernii, cand mi se pare ca la mine in baie e cam frig si prefer sa-i fac baita in camera. Eh, macar sertarele de la comoda au valabilitate nedeterminata si n-a costat cu mult mai mult decat o baita cu picioare care probabil ar fi avut aceeasi soarta trista :).

Tu de ce ai renuntat la ea asa repede? Devenise prea mica, sau bebele prea stropitor? Ma gandesc ca fiind detasabila cadita poate pot totusi sa o folosesc si in cada. Dimensiunea pare okay, are cam 65x40 la interior

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina_s spune:

carola si pe mine ma dor degetele de la maini, mai ales noaptea nu prea pot sa strang pumnul..in timpul zilei sunt ok
in schimb de cand stau in concediu nu mai am asa rau picioarele umflate..sunt parca putin dar oricum e mai bine

29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Durerile astea de degete sunt f comune in sarcina - sindromul tunelului carpian (Carpal tunnel syndrome). Se agraveaza in sarcina si de obicei dispare dupa nastere.

Carola, aici dupa sapt 30 vizitele au loc la doua saptamani, iar din sapt 36 in fiecare saptamana. Dar nu iti face nimeni ecografie, doar masoara burta.

Tiny baby gator

Baby gator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

buna seara
azi mi-am rupt gura de cascat. ma apasa pe diafragma uterul si nu cred ca ma oxigenez cum trebuie asa ca caaaasc de imi e si rusine sa ies in lume.

carola - in principiu cam asa se procedeaza. in luna a 8 te cheama la 4 saptamani si dupa controlul de la 36-37 de sapt o sa-ti zica ne vedem cand incep contractiile sau se rupe apa. eu atunci chiar ca m-am speriat. adica cum? gata?
in principiu daca sarcina a mers bine, nu sunt complicatii, placenta arata bine ca grad de maturare, fluxul este in regula pe artere nu te mai cheama la 2 sapt.
acum na, daca nu rezisti psihic cred ca te poti duce cand vrei. poti sa ii bagi in orice secunda scuza ca nu prea s-a miscat si te-ai speriat si stai linistita ca nu o sa fi prima sau ultima primi-para ca re o sa faca asa.

fetelor felicitari pentru toate achizitiile, sa va bucurati impreuna cu puii mici si sanatosi de toate cele cumparate

ne "auzim" maine, acum ma bag la grey's anatom. ca al meu copil s-a bagat la toy story.

maine ma duc si eu la ecooooo de abia astept sa vad ce face copilul dar si cerclajul meu

mama de mic +s29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleza spune:

ARIS bafta maine la eco,sa vii numai cu vesti bune si poze frumoase.
CAROLA, du-te la eco de cate ori simti nevoia.I-a ex de la mine,eu ma duceam si in fiecare saptamana,ca daca ma apuca paranoia.Si pe mine ma chema inainte tot la 4 sapt dar eu ma duceam la 3si pe langa ma mai duceam si la alt medic asa din oficiu.Am fost sapt trecuta marti,cand ai fost si tu,la eco si la medicul meu ma duc peste 2 sapt.

Am vazut si eu clipurile postate pe youtube cu dunstan baby language,super interesant,mi le-am si notat.Acum sunt curioasa daca o sa functioneze si la mine.
pe toate.

32+ cu Sara Elena

Mergi la inceput