Bulgarasii de ianuarie-februarie 2012(20)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ALTESA spune:

georgia mobila o s-a comand sambata la o firma care mi-a facut mobila in toata casa si care le au foarte tare la partea de finisaj.

Daca vrei iti trimit numarul de telefon pe pm.

fetelor am fost si eu la cumparaturi i-am haine lui beb de la fox ca inca mai erau reduceri ,am fost la ikea si i-am luat lenjerii de pat ,praperii animate pt. geam covor,pilota, pernuta ,husa de saltea,susa impemeabila ,museluna pt,baita babetele,cos de jucarii, jucarii,paturici,pt. mine fotoliu balansoar ca in timp ce-l alaptez sa-l dau in leagan sa si adoarma ,sac de dormit.

Mai am sa-i iau cadita,lampa de veghe,cateva body-uri de la tex (care sunt foarte, foarte bune a avut nasa mea ,se gasesc la careffour),forfecuta de unghii,si maruntisuri din astea stiti voi.
Si trusa mea de maternity chilotii alea alea.

Sambata dau comanda de mobila aaaaaa si caruciorul l-am primit cadou de la o prietena.

25+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Matzaila_81 spune:

Altesa, felicitari, esti foarte tare cu cumparaturile astea.
O sa ma duc si eu la Fox, ce idee mi-ai dat.
E bine ca le ei pe toate acum ca esti in putere sa alergi, sa ti le alegi singura si dupa o sa stai linistita ca e totul aranjat.

+21

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Matza..felicitari!

Ali_k asemenea!

Fetele cu probleme pe sarcina...multa sanatate va doresc!

*Blackmoon Lady 21+cu un omuletz colocatar si lipistocul meu iubitRebecca
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biancabia spune:

My felicitari! Te bucuri ca e fetita mai mult decat daca ar fi fost baietel? Si eu cred ca am fetita
Matza felicitari!
Anne mie mi-a spus dr ca daca vreau sa mananc ceva interzis sau mai mult dintr-un fel, sa renunt la altceva din dieta. Deci daca respecti in general, daca ai mancat o bucatica de placinta, mananci o felie de paine minus sau un polonic de mancare mai putin, de ex.

Bianca ALEXIS-ARIAN (5/01/2009) si 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

biancabia si tu ai diabet de sarcina?

ma pregatesc si eu sa plec spre casa...in fiecare zi imi tot spun ca plec la 5 jumate si nu reusesc

bulinuta mamica de bulinel dragutel (19.07.2006 - 9:37) si

Poze noi

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Bianca..eu voiam baietel..dar nah...nu te poti pune cu imbinarile cormozoniale de X-si si Y-eci

*Blackmoon Lady 21+cu un omuletz colocatar si lipistocul meu iubitRebecca
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

bulinutza eu am avut sarcina trecuta. Deocamdata am facut la 10 sapt testul de toleranta, dar urmeaza sa il repet pe la 24 sapt

Mergi la inceput

My cel mai important e sa fie sanatosi toti bebitzii nostri. Si nu e doar un fel de a spune
Pe mine m-a convins sotul ca ar fi foarte frumos sa avem 2 baietei, mai degraba decat pereche. In orice caz, ma voi bucura orice ar fi, atata timp cat voi duce cat mai aproape de termen si sa vad eu ca bb e sanatos si trecem si prin procesul nasterii cu bine. Am mari emotii pt nastere mari, mari...Dar incerc sa fiu optimista

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Matza Felicitari pt eco!!!
Produsele le-am comandat de la babystuff (punct ro), de la mothercare.
Mi-am luat sterilizator, biberoane, tetine, caserole pt stocarea laptelui de la tommy tipee, am luat pampersi, servetele, hainute o gramada (salopeta alba de iarna(la noi e 200 lei, eu am luat-o cu 100), body-uri, salopete over all, costumase, sosete, caciulite, botosei, o pereche de incaltari cu blanita, pantalonasi), monitor video, cos de pampersi si alte lucrusoare. Mie mi-am luat jeans negru, leggins si dres gros negru pt rochii si un set de chiloti pt gravide. Si toate imi vin super. De fapt imi sunt putin mari la burta, deci imi vor fi tocmai bune in iarna asta.
Bineinteles ca i-am luat si Sarei 3 pijamale, una cu preferata ei Hello Kitty, un set de tacamuri, creioane de baie si o sticluta haioasa pt apa.

Mady, ti-am vazut si eu burtica tuguiata Cam asa era si a mea, dar acum parca s-a latit dintr-o data si s-a lasat.. Il simt pe bebe foarte jos.

Alina 23+cu si mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catiushor spune:

Alina eu cum ma uit de sus imi vad burtica patrata.....tot il simt pe bebe parca prea jos, dar daca ne uitam la poze la cum sta bebe in burtica in perioada asta se cam explica.

gravidutza 23+ de bebitza Gruitza

A invata sa ne iubim pe noi insine este primul pas crucial in a invata sa iubim pe altii !!!

Mergi la inceput