Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***348***

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Mai, voi iar ma innebuniti cu dietele. Eu o tin p-aia de o stiu dar parca suna tentant ce mancati voi...mai ales...ciolan.

recunosc ca de 2 zile am preluat is eu ce imi place din dieta Biancai...ciocolata.

Azi am mancat ciocolata (bomboane) si gratar (de porc)

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Geanina, sanatate multa tatalui tau; sigur ca spiralam miine; o sa fie bine, ai sa vezi

Ma bag la spiralat si pentru tine Pisigri azi. In ceea ce priveste dieta, da mi se pare ok sa-ti adaptezi dieta la stilul tau de viata. Si eu fac la fel; ceva "strict" n-as reusi never nici macar o zi. Ca sa slabesti, mi se pare importanta perseverenta, asa ca, fa cum crezi tu ca e mai bine ca sa obtii rezultate in timp

Acelasi lucru si pentru Floric, si pentru Geanina!

Aris, multu' de sfaturi; pertinente ca de obicei!

Uitai sa spui ca am vazut si eu pozele Simonei

Si da, vreau si eu sa o vad pe Ilinca

Idem Mada.

Va pup, merg sa-ti termin zama de pastai.

PS. Anaan, eu am fiert ciolanul separat de zama dar cu: foi de dafin, boabe piper, morcov, ceapa, usturoi si sare. Zeama rezultata se arunca

Gina lu' Ian

Mi-e dor...
La 2 ani

Mergi la inceput

Bianca, uitai sa-ti multumesc ca m-ai "dumirit" cu pizza; da' din juma de kil de faina, putem hali toti 3 de 2 ori? Cite o portie MARE, evident

Gina lu' Ian

Mi-e dor...
La 2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

Bianca, uitai sa-ti multumesc ca m-ai "dumirit" cu pizza; da' din juma de kil de faina, putem hali toti 3 de 2 ori? Cite o portie MARE, evident

Gina lu' Ian

Mi-e dor...
La 2 ani

pai depinde cat o lasi la crescut si cat de subtire o intinzi. Eu folosesc compozitia asta o singura data. Adica fac o tava de cuptor.

ce repede s-a terminat concediul Simonei. Eu ma gandeam ca trebuie sa plece iar ea a pus poze ca s-a si intors.

Mada cred ca a fost plecata fara pitic undeva...dar nu stim unde

Mergi la inceput

A, si pentru fetele cu dieta: www. slabute . ro
E o sursa de inspiratie dar,cel putin la clubul Rina, e plin de greseli de ortografie ; "plin" inseamna aproape fiecare mesaj, inclusiv la semnatura; daca insa puteti trece peste asta, poate va ajuta sa va inspirati din experienta altora; pe mine m-a impulsionat topicul cu "rezultate"; au topic dedicat care, pe mine cel putin, m-a ajutat sa ma vizualizez peste 90 de zile

Gina lu' Ian

Mi-e dor...
La 2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Gagici, ca tot se vorbea de body-uri saptamina trecuta, am primit de la o prietena care a "intrebuintat", urmatorul link: www. daninaline.ro.
Cica hainele sint de calitate si rezistente (la spalari, scos pete etc). Eu l-am solicitat pt ca pentru 2-3 ani gasesc rar si greu body-uri, si urite sau f scumpe, astia din cite m-am uitat au si chestii dragute.

Inapreda, eu daca personalizez prea tare dieta, nu mai seamana a dieta :))). astept sa vad ce rezultate a avut si daca nu, trec la ceva mai drastic. Faza e ca eu nu pot sa fac ingineriile alea culinare de care povestesti, in clipa asta si pizza Biancai mi se pare complicata :)))

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Salutare! (era sa zic "buna dimineata")Eva e mult mai bine, a ramas doar cu nasul oarecum infundat, i-l curat ft bine si nu iese mai nimic, dar totusi ea respira pe gura. Maine mergem la ORL Eva numai body-uri de la Daninaline are. Sutn super, ca material, model, culori etc. Si intr-adevar, au ceva modele pt 2-3 ani, si culori mai ochioase, nu doar clasicele alb-roz-bleu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Gianina, Pisi, sa va iasa bine ganduri si actiunile. Doamne, ajuta.

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Pisigri, multam fain de link, vad ca au si malete de care tot caut eu !! in Deva vad ca nu au magazin dar o sa comand de pe net !!

Succes in discutia cu sefu' !!

Gianina, tinem pumnii si pt tatal tau maine !!

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

aluat pizza:
125 gr faina
50 g unt taiat bucatele mici
50 ml lapte - incalzesc putin si dizolv cam 1/4 -1/3 cub drojdie
1 ou micut
eventual putina sare

iese aluat cat pentru o tava rotunda de pizza

ung tava cu ulei, tapetez cu faina, indes/latesc aluatul cu lingura data prin faina, ung cu sos de rosii, presor busuioc si cimbru, apoi un strat consistent de mozzarela data prin razatoarea mare, ceva boabe de porumb si...sta la cuptor 15-17 minute la 180-200 grade

asta este varianta micsunicii

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 2 anisori

Mergi la inceput