Prietene la bine si la greu - 137

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

Buna seara!

zic si eu repede Ariadna sa fii sanatoasa si fericita alaturi de baietii tai!

si felicitari Angi pentru cele 2 II

Many, jucariile ce se construiesc par interesanate, dar cam prea avansate pt vasrta lor, fiind piese cam mic. pam-pam
eu caut tot ceva jucarii de interior cu care sa-si petreaca zilele urate ce vor urma...ma gandesc si la o casuta pe care sa o mut vara la tara, dar spatiul in casa e prea mic, el oricum sta toata ziua pe la alti...

va pupez si astept idei de cadou de la voi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Citat:
citat din mesajul lui lylyana.ion
Many, jucariile ce se construiesc par interesanate, dar cam prea avansate pt vasrta lor, fiind piese cam mic. pam-pam eu caut tot ceva jucarii de interior cu care sa-si petreaca zilele urate ce vor urma...ma gandesc si la o casuta pe care sa o mut vara la tara, dar spatiul in casa e prea mic, el oricum sta toata ziua pe la alti... va pupez si astept idei de cadou de la voi
Lili, mami de Alexandru (18nov'09) poz(n)e

De piesele mici ma cam tem si eu si de faptul ca necesita migala si rabdare de care momentan Vlad nu da dovada. Insa ma gandesc ca poate este timpul sa ne apucam de lucruri mai serioase decat sa plimbam masini pe toata mobila

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali762000 spune:

Ariadna

Angi felicitari pentru cele II

Raluci si Coquelicot multumesc de raspunsuri, eu una drept sa va spun mi-e frica sa il pipai ca sa nu il apas acolo si a pateasca ceva, oricum mai avem un pic si mergem la controlul de 2 ani si o sa imi treaca si mie bazbacii din cap.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiviaG spune:

Buna dimineata!
Dau eu o si un ceai fierbinte cu lamaie si miere!

Eu am racit, am nas infundat, ma doare capul si sunt terminata! Mi-e teama sa nu ia si Janisz de la mine....si doamne fereste sa nu imi afecteze sarcina!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui LiviaG

Buna dimineata!
Dau eu o si un ceai fierbinte cu lamaie si miere!

Eu am racit, am nas infundat, ma doare capul si sunt terminata! Mi-e teama sa nu ia si Janisz de la mine....si doamne fereste sa nu imi afecteze sarcina!

Mama in actiune!

multa sanatate iti doresc!!!
p.s si eu sunt bocna de luni...la noi a fost invers am luat eu de la David...el doar mucos,eu am avut si febra 39 ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

neata

AVA

Miany, Livia sanatate multa, multa!

Magda pare ca le-a placut copiilor la Antipa, am inteles ca l-au renovat. Noi am fost acum vreo 3-4 ani si am iesit foarte deprimati de acolo ca arata jalnic .

Angi sarcina usoara si felicitari!!

Dozz imi pare rau ca si voi tot in greva sunteti, pupam Ana si mama . Si eu incerc sa nu ma mai supar ca si eu am ramas marcata, cum zice si Coquelicot, de supararile mamei mele, pe care am convins-o sa nu mai faca asa abia in ultimii 5 ani, adica sa-mi spuna ce are si sa rezolvam, nu sa stea botoasa cu zilele pe mine si sa ma faca cu nervii. Dificila treaba...

Monica Iulian o tine cu scaune moi de 2 saptamani si mai bine, si cu ceva muci asa ca nu stiu ce sa-ti spun, dar la noi sunt clar de la acomodarea cu microbaraia de la gradinita.

Dymo fenobarbital.... . Intreb si eu ca toanta, de ce mama zmeilor o iei pe soacra-ta cu tine sa te frece la cap si la doctor, unde ai lucruri mai importante de facut decat sa auzi over and over teoriile ei? A cata zi de febra e azi?

Many eu i-as lua asa ceva lui Iulian mai incolo, acum clar nu are treaba cu asa ceva. AM fost si eu juma de ora in Cocor , mai bine stateam la soare in tot timpul asta si ma umpleam de energie . Si apropos de haine scumpe, dar macar f haioase, incearca la Desigual in Baneasa .

Lylyana eu inca nu am cadou pt Iulian (bine sunt varza ca luni e ziua lui taica-su si nu am cadou [emoticoncare-siroadeunghiile]), dar astept si eu sa ma inspir de undeva.

Raluci multumim de info

Licurici asa-i ca-i fain sa ai si baietel?

Diana multumim de vesti si salutari gastii de Germania

si acum info calda de la ANPS unde am sunat acum 5 minute:
La serviciu trebuie sa ne intoarcem a doua zi dupa ziua copilului (in cazul nostru 1 si 2 nov sunt platite de la anps si abia pe 3 plateste angajatorul). Pt adeverinta de venit trebuie trecut dupa ce implineste copilul cei 2 ani - pt cei care au nevoie).

Monis, mama de Piticutz Santiago (02.11.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadna33 spune:

Multumesc tuturor celor care mi-au facut urari! Laurici, asa-i, doua'jde ani! "pe-un picior" cum ar zice o rubedenie de-a mea

Angi, felicitari pentru sarcina!

Monis, daca afli ceva despre cererea aceea de incetare a suspendarii activitatii cu ocazia incetarii concediului de crestere a copilului (eventual cu cat timp inainte se face), da un semn, merci

Gabi ce frumos din partea angajatorului ca suporta o parte din cheltuielile cu gradinita, la noi suporta alte cheltuieli, deces, etc

Dozz, sa stii ca si Dragos al meu a avut o reactie similara cand am spus ca m-am suparat pe el, a fost evidenta pentru ca eu m-am suparat pe bune si i-am dat pe amandoi jos din scaunelele de masa si am zis "gata, m-am suparat, nu vreti sa mancati, va dau jos si nu mai mancati nimic"... si "asta micu" cum ii zic eu se tinea de hainele mele prin casa si plangea, pana nu i-am zis ca il iert si nu l-am luat in brate, nu s-a linistit. Apoi i-am pus in scaunele la loc si au papat tot fara proteste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ariadna33

Monis, daca afli ceva despre cererea aceea de incetare a suspendarii activitatii cu ocazia incetarii concediului de crestere a copilului (eventual cu cat timp inainte se face), da un semn, merci

se face cand mergi la munca, pt ca atunci se termina concediul

Monis, mama de Piticutz Santiago (02.11.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiviaG spune:

Many, referitor la jucariile d epe site-ul respectiv, eu am gasit in magazin ceva asemanator, dar la pret mai mic, si sa stii ca pe Janisz la interesat foarte putin, inspre deloc. Eu i-am luat tot o masinuta, am dezasamblat-o, am asamblat-o impreuna, folosind cheitza de strans suruburi, etc., si vreau sa iti zic ca atunci cand a incercat singur sa fac aceleasi actiuni si nu i-a reusit a trantit nervos jucaria, care fiind din plastic s-a si crapat! Concluzia mea a fost sa mai astept putin totusi cu chestile de construit! Janisz si piesele de lego le considera neinteresante! In schimb, daca l-as lasa toata ziua sa se joace cu pietre si nisip, eventual sa le si guste....ar fi cel mai fericit!

Mergi la inceput