Trombofilia, o cauza a infertilitatii -64-
Raspunsuri - Pagina 15
flori_m spune:
BCF = activitate cardiaca bebe, de atunci vrea sa iti dea anticoagulant. Eu zic ca e putin, poate vrea sa iti dea cateva zile si sa creasca apoi la 0.4. Oricum dupa o saptamana de anticoagulant poti face analiza antiFXA si sa vezi daca e in regula doza de anticoagulant.
Aaaa, nu, nici gand! Am pierdut 2 sarcini devreme, la 4 si 5 sapt. Cum sa astept activitatea cardiaca?
Oare s-a gandit la 0,2 la inceput ptr. ca vrea sa mai facem niste analize cand ajung din nou la Fundeni, insarcinata. Ceva in plus ptr. Proteina S care este sub limite si probabil in functie de rezultat sa modificam sau nu doza. Ce parere aveti?
flori_m spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui 5ab1na nu stiu sa-mi dau cu parerea din exprimarea aia a doctoritei. acid folic, B-uri iei? |
De o luna jumate iau Femibion1, Omega3 cu vit.E si Aspenter 75.
5ab1na spune:
flori cred ca mergi pe drumul bun. acum...cu activitatea aia cardiaca sau nu....nu stiu ce sa-ti spun. fa cum te indeamna inima. sau mai scrie-i un mail in care sa-i amintesti ca ai pierdut sarcini atat de mici???
Cristinuta_M spune:
Flori_M, eu zic sa-i scrii din nou dnei dr. Uscatescu, sa-i spui ca ai pierdut sarcini la 4 si 5 sapt si s-o rogi/s-o intrebi daca nu ar trebui sa incepi clexanul mai devreme
sarcina de 24 sapt oprita in evolutie, factor XIII pozitiv heterozigot, trombofilie indusa in sarcina. Tratament de intretinere cu aspenter 3/sapt, acid folic 5mg, folowise 1/zi, magneB6 1/zi, cetebe 1g/zi
danezza spune:
Flori_m
am mai zis si sa ma ierte fetele daca ma repet
si eu am o mutatie homozigota si cand am fost la U aveam 5 sapt.
atunci mi-a zis asa slab clexane 0,2 dar pana la final a zis deloc (si eu am peste kg tale cu cateva)mie si 0,2 ala mi se pare ca si cum nu ar fi
Dupa vizta la ea, am fost la gineco, mi s-a confirmat activitate cardiaca si el mi-a zis clexane 0,4 (a mai zis ca nu mai e nevoie de aspenter dar eu il iau in continuare si pana acum e f bine).
asa ca .. in concluzie, eu as insista pt clexane mai mare ... de x. 0,4.
cam asa au stat lucrurile la mine, sper sa-ti fi fost de ajutor
eventual cauta un hematolog mai aproape de tine ca sa poti merge imediat ce ai testul pozitiv si vezi ce zice si el
multa bafta sa fie cum vrei tu 
MTHFR C677 Homozigot
in 21+
Doamne ajuta!
flori_m spune:
Aveti dreptate fetelor.
Maine dupa ce-mi fac testul de sarcina (nu e prea devreme cu o zi inainte de cm, nu), numai bine aflu daca sunt sau nu gravi, ii scriu sa vad ce spune. Oricum eu tind sa incep de la test pozitiv, mi-e teama si am mai citit despre fete care au primit tot 0,2 dar au facut 0,4. Si voi vorbi si cu dr. ginecolog sa aflu si parerea lui.
MeAlex spune:
Flori, sustin ce spune Danezza, pentru ca pierzi f repede, trebuie sa incepi anticoagulant cat mai repede. Scrie-i si vezi ce spune. Vedem dupa aceea cum actionam
. E foarte bine ca iei vitamine, vezi in semnatura mea ce mi-a recomandat tot dr. U.
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s
Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile
pentru
http://www.fertilityfriend.com/home/2f1060
suzieq spune:
Flori_m, cele doua sarcini pierdute erau fara niciun fel de tratament, acum avand tratament pregatitor este alta situatie, mai ales daca iei femibion eu zic ca ajuta pentru inceput![]()

ce stii de q10 si tiroida?