Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***348***
Raspunsuri - Pagina 14
Gianina34 spune:
bady-uri ne-am cumparat de 104 cm de la C&A - costa 11-12 lei
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 2 anisori
novus spune:
Tocmai m-a sunat prietena mea ca e la Lidl unde sunt body-uri la oferta : 3 buc maneca lunga mar 98-104 la 22 ron (alb, roz si alb cu pisicute
) la pretul asta am luat si eu un set, iarna sunt bune sub rochite/sarafane
Au tot felul de produse de copii la oferta ![]()
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
novus spune:
Si tocmai am vorbit si cu Mada ![]()
!! care este la lucru bine mersi si super ocupata dar a promos ca intra la povesti cat de curand
!!
Sa stiti ca eu in timpul asta si lucrez ![]()
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Gianina34 spune:
multumesc mult pentru urari si gandurile bune
avem 2 anisori
pisigri spune:
gianina, super tare ! Lidl e fostul Plus, nu? Ca daca da, avem si noi :))))
Cam complicat aluatul tau :D dar mie mi-e frica si de cuvintul aluat :))) nu stiu de ce am asa o retinere fata de chestia asta. Dar o sa incerc si eu azi-miine, ca am o banuiala ca Pisilincul e ultimul ghiocel nefamiliarizat cu acest preparat culinar :)))
Anamaria, ma bucur ca si tu zici ca sint bune body-urile alea. Eu am intrat in criza de haine, ca la fiecare schimbare de sezon (bine insa ca haine de vara nepurtate, care la anul nu vor mai fi bune, am tot inainte !!), si mai trist e ca nu gasesc pantalonasi de-aia tip colant, de care tot luam de la Carre4, tare comozi de tavalit prin casa. Acum nu gasesc decit fie marimi mici, fie in doua cu sintetic 
.
Mie imi fac cu ochiul si niste hainute de la aramis, dar criza e mare :D si prioritati sint multe :(( asa ca stau pe kuru' meu momentan. astept sa cistig la loto :))) si tin cure de slabire sa incap in vechile mele haine. Buna si criza la ceva, nu?![]()

http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
pisigri spune:
A....vroiam sa o intreb pe Aris: aluatul de pizza din comert e ok? Are crocobauri in el mai mult decit piinea? Sau mai mult decit faina din comert? :))
anca_nicolae spune:
Buna fetele!!!
Am admirat pozele lui Pisik la LetDoIt Romania, daca stiam ca si merg si ei, ne cuplam la o echipa. Eu am fost intr-o echipa foarte mare, adica eu+Tudor :)), in comuna Jilava. Cand am ajuns la pct de inregistrare asa ne-au zis: pentru dvs nu mai avem morman decat la puscariasi
. Am zis: oo, perfect, mereu am tinut cu personajele negative din filme, precum jerry din tom si jerry, robert de niro din filmul cu evadatii etc :)). Am avut ceva peripetii, pana sa ajungem la morman, ne-am plimbat prin Jilava juma de ora vorbind cu: postasul, vanzatoarea de la "aprozar", primarul si politistul [care, apropo, s-a prins ca harta data de organizatori era cu nordul in jos :)))]. Acolo am strans 7 saci si ne-am amuzat, tudor tot gasea haine/carpe vechituri si zicea: ia uite hanorac de firma pe veronica!!! E tare acest Mall Sun Jilava, la naul tot aici sa cerem sa venim". Am avut peripetii si cand sa plecam de la morman
, pentru ca au izbucnit la 5 min 2 incendii [scurt la panoul electric + iarba uscata], unul la 2 m de mine, l-am stins [cu carpele stranse in sacii de gunoi :))] si al 2-lea la vreo 40 m de mine, pe care nu l-am putut stinge, extinzandu-se uimitor de repede pe miriste. Am sunat la 112, am explicat ca sunt de la letdoit, in comuna jilava, capatul strazii ungureni etc, e incendiu, vant, fum negru se extinde iute, pompierul de serv ma tot intrerupea, ca daca e maidan sau miriste, ca sa ii zic eu cate masini sa trimita in functie de cati metrii patrati ardeau. I-am zis domne' nu stiu cata apa aveti intr-o masina, dar grabiti-va ca se extinde ff iute. Pompierul, usor enervat [pe mine, normal] zise: dar ziceti-mi unde este, ca sa stiu unde trimit masina. Eu: daar v-am zis: comuna jilava, capatul strazii etc.... Pompierul zise: aaa, pai ziceti asa domana ca sunteti la puscariasi. Trebuia de la inceput sa spuneti clar: Arde miristea la puscaria din jilava!
