Sept-Oct'10!La multi ani Mara si Carina!!!(77)
Raspunsuri - Pagina 7

summertime spune:
Mariuk, recuperare grabnica mamei tale.
Mari_paun, decizia ta de a nu face ROR-ul are legatura cu autismul Emei? Ti s-a parut ca a afectat-o vaccinul?

mari_paun spune:
Citat: |
citat din mesajul lui summertime Mariuk, recuperare grabnica mamei tale. Mari_paun, decizia ta de a nu face ROR-ul are legatura cu autismul Emei? Ti s-a parut ca a afectat-o vaccinul? ------------------------------------------------- proaspata mamica ![]() |
da, motivul este problema Emei, mai ales ca la Ema la varsta de 3 ani am descoperit diagnosticul de AUTISM si oricum de la 2 ani jumate a inceput manifestarile si regresul...
nu stiu daca acest vaccin a afectat-o insa prefer sa evit vaccinurile, ma bucur ca pana la 4 ani nu mai face nici un vaccin...
si oricum e bine sa faca bolile copilariei cat sunt mici, eu pana la 8 ani le-am facut pe toate,,,Ema nu, si va fi mai greu mai tarziu...
en fin, e decizia mea, teama mea pt ca am acasa un caz....deci, fiecare cum credem, ma bucur ca dr a fost de acord cu mine...

camisv spune:
Buna fetele,
Marika, multa sanatate mamei tale, sa se recupereze cat se poate de repede!
Nici eu nu voi face ROR la copil. Este o decizie personala, mai mult ca asa simt decat ca am argumente. Am hotarat ca nu vom face nici un vaccin care nu este in schema obligatorie, mai ales ca nu dau imunitate pe viata. Avem prieteni care nu au facut nici un vaccin la copii si acum cel mare merge la scoala.
Camelia, mami de Tudor (10/9/10)

eveline spune:
MARI PAUN - ma scuzi ca te intreb, nu cunosc toata povestea: Ema pana la 2 ani era ok?? Adica ea vorbea, comunica, nu avea stereotipii, se uita in ochii tai, tot tot si apoi a inceput regresul???
mamica de Andreea Bianca(05.12.04) si Victor Darian(05.10.10)

doina_1984 spune:
Buna!
Mariuk, multa sanatate mamei tale!!! Cum a decurs operatia?
Eu nu stiu ce sa fac cu vaccinurile o sa intreb si pediatrul. Oare nu sunt probleme la inscrierea la cresa???
LA MULTE LUNITZE, DARIUS!!!
Mami lui Matei Mihai 26.10.2010
https://picasaweb.google.com/109290866538691083533/QlYZoC?authkey=Gv1sRgCKrt0LG1l43ntAE#5638841906656249442

donna79 spune:
Buna dimineata!
Astazi dau eu o cafeluta si urez "La multi ani" celor 3 voinici sarbatoriti azi!
La multi ani, Radu Costin!
La multi ani, Dimitris!
La multi ani, David Dominic!
Mari, sper ca e bine mama ta dupa operatie. Multa sanatate!
..............................................................................................
Donna, mamica lui Tudor-Gabriel (04.10.2010)
Sa-l ajutam pe Bibi sa se faca mare! http://viatacudba.blogspot.com/
Puteti ajuta donand sau cumparand de la Bazarul umanitar

ancamak spune:
Buna dimineata!
Adaug si eu o cafeluta.
Maine la ora 12 "aterizez" in Bucuresti.Cine vrea sa ne vedem astept PM
Mami Anca cu Andrei Ionut
Poze Andrei-Ionut

Olivia26 spune:
La multi ani, Ioana!
La multi ani, Radu!
La multi ani, Dimitris!