Sept-Oct'10!La multi ani Mara si Carina!!!(77)
Raspunsuri - Pagina 8

andreea88 spune:
La multi ani, Ioana!
La multi ani, Radu!
La multi ani, Dimitris!
La multi ani, David!
buna fetele!
ce faceti?
noi suntem bine....ieri am fost sa comandam tort pentru mot...am dat comanda de tricicleta smart trike zoo butterfly...si imi vine maine....cadou de la mama mea....nu imi vine sa cred ca a trecut un an....
Mari, sper ca e bine mama ta dupa operatie. Multa sanatate!
referitor la vaccin am inteles ca sunt 2 ROR unul cu 3 tulpini si unul cu4 tulpini...eu voi cere parerea pediatrului...ca nu stiu ce sa fac am citit atatea...
va pup ...o zi frumoasa!!!
https://picasaweb.google.com/101222113583431248528/Elenys10Luni

andreea88 spune:
am pus cateva poze cu elenys - 11luni
PUP
https://picasaweb.google.com/101222113583431248528/Elenys11Luni
https://picasaweb.google.com/101222113583431248528/Elenys10Luni

vanyy2009 spune:
donna, olivia...multumim de urari
sunt cea mai fericita femeie/mamica din lume......mi-a dat Dumnezeu cel mai minunat copil din lume.....sunt fericita
va servim cu tot felul de bunatati ,tortulet, si de baut tot ce va pofteste inima....azi a facut puiul meu 1 anisor
LA MULTI ANI IUBIREA MEA!!! SA CRESTI MARE, SA FI SANATOS, FERICIT SI NOROCOS....SA AI PARTE DE TOT CE E MAI BUN PE LUME
La multi ani si sarbatoritilor zilei:David Domonic si Radu Costin....sa fiti sanatosi puisorilor si norocosi!!

vanyy2009 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui summertime La multi ani copilasii nostri dragi!!! ------------------------------------------------- proaspata mamica ![]() |

vanyy2009 spune:
mey fetele....cred ca se cere si o schimbare de titlu nu? :D la multi ani Ioana
Andreea multumim

alynta27 spune:
Buna dragelor! Am lipsit motivat. Calculatorul nu a mers, apoi am avut petrecerea de mot a ficamii, iar acum am 3 ieduti mucosi, dar nu prea daramati de viroza!
Da am fetita mare! A implinit anisorul pe 14. Motul i l-am taiat sambata ce a urmat. Are 2 incisivi jos si merge singura! E o isteata! Pricepe orice si rupe multe cuvinte.
Pe Matei l-am dat la cresa. Initial m-am consumat, ca nu prea voiau d-nele de acolo sa se complice sa-l integreze. Mi-l faceau "pachet" la 12. Eu eram numai pe drumuri: la amiaza dupa el cu fata in spate, la 16 dupa David din nou cu fata dupa mine. In a doua saptamana le-am schimbat regula si il i-au la 15.30 Doarme dar nu prea mananca.
David E bucuros ca a inceput gradinita. Vorbeste vrute si nevrute. Ne distram copis de replicile lui. Acum pedaleaza singur bicicleta cu roti ajutatoare.
Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),
Matei (15.05.2009)
si David (27.06.2007)
POZE
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

alynta27 spune:
Fetelor va multumesc pentru uraile de ziua Mariei!
La multi ani, Ioana!
La multi ani, Radu!
La multi ani, Dimitris!
La multi ani, David!
Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),
Matei (15.05.2009)
si David (27.06.2007)
POZE
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

LoraG76 spune:
La multi ani sarbatoritilor de azi!
Alynta, multa sanatate copiilor, sa le treaca repede mucusorii!
Andreea, e tare draguta Elenys, am vazut pozele! Frumos cadou de la bunici...si noi avem smart trike si e f. buna si usor de folosit.
O zi buna va dorim!
Lora, mami de Iustina (31.10.2004) si Adelina (02.09.2010)
(Niciodata sa nu spui niciodata!)

camisv spune:
La multi ani copilasi dragi: Dimitris, David si Radu! sa cresteti mari, voinici, sanatosi, isteti si iubiti de toata lumea
Camelia, mami de Tudor (10/9/10)

mari_paun spune:
La multi ani, Ioana!
La multi ani, Radu!
La multi ani, Dimitris!
La multi ani, David!
eveline, Ema a inceput sa regreseze si sa aibe comportamene bizare dupa 2 ani jumate...cred ca atunci se facea si un vaccin...oricum la mine e o poveste mai...complicata, si se pare ca sunt mai multi factori:strez in timpul sarcinii, am luat sui o multime de medicamente... despartirea de tatal ei cand avea 9 luni, moartea mameui care o crestea , cand avea 2 ani si 3 luni si moartea tatalui meu cand avea 2 ani si 8 luni...
acea contacvt vizual, canta si intelegeam versurile, ma striga...undeva s-a pierdut
acum il monitorizeze Pit si nu-l mai las in grija nimanui pana la 2 ani...