Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (7)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui btz_ovi

CRISSY mare dreptate ai,am observat si eu ca Paul "prinde" mai bine de la straini decat la noi.I-am explicat si metoda cu buba,cu plansul,cu multe,el rade si gata.Pana la urme cred ca scot geamul si punct.Va arata ca la tigani dar mai bine e asa decat sa se sparga.

GABI, eu zic sa incerci sa pui o folie protectoare peste geam, asa chiar daca se sparge nu cad cioburile. eu o zic ca-s Stan patitul, avea Maria vreo 3-4 ani cand se juca cu o prietena ascunzandu-se dupa usa de la terasa care are sticla asa cum zici tu. la un moment dat aia a impins usa tare si Maria a pus o mana si genunchiul la inaintare, sticla s-a spart si eu am auzit doar cioburi si un urlet . eram ingrozita ca nu stiam de unde ii curge sange, ca pe mana avea sange dar nici o zgarietura. apoi am vazut pantalonii rupti in genunchi ca mi-am dat seama ca spartura geamului era in dreptul genunchiului ei. nu mai stiu cum i-am scos pantalonii sau daca i-am rupt pur si simplu, avea o rana urata rau, pana la os, am crezut ca lesin pe loc! dar ea nici nu plangea, doar se speriase de zgomot! l-am sunat pe tati care a venit cu patronul cu masina si ne-a dus la spital, a fost cuminte ea, doar noi eram albi ca varul si speriati. a anesteziat locul cu un cub de gheata de cola si i-a facut doua cusaturi, are semn si acum . dar cand am schimbat geamul am luat de-ala cu sarma in el, sa nu mai sare cioburile. daca nu gaseam, puneam folie, ca are acelasi efect...

Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)
Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui crissteo

Pupam, sa aveti o zi buna, Berti doarme, eu caut ceva sa-mi schimb nuanta parului ca am citit al Cris si mi s-a facut si mie pofta. Stie cineva unde gasesc sampon colorant gri de la Kallos. Sunt vopsita blond si as vrea sa-i dau o nuanta de gri.

Silver refflex? eu am gasit in mai multe locuri la raionul de sampon. tare-mi place cum iese pe blond

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui eladea2005

doamne da-le minte celor care n-au...

si ce sa faca cu ea?!?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui paula_m

Eu sunt ingrijorata ca Raul vb prea mult. Nu am auzit nici un copil care sa dea atata din gura. Incontinuu povesteste. Daca nu are cu cine, isi duce manuta la ureche si vb la telef. Si cum ii iese cineva in cale (strain sau cunoscut- nu are importanta), cum se apuca de turuit. Nu prea cred ca e ok. Am uitat sa intreb pediatra. Ma gandeam sa mergem la un control la neuro. Daca acum face asa, ce ma fac cu el, cand incep intrebarile? Sau cand se va apuca de povestit la straini ce e in casa la noi? Lumea se distreaza tare de el, inca nu am vazut om care sa nu zambeasca cand il aude, dar o fi normal sa vb atata?

parca vorbesti de Maria mea , si-acum e la fel . mai greu a fost sa-i explic limitele intimitatii casei noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Da Rody? Ce bine!!! Deci nu are el pb, mai exista copii asa vorbareti!! Eu nu am mai dat peste asa ceva...

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!

Poze mare-partea aII a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

BTZ, iti dau un sfat avizat legat de folia de protectie: pune folie antiefractie, dar nu o vei gasi in nici un magazin, crede-ma!

Firmele care vand asa ceva sunt in general cele care pun si folii auto (pe geamuri, nu pe caroserie) sau mai sunte si firmele de termopane, dar f. putine din cate stiu eu.

Zic sfat avizat pentru ca noi cu asta ne ocupam: import, distributie si montaj de folii auto, de protectie solara si antiefractie. O sa ii cer sotului nr. de tel. al unei firme din Iasi cu care colaboram si poate ii suni sa vina sa iti instaleze o folie de acest gen. Poti pune o folie de siguranta, care este incolora sau o folie alba mata (nu este la fel de groasa ca cea de siguranta, dar totusi in caz de spargere a geamului cioburile raman pe pozitie, nu cad peste Paulica).

