Brumarei si Craciunite de nov-dec 2011 (66)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralu_t spune:

m-am intors de la analize, mai usorara cu 2.5mil jesus....doamne, sper sa fie ultimele pe care le fac. 3 analize prapadite o caruta de bani.
cristina si aris m-ati facut sa rad pe ziua de azi...adice ce dom'le, nu se potriveste burtoiul cu tancul? iar treaba cu caca in baie...yeap, am trecut si noi prin asta, nu asa de spumos insa
luny si dia sanatate piticilor. eu lunea viitoare merg la homeopat sa incepem un regim de imunostimulare cu piticul, sper sa ne fereasca cat de cat de virusii care urmeaza mi-e groaza....

cand m-am intors de la analize am trecut pe la farmacie si am luat ultimele maruntisuri: ceai de lactatie, supo cu paracetamol si glicerina pt nou nascuti, m-am ingrozit de cat costa galactogilul (600mii si se termina in cateva zile, am decis ca pot alapta si fara) iar mama mi-a adus hainele spalate si calcate pt fata de 0-3 luni. dupa ce le pun pe astea in dulap, ma declar oficial intrata in depresia inutilitatii, nu mai am nimic de facut decat sa astept sa vina pitica. noroc ca-mi incep cursurile de saptamana viitoare, dar si asa, tot nu inseamna decat 2 zile toata luna. o sa citesc, sa ma uit la filme si sa reorganizez o dulapurile pentru sezonul rece

lia nu mai zici nimic? raspunde si tu la prezenta, sa stim de tine

ralu- de Tudorica fara frica (15.05.2008) si 33+ cu o margica mititica Luiza
i believe in miracles...povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Multumim mult fetele ,poftiti la o felie de tort si scuculet
Eu sunt tare emotionata azi si imi vine sa plang ,ma tot minunez de puiul meu mare ,cand a trecut timpul?Acusi vine si Noah pfii ce emotii pe capul meu.Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina_s spune:

fetele, multumesc pentru raspunsurile legate de cadita

ooka, brambu..uite asa apar cheltuielile neprevazute..urasc situatiile astea, oricum fara frigider si masina de spalat e tare greu

ivanca te asteptam mai des vesti de la tine

moniqq felicitari pentru cumparaturi, sa ne arati si poze cu dormitorul cand vine

diana sa se refaca Stefanut cat mai repede..gata de acum a venit sezonul rece

alinuk pai de ce sa nu iti dea prenatal? acum ai 30 de sapt..eu nu cred sa fie probleme

ralu ai cumparat berea fara alcool?

cristina.. haioasa patanie..eee..suntem gravide..avem o scuza

aris m-ai facut sa rad cu prima baita

luny sanatate lui muf..si de masea nu stiu ce zic.nu am avut patanii din astea si sper sa nu apara acum pe ultima suta de metrii

am intrat si eu de curiozitate pe site sa vad daca au iesit analizele de sange si urina de sapt trecuta..si vad ca la sanhe jumate din ele sunt sub limita inferioara sau unele depasesc limita superiaora..nu inteleg nimic din ele
e mentionat pe acolo si leucocitoza cu neutrofilie si anemie normocitara mormocroma
astept si rezultatul de anticorpi RH si sun dr..
m-am indispus...

29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Buna,

Eu racita Dar bucuroasa ca mi s-a nascut finutul sambata Abia astept sa-mi treaca raceala ca sa pot sa-i vad

Luny, sanatate multa lui Muf
Ralu, sa iasa bine analizele!
Corina, vorbeste cu doctorul tau ca sa te linistesti, eu stiu ca in sarcina rezultatele pot iesi din limite si nu e o problema
Ane, felicitari pt cumparaturi, sa le stapaniti si folositi sanatosi!

de steluta norocoasa Luca-Vlad si 28+ cu minunea mea roz

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Cristina, aris, m-am distrat copios de pataniile voastre...eu la baita am avut noroc ca stateam cu mama, (ne-am mutat cand avea Stefan 1 an) asa ca inevitabil era cineva prin preajma, nu am fost niciodata singura la baita. Dar patanii de astea cu jet de caca am avut si eu, cand il schimbam, noroc ca tto jetul a venit pe mine, ca altfel direct pe mobila ajungea
Luny, dia, sanatate micutilor vostri. Se pare ca dupa 2 saptamani de gradinita incepe showul...
Brambu, ooka, nasol cu pagubele voastre...cred ca asta era ultimul lucru care va lipsea, alte cheltuieli neprevazute...si nu e vorba de 10-50 de lei...
Luny, de masea nu stiu ce sa zic...cred ca inca se mai poate face ceva...nu e inca sarcina foarte inaintata
]Dia, ati fost pentru analize? Mirunica mica...ce dulce e ea cu trezitul...si Stefan mai obisnuia sa vina sa incerce sa ne ridice pleoapele..se termina intotdeauna cu degete in ochi...
Ralu, Doamne ajuta sa fie de bun augur...ai ceva vesti proaspete, a mancat?
Ane, frumos la cumparaturi...nasol ca toate lucrurile de bebe si de gravie sunt atat de scumpe...se bazeaza toti comerciantii ca trebuie sa cumperi, nu ai ce face...
Moniqq, am uitat sa te felicit pentru achizitie. Nu conteaza ca e no name, conteaza sa fie util si pe placul vostru.
Corina, nu te mai indispune...e nasol cand vezi niste analize care nu se incadreaza in intervalele de referinta, si nici nu stii cum sa le interpretezi. Oricum in sarcina analizele sunt un pic modificate, si eu am cateva un pic sub limita inferioara...din cate stiu eu leucocitoza e numarul mare de globule albe...astea in general indica o infectie, acum dupa cum sunt ele impartite stie doctorul cam de la ce o fi...poate ai ceva infectie urinara, sau vreo masea cariata...pana nu vezi doctorul nu te panica sa cauti pe net tot felul de chstii..ca eu am facut prostia asta cand i-au iesit globulele albe foarte mari lui Stefan, si numai eu stiu la ce tampenii m-a dus capul. Uite ce am gasit pe un site "in sarcina apare leucocitoza usoara, iar neutrofilia se accentueaza odata cu apropierea termenului; de asemenea, in timpul travaliului apare neutrofilie uneori pronuntata, cu normalizarea valorilor dupa 4-5 zile si asociata cu eozinopenie."

