Trombofilia, o cauza a infertilitatii -64-
Raspunsuri - Pagina 16
flori_m spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui danezza Flori_m am mai zis si sa ma ierte fetele daca ma repet si eu am o mutatie homozigota si cand am fost la U aveam 5 sapt. atunci mi-a zis asa slab clexane 0,2 dar pana la final a zis deloc (si eu am peste kg tale cu cateva)mie si 0,2 ala mi se pare ca si cum nu ar fi Dupa vizta la ea, am fost la gineco, mi s-a confirmat activitate cardiaca si el mi-a zis clexane 0,4 (a mai zis ca nu mai e nevoie de aspenter dar eu il iau in continuare si pana acum e f bine). asa ca .. in concluzie, eu as insista pt clexane mai mare ... de x. 0,4. cam asa au stat lucrurile la mine, sper sa-ti fi fost de ajutor eventual cauta un hematolog mai aproape de tine ca sa poti merge imediat ce ai testul pozitiv si vezi ce zice si el multa bafta sa fie cum vrei tu ![]() |

Da, iubita de tine imi aminteam ca ai povestit. Cu siguranta iti urmez exemplul. Doar sa am 2 liniute rosii si cu voia lui Dumnezeu voi reusi si eu.
flori_m spune:
Va pup pe toate si va multumesc mult ptr. sfaturile voastre.
Suzieq, Vio, ce mai faceti fetelor, nu mai stiu nimic de voi
balanta_tm spune:
Flori, in situatia ta, as incepe Clexane 0.4 de la testul de sarcina pozitiv, nu as astepta sa vad bataile de cord fetal.
aristica spune:
Fetelor, am vazut ca-n Timisoara, Medlife-ul are si sectie de hematologie - e o Doamna doctor acolo, care-i si asistent universitar de cativa ani, asa ca, probabil a citit mai multe ca asistent universitar, nu?
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"
balanta_tm spune:
aristica, dupa nume, aceasta dr hematolog este fie fiica, fie nora dr Ionita Hortensia pe care o cunosc si care nu m-a impresionat (e vorba de dr aceea care la fiecare consult din sarcina, ma intreba: da' dr de la Viena ce a zis de doza de Clexane, cat sa faceti?
). Sigur, avand card la Medlife si implicit, gratuitate, as putea sa o vizitez sa vad ce stie, dar tare ma tem ca imi pierd timpul degeaba.
Dar poate alte fete vor merge la ea si cine stie, poate vom avea o surpriza placuta.
sabina, eu am luat Coenzima Q10 de 30 mg de la Doppelherz, dar acuma fac iar cura de Medyn forte si dr mi-a zis sa nu mai iau Q10 in perioada cu Burile. Nu stiu de ce si nici nu imi bat capul; asa mi-a zis, asa fac.
QiaoBing spune:
sabina eu nu am mai studiat nimic. am oprit orice medicament, mai putin Ca+VitD. imi las organismul sa isi revina singur, am incredre in el ! saptamana viitoare am declarat-o de investigatii si o sa vad ce mai face tiroda mea. oricum, eu am luat Q10 din decembrie, TSH-ul a luat-o in jos din iunie, dupa IA. pana atunci, a fost la fel ca si inainte de Q10. sub limita, dar constant.
flori_mnici eu nu as astepta activitatea cardiaca sa incep anticoagulantul. am vazut ca parerile dr difera pt sarcini naturale: ba de la test pozitiv, ba de la activitatea cardiaca. eu am inceput clexane in prima zi a s6 si s-a oprit la putin timp dupa.
exista niste teste de sarcina care detecteaza f devreme (first response e unul din ele), dar eu as face beta direct. succes !
---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita
Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)
viotimis spune:
flori_m
sunt ok, in asteptare ...
parerea mea este sa faci cum ti-a zis si balanta, sa nu risti nimic;
am mai citit ca unele fete care raman usor insarcinate, fac anticoagulant de la ovulatie dar, bineinteles, cu acordul medicului.
mult noroc
mihaela_let spune:
Buna fetelor.
Nu am mai scris de foarte mult timp si, sincera sa fiu, nici nu am mai urmarit foarte des subiectele discutate. In perioada 2007-2008 am pierdut 3 sarcini. E drept ca foarte multe dintre noi au suferit pierderi mai multe si mai dureroase si tot nu au renuntat (sarcinile pierdute de mine erau pana in 8 saptamani, astfel ca eu nu puteam vizualiza ecografic BCF), dar eu imi pierdusem orice speranta. Dar iata ca, dupa 3 ani, in mai anul acesta am aflat ca sunt insarcinata. Cu lectiile invatate de la medicul ginecolog si de la dna U. cu privire la schema de tratament am inceput sa iau pastilele prescrise: Aspenter(la 2 zile), Vit C de 1 gr, Vit E, Mg+B6, Femibion si Acid folic de 5 mg - zilnic si, bineinteles Utrogestan. Imediat dupa ce am aflat ca sunt insarcinata m-am prezentat la Fundeni unde mi s-a si facut prima injectie de Fraxiparine de 0,3 ml, dat fiind istoricul meu medical. Apoi, la cateva zile, m-am dus cu BHCG si am tot repetat aceasta analiza pana la aparitia primelor BCF. De atunci iau aceasta schema de tratament, cu scoaterea, pe parcurs, a Vit E si a Utrogestanului (nu mai retin la cate saptamani). Maine, cu ajutorul lui Dumnezeu, al dnei dr U. si al dr gineco, intram in saptamana 26. Bebe, care este o fetita, e activa si ne face tare fericiti. Vreau sa incurajez, pe aceasta cale, pe cele ce aspira la visul mult dorit si le urez sa nu isi piarda speranta. Eu inca mai am in suflet putina neliniste si probabil ca va disparea cu desavarsire la nastere, dar cand micuta imi da semne din burtica, ma face sa gandesc altfel.e..
Vreau de asemenea sa le intreb pe cele mai experimentate daca, dupa ce ati intrerupt aspenterul (am inteles ca din sapt 28 ar trebui scoc definitiv), bineinteles la indicatia dnei dr U., a fost suficient anticoagulantul injectabil (eu il administrez subcutanat 1 zi da si una nu)? (Am scris mail si dnei dr; astept raspunsul dansei.). Eu aspenter luam de la ultima pierdere de sarcina, din 2008 de 3 ori pe saptamana-L, Mi, V.
Va doresc numai bine tuturor!
3 sarcini oprite in evolutie: curetaj 8s, av habitual 8s, curetaj 7s, Ac antibeta2glicoprot1 foarte usor pozitivi, insa, la Fundeni, mi s-a pus diagnostic de SAFL NEGATIV