Elena, mami de Raducu cel cumintel
12.08.2010

Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Mai fetele, ma ingroziti cu puii astia din comert! Eu nu am nici o "sursa" pe la tara

Oare curcanii sunt tot "hormonizati"? Sau vitele? As inlocui carnea de pui cu cea de curcan (in ultimul timp nici nu prea i-am mai dat carne de pui, daca stau bine si ma gandesc, doar ficatel )

I-am dat vita, peste, ficat de pui, oua... Pacat ca nu le putem da carne de porc, am inteles ca porcii ar fi crescuti mai "natural"

Elena, mami de Raducu cel cumintel
12.08.2010

Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Am avut o noapte buna, somn pana dimineata cu un singur marait pentru suzeta la 6

am fost si la medic, la plamani nu se ade nimic, gatul nu e rosu, febra nu a mai facut - concluzia o forma usoara de viroza si i-a prescris exact ce i-am dat eu Eurespal si Panadol - eu i-am mai dat si formula 31 si Imunorezistan cu care continuam ca ne merge bine

acum doarme piticul asa ca fugsa pap si eu apoi sa citesc din urma si revin...

1an + 08.07.2010

" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilinca79 spune:

Dragele mele,

mi-a fost dor de voi, iar am disparut ca magarul in ceata Am profitat ca a fost tati plecat si am mers cateva zile la Turda la ai mei, cu intentia sa pun si eu ceva pe iarna, dar a fost esec (aproape) total

Am copt 15 kg de vinete pe care le-am aruncat - am salvat doar 3 bucati, restul au fost iuti si f. amare, asa ca m-am lecuit cu pusul vinetelor toamna. Am mai copt si 5 kg de ardei si i-am pus in borcan cu otet, dar mai mult de jumatate au fermentat si tb sa-i arunc. Deci sunt priceputa, nu-i asa? Mai, mai ca m-as apuca sa fac gogosarii lui Crissy dar parca nu am curaj sa ma mai apuc...

Macar V s-a simtit bine la bunici, a stat in curte non-stop si a dormit bine noaptea. Cu mancatul stam insa prost, nu mai are rabdare sa stea in scaun decat cateva minute, apoi trebuie sa umblu cu lingurita prin casa, mai gusta de cateva ori si gata.

Va multumim tare mult de comentariile la poze, sunteti dragute ca de obicei.

Bambo, plaja aceea cu apa turcoaz se numeste Marble Beach. Daca mergeti in Thassos la anul, o sa iti zic cum ajungi la ea

Crissy, am vazut-o pe Bea cum arata parul, si eu zic ca e perfect comparabila cu ceilalti delfinasi (de ex. al meu nu stie inca chestia asta ) Iar pentru tine mami, chiar am toata admiratia din lume, cum ai atata putere si daruire, esti o mama exemplu pentru mine Ce mi-a placut biletelul de multumire al lui Elise
Sa stapaniti sanatosi congelatorul nou, sa-l umpleti de bunatati!

Paula, Oana, pupam baietii sa se faca bine!

Imaya ce familie frumoasa sunteti! Tare mi-a placut costumatia lui Andrei. De unde ai luat papuceii? Si noi suntem nasi sambata si n-am gasit inca papuci eleganti pt. Victor

Andreea, ce bine ca s-a obisnuit Eric la gradi. V-am vazut si pe voi la Lara, ce frumosi sunteti toti

Btz am fost si eu socata de d-rita de care zici. Pai ce metode de lucru sunt astea? Nici V n-ar avea habar sa arate masina in carti...el nu are rabdare deloc sa se uita in carti, ca e prea agitat. Sunt convinsa ca Paul va fi bine!

Am uitat sa zic ce era mai important. Am vazut si pozele de la MI Constanta, ce mi-au placut. Delfinasi superbi, si mamici pe masura

Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)

Mergi la inceput
Mergi la inceput