Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (50)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catank spune:

Offf... multumesc tuturor ptr sfaturi,...sugestii...

I-am ''ametit'' de tot pe astia de la chicco. Am apucat sa trimit comanda, ...am revenit cu o modificare, ..acum iar sunt sucita.

In scoica Ioana nu incape, mi-a dat cineva acum ceva vreme in urma si plingea de numa..plus ca nu avea loc, . ..era inghesuita rau.

Acum, daca iau unu de la 0plus....sigur nu are loc in suportul ala, ma obliga sa-l dau jos...si ii ramane capul fara sprijin in lateral si nu-mi convine. Au venit niste prieteni la noi astazi, cu un bb de 1 an, cu scaun chicco, ca cel pe care il doream eu initial madutza .Si statea Ioana mea super comod, mai mai sa nu o mai dau jos din masina ... Mai ales cind am tras clapa ptr a inclina pe spatarul scaunului. Na, ..decizia imi apartine oricum.

Nu stiu ce sa fac ... sotul nu ma poate ajuta ca lucreaza zi noapte, si eu cu Ioana fara scaun nu pot pleca nicaieri. In landou nu mai are loc si nic astimpar. Deci tot online trebe sa iau ceva, cu riscurile de rigoare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefyapost spune:

http://www.reclamamascataatentie/sugar/alimentatie-sugari/Bebelusul-refuza-sa-manance-Ce-e-de-facut-a6502.html
este singurul site care m-am lamurit cat de cat....daca stiti altul da-ti sa citeasca si okiul meu [/red]inca [/red]speriat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catank spune:

Fetelor, ce greseli de ortografie, si mai ales de exprimare pot face. Iertati-ma!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

catank, primul model nu se poate pune cu spatele la sensul de mers. Eu una nu as face imprudenta sa pun un copilas de 6 luni cu fata la sensul de mers, mai ales ca inca nu sta in fundulet..la o frana brusca sau la un impact(Doamne fereste) capul se da in fata si se izbeste de piept...bineinteles ca este alegerea ta cum vei face. Eu te rog doar sa alegi un scaunel in care sa poata sta cu spatele la sensul de mers.
Si oricat de frumos sau scump ar fi un scaun, nu te astepta ca Ioana sa stea cuminte in el, mai ales ca nu a fost obisnuita pana acum

stefy, primul link nu duce catre vre-un model anume iar cel de-al doilea este considerat reclama...

Cozonacelul meu, Cristian Andrei
Buburuza mea, Catalina Ioana

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

am ajuns si noi acasa....
am papat tort ... 2 felii jumatate eraaa bunnnnnn.....si gratare... acum ma simt asa umflata

stefy asa am fost si la primul copil!

ally multu de raspuns.

mamica implinita de fetita (2007) si baietel (2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

Citat:
citat din mesajul lui stefyapost

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

stefy si eu de stres si nervi cred ca am si slabit ceva ..desi nu mai vreau!! imi chioraie matele dar nu pot manca nimic
stefy `tu ai trimis vreo recomandata de la tine in tara??

eu mai vreau sa slabesc cca 5 kg...si-s lesinata de foame si pofteeee
nu am trimis niciodata

cea mai fericita de cea mai frumosa si sanatosa printesica Christina Gheorghia

9.03.2011

stefy, apa!!! apa multa sa se umple stomacul
spor la slabit!! daca vrei cu adevarat se poate!!! 5 kg nu sunt asa multe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisucmic spune:

Catanka, sa stii ca acelasi model Chicco Polly (scaun de masa), care este in promotie la 560 RON il avem si noi (si poti vedea si poze pe FB, si la mine si la Ama); e foarte bun, ti-l recomand, Petru deja il adora.
Strumphi multumim pentru ocazia de intalneala si pentru poze!
Yvyana bravo pentru diversificare!

Noi am inceput procesul de schimbare a orei de culcare de la 22 cat era, am ajuns la 21 in doar 3 zile. Nu stiu daca sa merg chiar la 20.30, mai vedem. Dar 21 e super OK (si ptr el si ptr noi). Si dimi se scoala la 7.30-8, mai doarme dimi in parc 1-2 ore, pe la 2 inca 2 ore, apoi uneori dupa-miaza inca 30min -1 ora.
Maine avem vaccinul - tineti pumnii!

Pisuc Mic

Ce minune de la Dumnezeu! Mami de dragalas Petru Constantin (02.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinuca05 spune:

Citat:
citat din mesajul lui AllyLaur

Irinuca,ce mare s-a facut Daria si este tare frumoasa.Eu nu imi dau seama nici acum cu cine seamana mai mult..parca sa zic ca ,cu tati.asa-i?

Ally , Mami fericita de bebe Eduard Andrei !!! (02.04.2011)

Da, Ally. Cred ca seamana cu tati. Pe mine ma bucura, mai ales cand vad cat de mandru este el cand toata lumea zice ca seamna cu el (e "facut" pe el de mandrie)
Bebe Edy mi se pare ca seamana cu tati, mai ales la ochi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

`Sara buna!

Ghiciti ce fac eu la ora asta? as trage o pipa da nu am si nu pot si nici nu vreau sa ma reapuc de ele deci, ati ghicit, selectez poze din vacanta , cred ca-s numa vreo 800 si am ce cauta , poza dupa poza daca ma enervez le pun pe toate si selectati voi cu privirea eu de obicei am fost fotograful si nu prea apar in poze, numa vreo cateva am... in alea de la nunta cu siguranta apar mai des da si la alea am de selectat din 600 poze cred ca toata noaptea am ce sta cu nasu in laptop sa incarc poze ia sa ma intorc eu la pozele mele sa vedem ce iese pana la urma si daca nu adorm cu capu pe tastatura atunci mai trec mai tarziu pe aici sa va spun in ce stadiu sunt cu "muncile"

_
Happy Mummy of Sophia Nicole (02.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

strumph, spor la treaba! Vrem poze cu tine si piscoata, ca Romanica noastra o cunoastem

Cozonacelul meu, Cristian Andrei
Buburuza mea, Catalina Ioana

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

Mergi la inceput