Prietene la bine si la greu - 137

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitza35 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ariadna33

Gabita, mi-a zis socrela ca nu v-a vazut azi in parc. Ai mai vazut vreo gradinita, ti-a atras atentia vreuna?

azi nu am ajuns in parc,am fost cu ei la un loc de joaca pe 13 sept, langa benzinarie... am avut treaba sa-mi duc telefonul cel ros sistematic de ei la service,le-am luat niste pijamale,etc si tot eram in zona....am ramas acolo cu ei
La gradi ii scriu la Happy Planet Kids,e cea care mi-a placut cel mai mult.... e si cea mai scumpa din ce am vazut, dar cu reducerea de 10% pt 2 copii inscrisi,cu ce ne mai deconteaza la serviciu...e ok deocamdata

Si eu stiam ca trebuie sa ma intorc la serviciu i n ziua in care fac mucosii 2 ani,dar cei de la HR de la serv meu au cerut lamuriri (nu stiu cui) si au primit raspuns oficial ca intoarcerea la serv este in ziua urmatoare celei in care copilul implineste 2 ani. Maine voi primi adresa respectiva si o voi posta aici sau in mailul comun

vara asta :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali762000 spune:

Azi toata ziua am avut "un pitic" in cap despre fontanela copilului. Ultima data cand am fost la medicul pediatru mi-a spus ca e proape inchisa. Intrebarea mea e: daca e aproape inchisa de ce la el inca se adanceste in jos cand e in picioare?
Am gasit pe internet despre fontanela si zicea ca se inchide pana la 2 ani, dar a lui parca e mare si in doua parti e.
Mai zicea si de vigantol asa :

"Administrarea vigantol-ului este necesara si utila pana la varsta de un an si jumatate indiferent de momentul in care se inchid fontanelele, cu administrare zilnica.
Pana la varsta de 5 ani se recomanda administrarea acestui produs in lunile cu "r" (adica excludem perioada mai-august, perioada in care soarele este destul de eficient si suficient pentru a suplini absenta administrarii acestui produs). In situatia in care nu ati administrat acest preparat, va recomand un consult pediatric pentru a verifica in ce masura totusi calciul s-a absorbit si fixat corespunzator in organismul micutului, una dintre cele mai frecvente afectiuni datorate lipsei de fixare a calciului fiind rahitismul."

Ii drept ca eu de o vreme nu i-am dat in fiecare in fiecare zi fiindca am uitat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabitza35

Citat:
citat din mesajul lui ariadna33

Gabita, mi-a zis socrela ca nu v-a vazut azi in parc. Ai mai vazut vreo gradinita, ti-a atras atentia vreuna?

azi nu am ajuns in parc,am fost cu ei la un loc de joaca pe 13 sept, langa benzinarie... am avut treaba sa-mi duc telefonul cel ros sistematic de ei la service,le-am luat niste pijamale,etc si tot eram in zona....am ramas acolo cu ei
La gradi ii scriu la Happy Planet Kids,e cea care mi-a placut cel mai mult.... e si cea mai scumpa din ce am vazut, dar cu reducerea de 10% pt 2 copii inscrisi,cu ce ne mai deconteaza la serviciu...e ok deocamdata

Si eu stiam ca trebuie sa ma intorc la serviciu i n ziua in care fac mucosii 2 ani,dar cei de la HR de la serv meu au cerut lamuriri (nu stiu cui) si au primit raspuns oficial ca intoarcerea la serv este in ziua urmatoare celei in care copilul implineste 2 ani. Maine voi primi adresa respectiva si o voi posta aici sau in mailul comun

mami de gemenasi

vara asta :)

nu prea e logic, pentru ca de ziua copiilor incepe practic al-3-lea an. dar daca ar fi a -2-a zi ar fi minunat