E, acu' o sa stiu data viitoare sa raportez mai concis un incendiu, doar sa ma prinda tot pe langa puscariasi :)))
Si Tudor zise: oaaaau, e primul incendiu live pe care il vadddd!!! Evident incantat
, cam ca la discovery, ca deh, il bagasem in masina si privea prin geam, la ma-sa, care dadea cu carpele de zor sa stinga incediul #1, evoluam ca pe ecran. Vedeta, ce sa mai
.
Si revenind in bucuresti si mai "pe la casile noastre", sa raspund lui Aris, legat de bautul lichidelor, ai dreptate ca e f util sa asiguram hidratarea, daaar stiu [si vazut clar, in realitate, in jurul meu] ca hidratarea este "reglabila", ca "fus-orar". Am vazut N copii obisnuiti sa bea apa in timpul noptii, ca mai apoi sa fie usor-usor invatati sa isi faca plinul in timpul zilei si noaptea sa nu mai bea deloc. Tata a avut piatra la rinichi de 3 dati diferite, la diferite varste, si din cauza lui am invatat mai inaintea altor copii despre aparatul urinar [si tot de la el am ramas sa beau ceai doar fara zahar, ca doar asa are efect terapeut]. Ideea este ca oamenii considera ca hidratarea e buna oricat de multa si oricand, la orice clipa. Dar nu, nu este asa. Corect este sa ne hidratam ziua, iar noaptea nu. Si nici sa nu mergem la baie in timpul noptii. Viitorii adulti ar trebui sa doarma noaptea neintorsi, sa nu simta nevoia de apa, si nici de mers la baie. Altfel, spre varsta a 3-a, sunt cei mai predispusi la probleme urinare.
De asta am scris de acel medic, el nu i-a zis mamei sa nu-mi dea sa beau, nuu, doar i-a subliniat sa imi FORMEZE nevoia de lichide in timpul zilei, nu seara sau noaptea. In 2-3 saptamani nevoia asta se poate "impinge" spre ce ore dorim noi.
Acum sigur, fiecare face cum simte ca e mai ok pt copilul lui. Eu, crescuta de parinti batrani [cam de varsta bunicilor vostrii] am fost mai prematur in contact cu bolile/problemele batranetii si poate de asta, sunt cu gandul poate prea in viitor. Am observat mereu in juir diferenta intre mine si alti copii crescuti de parinti tineri. De exemplu, cand am terminat facultatea, colegii mei depubneau cv-uri doar la firme particulare, prin 2004 [abia aprau firme particulare si mai toate dadeau faliment intr-un an], dar eu nuu, eu am mers la stat, ca asa zisesera parintii mei [demult pensionari] ca deocamdata postul la stat e mai sigur, pensie, etc, ca daca firma paritculara da faliment, eu ce fac, raman pe drumuri [ca ei sunt batrani si sigur trebuie sa moara in curand]. Cand vorbeam si cu ceilalti colegi, ei nu aveau nici o apasare, ziceau: aa, daca da faloment firmultiza x, nu-i nimic, merg acasa la "AI MEI", si ma tin ei 1-2 luni, pana imi gasesc altceva, nu e problema, ei sunt salariati.. Da, salariile erau mai mari decat pensiile .. asa e. Sau cu sanatatea/bolile, eu mai ziceam in jur: aa, nu manca asa sarat, o sa fii viitorul cardiac, colegii ziceau: fugi domne de aici, nu prindem noi 60 de ani, asa ca hai sa traim fericiti, ce puii mei... Asa si cu lichidele noaptea, eu deja
am in minte "viitorul pensionar" care, pt a avea risc cat mai mic de probleme urinare, trebuie de pe acum sa fie invatat sa nu aiba nevoie noaptea la apa/baie...
Gaza
Bine ati ajuns la gaz, va dorim sanatate si voie buna! Mingea roz e la noi, am fost cu ea la Antipa duminica, asa ca avem grija de ea sa o re-gasesti mai studioasa, mai umblata, mai selecta :)))
Poze cu noi
Veronica-Elena 13 ani,
Tudor-Iulian 11 ani,
Robert-Adrian 2 anisori 
anca_nicolae spune:
dod-pui
am in minte rugamintea ta si ikea, dar duminica am stat f mult la antipa [coada + restul] si nu am ajuns la ikea. Insa sigur ajugn zilele astea si rezolv. Te sun cum sunt gata la posta. Roag-o pe isabel sa mai astepte un pic cu sertarele ![]()
[Pup].
Poze cu noi
Veronica-Elena 13 ani,
Tudor-Iulian 11 ani,
Robert-Adrian 2 anisori 
pisigri spune:
Mai am o problema existentiala
Ce e frate isteria asta cu oja graffiti?????
Gianina34 spune:
ce e aia?![]()
avem 2 anisori