Bulgarasii de ianuarie-februarie 2012(20)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Fete dragi, v-am parasit cateva zile dar nu a fost vina mea ci a RDS-ului cu care am avut discutii mari...Ma rog, acum s-a remediat, am revenit alaturi de voi.Eu si bebe suntem bine desi duminica am avut pofta ca pastravul pe care il mananc sa nu fie la gratar ci prajit...Si nu va spun cat de rau imi este de atunci incoace...Ieri a fost foarte rau, cu diaree, dureri groaznice de stomac, greata si ameteli.Astazi au ramas doar durerile.Am incercat metoclopramid, no-spa, ceai de galbenele iar astazi am luat smecta.Sper sa imi revin curand.Imaginati-va ca in doua zile am dat jos 1,5 kg.Prea ma laudam ca merge senzational sarcina asta...Mama lui de peste, nu stiu de ce mi-a facut asa rau.A fost proaspat, dar probabil prajeala a fost cea care m-a dat peste cap.Si acum daca spun "peste"mi se face pielea de gaina...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutza27 spune:

Matza, felicitari, ma bucur ca sunteti bine.

Aerlilian, sanatate multa si sa iti revii cat mai repede!

Eu am facut mancare (pilaf cu ciuperci) si m-am uitat la vocea Romaniei, mi-a placut la nebunie!

Noapte buna fetelor!

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mady_19 spune:

si eu am gatit supa crema de legume si m-am uitat la Vocea Romaniei...voci bune
- aerilian, ce rau imi pare...sper sa-ti revii...io de-acum nu mai mananc bomboane Sugus seara ca ma iau niste arsuri in toiul noptii
- apropo fetelor de noapte..vise...in general se spune ca daca adormi pe spate ai cosmaruri, visezi urat noaptea...io oricum sunt o "visatoare" de mica..dar intr-adevar cand visez urat ma trezec stand pe spate cu capul in sus...sotul rar viseeaza, si el mi-a spus sa nu mai dorm pe spate..el asha pateste de fiecare data.(poate exista o explicatie logica ) ..la mine s-a repetat un vis de 3 ori..ca de fiecare data,dupa ce ma trezeam speriata, chiar daca imi schimbam pozitia reveneam la statul pe spate..am patit-o de multe ori..si mai ales noi acum..ne cresc burticile si nu mai putem dormi asha bine in toate pozitiile...acu zic si eu, nu tre sa luati in seama..
- noi ne bagam la somnic....noapte buna fetelor!!
va pup!
-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mady_19 spune:

matza..ma bucur mult ca sunteti bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ian.feb2012 spune:

capitolul 21

Mergi la inceput