Strugurasi S-O 11-Haideti fetele!(115)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Apropo de biberon. Eu la Filip am facut o radiografie cam pe cand avea el 2 ani, si n-am avut voie sa-i dau san in ziua respectiva asa ca i-am dat cu biberon lapte de-al meu din depozitul de la congelator. A urlat 10 min ca nu voia sa ia biberonul, dupa care foamea si-a spus cuvantul si a acceptat sa pape si din biberon. Eu zic ca nu trebuie neaparat sa se invete din timp cu biberonul, cand va fi nevoie cred ca se va adapta, la fel cum se va obisnui si cu lingurita la momentul diversificarii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

fac cap nou si revin

Cea mai fericita de Elena Alexandra (24.08.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sept-Oct2011 spune:

cap nou... hai MAY, IRIS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pinkysor spune:

Citat:
citat din mesajul lui ionelamaria

Citat:
citat din mesajul lui pinkysor

Fetelor va multumim pentru urari si pentru ca ne-ati adaugat in listuta!

La noi la nastere a fost foarte bine :) mie mi s-a rupt apa la 4.30, la 5.30 eram la spital si la 6 au inceput contractiile regulate la 5 minute. Eu nu am vrut anestezie si nu pot sa zic ca a fost foarte foarte rau, adica am suportat destul de bine durerea... nici nu stiu ce sa zic cum de am suportat totul asa. Dupa 6 ore de travaliu l-am nascut pe Dani... a fost asa de minunat momentul, cele care ati nascut stiti... am simtim o imensa bucurie!!!

Acum suntem acasa ne cunoastem, mancam, dormim, mai si plangem.
Eu acum nu-i dau altceva decat laptic de la mine ( in maternitate i-am dat 3 mese cu formula).

Nu stiu exact unde gresesc cu alaptarea dar nu cred ca se satura la fiecare masa :( nu de alta dar nu doarme dupa fiecare masa, stiu ca trebuie sa stea si treaz dar mi se pare ca gresesc undeva cu alaptatul. Voi ati apelat la suzeta? Ce stiti este bine sau nu sa-i dau suzeta?

Va pup

In primul rand felicitari
Nu toti copii dorm dupa fiecare masa. Este nemultumit? Cum il alaptezi? respecti un program? Oferi amandoi sanii la o masa? Doar 1? ce reguli aplici in general si cum se poarta COPILUL DUPA MASA

Suzeta nu e recomandata pana nu se instaleaza bine lactatia macar ( ideal ar fi deloc, dar asta e controversat) . Important e ca, pana treceti de inceput ( 4-6 saptamani) sa nu va apropiati de suzi

Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 35+ cu Tudor

Multumesc ionela.
Lucrurile stau cam asa: am incercat sa-i dau doar dintr-un san la o masa, sa goleasca sanul dar de multe ori adoarme la san, nu goleste deci sanul, si cand il pun in patut plange nefiind satul :(
La urmatoare masa pentru ca nu a golit sanul ultima data ii dau tot din acela (in ideea sa-l goleasca) si apoi trecem la urmatorul... nu stiu sigur daca se satura. Program nu avem, ii dau la cerere.
Dupa masa Dani e obosit, adormit dar daca il pun in patut de multe ori plange, de aceea il pun din nou la san.

O alta problema ar fi iritatia de la scutecel... de ceva timp e destul de iritat si are si niste punctulete mici albe mai ales pe burtica in jos (unde e acoperit cu scutecelul). L-am facut cu crema de galbenele dar nu am observat nicio imbunatatire :(.

va pup

Mergi la inceput