Strugurasi S-O 11-Haideti fetele!(115)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Fetelor, va citesc din umbra dar rar am timp de scris. alaptez la cerere iar mandra e o mica fomista. ar sta la san non stop. de asta nu pot intra sa mai scriu cateva randuri mai des.

mikka, suflu sistolic are si a mea. Medicul neonatolog, o nepropesionista de altfel, m a bagat in sperieti ca ar putea fi ceva cu inima copilului. am ajund la eco de cord la spitalul de copii de aici si bineinteles ca nu e decat suflu fiziologic. ne ducem peste inca 6 luni sa vedem daca s a inchis.am inteles ca doar la 2% nu se inchide dar se traieste bine mersi cu el toata viata.

pe mine m a speriat f rau si o criza de cianoza la fata facuta in spital si mai mult de asta am ajns la cardiolog. acum sunt convinsa ca ori mi au lasat o sa planga pana s a invinetit ori mi au inecat o cu lp. le dadeau din cana , din pozitia culcat-atentie!!!,...si turnau cu cana de deasupra...

Oana mamica fericita de Maria Ecaterina 18.09.2011

Doamne iti multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andr@ spune:

buna mamicile mele dragi fetelor eu sunt la un pas de depresie, de o saptamana umblu cheauna prin casa, nu tu somn, nu tu liniste, bb meu nu-mi doarme deloc (max 8 din 24), are colici si imi vomita tot ce papa; am vb cu dr si abia maine m-a chemat la control; vreau sa va intreb, voi ce imi recomandati ptr colici, ca din cate am citit espumisanul nu e ff stralucit, si parca vad ca asta imi recomanda dr; imi pare rau ca va citesc pe diagonala, dar sunt terminata; ma tot abtin prin casa sa nu ma vada sotul plangand, de bb nu mai zic, ca ma simte si e si mai mariit; ce altceva sa fac, i-am pus si carpa incalzita la fier pe burtica, l-am pus si pe burtica mea, nimic; pana maine cred ca o iau razna, inca o noapte alba, dar asta conteaza mai putin, macar sa-l vad linistit pe bb va pup

SFINTE NECTARIE AJUTA-NE PE NOI TOATE

MAMA FERICITA!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JadeJador spune:

andra , eu nu credeam , dar la noi feonul indreptat spre burtica, face adevarate minuni
se calmeaza instantaneu , este cel mai eficient remediu pt noi impotriva colicilor
siropelele sunt cam apa de ploaie , eu acum ii dau infacol

intreba cineva de colief , eu i am dat , doar vreo 4 zile , pt ca mai rau i a facut
avea adevarate crize de burtica , in permanenta ii bolborosea burtica , facea caca ff des si voma la fel de des

_

bb T. 28.08.2011

Mergi la inceput

jade asta cu feonul nu stiam, o sa incerc; voiam sa va intreb, e posibil totusi sa aiba colici doar seara, si de ce, cum se poate asta? ziua e cat de cat linistit, mai are ceva crampe, dar nu-mi plange ca noaptea si plus de asta ma nelinisteste de ce nu-mi doarme daca e cat de cat mai linistit?; noaptea urla de durere, sughite de la atata plans si daca e sa atipeasca (ptr 5 min, nu va ganditi ca mai mult) imi geme saracutul de el

MAMA FERICITA!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

Oana Iasi, banuiesc ca ai nascut la Cuza voda... cand o sa ai mai mult timp.. poate imi dai nise detalii... cum sunt rezervele, dacac te lasa cu bebe in camera, tarife la asistente

Alina cu Darius Gabriel si 37+
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JadeJador spune:

Citat:
citat din mesajul lui andr@

jade asta cu feonul nu stiam, o sa incerc; voiam sa va intreb, e posibil totusi sa aiba colici doar seara, si de ce, cum se poate asta? ziua e cat de cat linistit, mai are ceva crampe, dar nu-mi plange ca noaptea si plus de asta ma nelinisteste de ce nu-mi doarme daca e cat de cat mai linistit?; noaptea urla de durere, sughite de la atata plans si daca e sa atipeasca (ptr 5 min, nu va ganditi ca mai mult) imi geme saracutul de el

MAMA FERICITA!!

da , se poate
si noi tot seara/noaptea ii avem pe aia puternici

_

bb T. 28.08.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LenaC spune:

Neata tuturor

Felicitari Elly!!
Bine ai venit, bebe Ronald

Mikka, cu mare placere

Oana, ma bucur ca bebe papa bine.

Andr@, fii puternica

Anilansa, dintre intrebarile tale stiu sa raspund la una: nu te lasa cu bebe in camera .

Lena - 38+

AMR un pic

Mergi la inceput

lena draga mea , incerc, incerc si iar incerc, dar e extrem de greu; si stiu, sunt egoista ca ma plang, dar am ajuns la capatul puterilor; si cand ma gandesc ca abia au inceput colicii, apropo, cat tin? stiu ca difera de la bb la bb, dar asa cu aproximatie?

MAMA FERICITA!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LenaC spune:

Nu esti egoista ca te plangi . Asa te descarci putin

Lena - 38+

AMR un pic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Oana, bravo pentru mica fomista
Andr@, chiar ai sa auzi medici care spun ca daca plage la alte ore decat seara nu sunt colici ( evident ca pentru acei medici vinovat e laptele matern in primul rand). La multi copii se manifesta cel mai puternic seara colicii iar peste zi deloc sau nesemnificativ.
Scoate laptele dulce macar din dieta ta, atentie la ce mananci ( in principiu nici un aliment nu face colici, dar unele sunt tolerate de unii copii , altele de altii copii si tot asa. Trebuie sa afliu ce merge la voi)
Sirop minune nu exista, fiecare copil e diferit. Nu misca brusc copilul dupa masa, tine-l pe verticala cat mai mult , patut inclinat
Feonul functioneaza la multi copii, nu la toti, dar merita incercat
Si oboseala prea mare face copilul sa doarma prost. E posibil sa fie un cerc vicios deja... Incearca sa il adormi in brate si sa il tii asa o vreme pana va intrati intr-un ritm ceva
In medie colicii tin pana la 3 luni, dar cum difera de la bebe la bebe pot tine si pana la 4.
Nu esti egoista ca te plangi. Mie imi face bine sa spun:"nu mai pot" cu voce tare. Simt ca asa eliberez stresul si chiar o iau de la capat. asa ca zi ca nu mai poti daca asta e solutia la tine sa mai poti

Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 35+ cu Tudor

Mergi la inceput