Prietene la bine si la greu - 137

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LiviaG spune:

ali, si la Janisz a fost o perioada din asta, mai ales pana pe la vreun an, un an si ceva. Asta pentru ca era mai mult singur cu mine...Fiind iarna, l-am scos mai putin in parc, sau sa socializeze, asa ca probabil de asta. Cand a sosit sotul acasa de Craciun, anul trecut nici macar nu l-a bagat in seama, spre dezamagirea acestuia, pentru ca il vedea foarte rar...cu toate ca eu i-am aratat poze, il vedea pe web cam, etc.Insa cand s-a facut mai cald, sau cand am mai mers la reuniuni de socializare cu alte mamici si bebelusi lucrurile s-au mai schimbat. Eu l-am incurajat de fiecare data cand cineva l-a chemat sa mearga acolo, sa dea manuta, sa se joace, etc...si pana la urma s-a dezobisnuit de a sta numai langa mine. Acum, spre exemplu, cand merg in parc cu el, nici macar nu ma baga in seama si ne confruntam cu proteste cand vine ora de plecare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

salutare tuturor!!!

in primul rand ,vreau sa-i urez bun venit Liviei!!!Sa-ti traiasca feciorul si sa ai o sarcina usoara in continuare!!! stiti sexul celui de-al doilea bb?

multa sanatate fulgusorilor bolnaviori!!!

Ali noi nu ne confruntam cu problema asta...al meu nu vrea sa stea langa mine ,mai ales cand iesim pe afara....are momente cand ma solicita (doar pe mine),dar nu pot sa zic ca e dependent de mine..probabil,ptr.ca a stat si cu maica-mea destul de mult,iar in w-e se ocupa sotul mai mult de el..pana mai fac eu una-alta..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_80 spune:

Salutare!

In primul rand FELICITARI Ramonik! Vei vedea ca or sa se aseze toate de la sine, important e sa fie bb sanatos.

Livia bine ai venit! Ma bucur mult ca ai indraznit sa ne scrii, nici eu nu ma gandeam ca mai sunt mamici care ne citesc din umbra. Stiu ce inseamna sa-ti cresti singura copilul, tati nostru tocmai a venit acasa, dupa 2 ani de munca prin strainataturi, asa ca te inteleg perfect. De acum cand te mai simti singura intri aici scrii doua vorbe, iti versi naduful si poate un pic mai trece.

Vad ca multi fulgusori sunt bolnaviori in perioada asta, le urez multa sanatate si un pupic dulce pe nasuc.

Mami fericita de Mariuta

Mergi la inceput

Lavinia si eu astept o poza de la nunta

Mami fericita de Mariuta

Mergi la inceput

Si pentru ca azi imi sarbatoresc sotul, va las pe bancuta cate un pahar de must si miez de nuci verzi

Mami fericita de Mariuta

Mergi la inceput

acu sa va zic ca ne incadram si noi in categoria mucosilor; vineri a stranutat de cateva ori ,dupa care sambata seara am sesizat ca e fornait...de ieri suntem cu muci curgatori,subfebrilitati,lipsa totala de apetit...de ieri dimineata nu a mai avut o masa "sanatoasa",azi a avut si ceva scaune moi...tare mie ca a facut o viroza cu manifestati digestive...

eu sunt un pic intoarsa pe dos de toata treaba asta(david n-a mai fost bolnav de prin primavara- in afara de episodul cu afta aceea),plus ca parca ma 'gadila' si pe mine ceva prin gat....asa ca am o dispozitie tare proasta...

sper sa ne revenim pana sambata cand serbam cei 2 ani batuti pe muchie !!! nu-mi vine sa cred cum a zburat timpul...mai ales cel de-al doilea an...ufff...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui monica_80

Si pentru ca azi imi sarbatoresc sotul, va las pe bancuta cate un pahar de must si miez de nuci verzi

Mami fericita de Mariuta

La multi ani,tati de Mariuta!!! sa fii sanatos si sa te bucuri de fetele tale!!!

Mergi la inceput

Lyly imi pare rau de incidentul din concediu...tin pumnii sa rezolvati cu asigurarile!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

Salutare fetele! Scriu pe fuga, ca imi astept sotul care trebuie sa soseasca din clipa in clipa...a ajuns in tara si l-a luat cumnatul meu de la aeroport....hai ca o sa caut albumul de nunta si daca am timp, in noaptea asta va pun sa vizionati!

De doua zile Rares, e cu multi muci...fara febra, dar cu nas infundat!

La mine persista durerile inghinale...

Livia welcome!

lyly bine ai revenit acasa! Imi pare rau pentru episodul urat din concediu!

Monica sa iti traiasca una bucata sot!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

doi copilasi care danseaza senzational

Mergi la inceput