diana27+ Calin Gabriel si mami de Ianis Stefan 14 mai 2007

www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com

Buburuzul
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleza spune:

SALUTARE la toata lumea!
Mai dar tare vorbarete mai sunteti,in 3 zile ati scris un capitol si jumatate.

Eu am intrat doar sa va salut si sa va pup.Deocamdata va citesc ca nu am experienta cu alaptat,biberoane etc.doar citesc si incerc sa bag la cap.
Va puppe toate si sper sa fie o saptamana ffff buna din toate punctele de vedere.

32+ cu Sara Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooka spune:

salu

Dupa cum e vorba 'ceea "la omul sarac nici boii nu trag" prin extrapolare, am sunat dimineata sa ma programez cu frigiderul la reparat, cica in doua zile vin, bon, si mergi, la cumparaturi, la spital s'o iau pe muma de la bunic si la posta, eh, la posta, mi'am uitat telefonul in masina si atunci au sunat bestiile. Degeaba am sunat eu inapoi, nu se mai poate face nimic azi, maine.

Intre timp soata a vb cu altcineva si cica e mai mult ca sigur motorul ars doar 650 ron. Nu mai cumpar decit arctic ca nu ne'o sta in git si cu asta basta.

Ah si Sofica e racita, deocamdata doar tonajul de muci si matzaiala, in rest nimic.

Cristi, cite granule si ce ch aveai petnru influenzinum si herpes simplex? Mie mi'a dat de ch30 dar pentru Sofia intreb.

mami de Sofia si de Zoe
Doamne ai grija de noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carola spune:

'neata! :)

Am fost si eu sambata la BE. Am luat 2 prosopele de baie, cu gluga. Un cearsaf pentru saltea, o foarfecuta, o jucarie si femibion 2 ptr mine. Nu am gasit finetul acela mai ieftin de care scriati voi. In rest, carucior si patut eu nu am nevoie pentru ca le am de anul trecut. Hainute am primit o groaza si noi si un pic purtate si o sa mai primesc noi, am 2 cadite (una cu picioare si cu reductor roz ), am mai primit scoica si un balansoar.

Acum sunt un pic suparata ptr ca m-am bucurat ca iau un dulap mai ieftin (2 usi si 2 sertare)+ inca un spatiu de depozitare deasupra si imi facusem calculul ca il ridic de la ei de la sediu si nu mai platesc transportul si acum m-au sunat ca il au si ca il tin pe stoc doar 2 zile si nu am cum sa il iau decat in weekend. Asa, mai scot din buzunat 75 lei ptr transport+ adus in casa. Ma oftic pentru ca de banii astia mai luam ceva la bebe :(.

Am fost vineri la dr mea si m-a mai chemat abia peste 4 saptamani. Mi se pare cam mult. Daca in astea 2 saptamani bebe nu mai creste sau ceva? Acum nu mai are avansul de 2 saptamani pe care il avea la inceput, e inainte numai cu o saptamana.

32+

www.flickr.com/photos/carola456

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi07 spune:

Citat:
citat din mesajul lui abramburika

masini, masinute pt. Raducu .. am vazut eu ce meticulos e cu colectia lui de masini

S. a fost tare incantata de cazarma pompierilor, demonstratii si traseu in miniatura pt. copii. Ba, are si diploma de cel mai bun pompier .

Deci, incearca si tu ceva de moda, bijuuri cu Radu ...

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Doamne-Doamne, ai grija de noi 32s
Se tu sentissi come mi batte il cuore,
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!

eee la el cu muzica, animale...de-astea mai soft!

Cristina cu Radu (3.12.2007) si bebe 2 (30 saptamani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina_s spune:

anna, diana
am aruncat si eu un ochi pe net..dar am renuntat..ca imi vin alte idei

ooka sper sa rezolvati repede cu reparatia, sanatate Sofiei

carola si noi mai avem de luat un dulap, dar luna viitoare, ca am cheltuit destul acum
eu as vrea sa il fac pe comanda, dar sa ma gandeasc inainte cum..cate sertare, loc hainute, daca e cazul pt umerase..

29+

Mergi la inceput