Monis, mama de Piticutz Santiago (02.11.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Many si Iulian maraie putin dimineata, dar eu cred ca este ok, atata vreme cat maraie si daca ramane cu taica-su acasa si eu ies in oras. Cred ca e vorba de despartirea de mama, de faptul ca incep sa inteleaga ca nu mai suntem tot timpul doar cu ei. Si cred ca e la fel cu orice loc de pe lume unde i-am lasa. Eu asa vad lucrurile. Si pt asta am ales dimineata sa plec din scurt, ii spun pa, ca ma intorc in 3 ore si am iesit. Daca stau si o lalai, il vad cum incepe sa se supere... Hai curaj! Gradinita voastra pare mult mai misto ca a noastra asa de la distanta

Monis, mama de Piticutz Santiago (02.11.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz_ina spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabitza35

Si eu tot asa stiam, anume, plata indemnizatiei CIC inceteaza in ziua urmatoare celei in care copilul implineste 2 ani.

Licu, sa treaca repede problemele cu fierea !

sarbatoritilor de ieri !

Rares - clipe si zambete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Ariadna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Las multa si buna doritoarelor, ma duc sa duc copilul si apoi arunc o geana prin Cocor. Vreau ceva, nu stiu ce , dar insist sa caut, face bine la psiho-cucu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiviaG spune:

Buna dimineata!

Multzam fain de Many!

Intru repede sa zic un pt mama de gemenei Ariadna sau Ava, sa ii urez multa sanatate si reusite in toate planurile...si fug, ca Janisz al meu a avut musafiri peste noapte (fetita unor prieteni, de 2 ani jumate a dormit la noi) si acum s-au trezit, si aud galagie in dormitor...cred ca se bat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadna33 spune:

Multumesc frumos de urari! Astazi schimb prefixul Va cinstesc cu tort si sampanie (si pentru ca sunt virtuale, va las sa alegeti de care )

Gabita, ce repede te-ai decis cu gradinita! Bravo, eu cred ca stateam cateva luni sa aleg

Si eu voiam sa ajung in Cocor, Many, ca nu am fost acolo de cand s-a deschis. Sa scrii daca vezi ceva interesant (eu ma gandeam sa ma duc sa ma uit dupa ceva de imbracat pentru job, ca multe din hainele pe care le-am avut inainte imi sunt cu 2 numere mai mari acum).

Monis, chestia cu ziua in care implinesc 2 ani sau ziua urmatoare a tot fost discutata pe forum, pentru mine e prea putin important pentru simplul motiv ca e duminica, asa ca oricum eu voi incepe in ziua urmatoare. merci pentru info

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

Ariadna La MULTI Multi Ani, sa fii sanatoasa sa te bucuri de tot ce primesti in viata. Sa ai o zi frumoasa

Many legat de caietul minune stiu de la nepotamiu ca de la 3 ani au bagat si scriau in el inclusiv cat si daca a mancat, vad ca acum s-a scos si la ei, oricum acolo erau doar de bine spor la cumparaturi

Si Remus este mamos, adica plange dupa mine cand ramane cu alta persoana, si este si usor timid, cand ne intalnim cu cineva in primul rand se baga dupa fusta, apoi dupa 1-2 minute se duce sa dea noroc.

A sa va zic faza, la ultimul botez, dansam cu totii inclusiv Remus, la o masa langa ring statea o domnisoara singurica, Remus atata tarcoale i-a dat pana s-a dus si a luat-o de manca si a adus-o pe ring, am ramas ca la dentist va dati seama

Monis ai dreptate tu cu nerabdarea, doar ca acum chiar trebe sa mai stau

Ali fontanela se pipaie/masoara cand sta in pozitie culcat/intins, tocmai ca atunci cand este in picioare din cauza presiunii se lasa piela. Asa si la noi, inca mai este putin de inchis, dar mai avem pana la 2 ani, Lui Remus ii dau ulei de peste nu vigantol. Stai linistita rahitismul are mai multe simptome

Raluca, viitoare mama de doi cucuieti, Remus Andrei(8 nov '09) si 27+cu

Mergi la inceput