Strumfi & prichindei iul-aug 2011 (7)
Raspunsuri - Pagina 7

anca-28 spune:
Fetelor eu de ieri am o fetita tare cuminte, mananca doarme sta singurica oe pat si se uita pe pereti cate o ora, azi nici nu i-am auzit gurita, doar a miorlait asa usor de cateva ori.Sper ca acum ca am laudat-o sa nu fac figuri ca maine am in plan sa fac o tura pe la magazine sa imi iau si eu ceva haine si vreau sa o iau cu mine. Sa vedem cum se comporta si de acum incolo.
Le urez si eu bun venit fetelor noi.
ANCA MAMI DE IUSTINA(6 ANI), STEFANIA(4ANI) SI NATALIA(6AUG2011)

angieangie spune:
buna fetelor
am intrat sa va spun ca am vesti de la Anda82,m-a sunat azi are o fetita pe care o cheama Nectaria-Ioana,s-a nascut la maternitatea Giulesti cu prof Marinescu
si ea si fetita sunt bien acum,au fost mici pb care slava Domnului s-au rezolvat
va saluta cu drag si va intra si ea cand va putea..pana atunci m-a insarcinat pe mine cu vestea buna
poze Tudor
cea mai fericita mamica de frumos si sanatosTudor- Cristian 20.01.2011

angieangie spune:
a nascut pe 29 iulie!!!pt listuta
poze Tudor
cea mai fericita mamica de frumos si sanatosTudor- Cristian 20.01.2011

adra_bell spune:
Madalina, am pus fotografia ta cu slingul pe wall-ul meu si a comentat Diana. Noi suntem prietene pe FB (eu si cu tine) deci ar trebui sa vezi ce a scris. Daca nu vezi anunta-ma
(scuze, asta trebuia sa fie mesaj pe FB, dar vad ca a luat-o razna si nu ma lasa sa scriu nimic)
blog
The hand that rocks the cradle is the hand that rules the world

cristelle25 spune:
Babylicious asa o sa fac..
Adra foarte interesant..
Noi am ajuns la Tulcea ..l-am lasat pe pui in grija socrilor poate ma odihnesc si eu in seara asta ca am observat ca Vlad al meu doarme ziua si noaptea e pe baricade se foieste de numa...abia astept sa plecam la Singapore sa ne reintram in ritm ..
mami fericita de strumf Vlad Rafael (9 iulie 2011)

Krissy spune:
Servus fetele! Intru sa mai salut lumea, dar de scris sa vad cat apuc ca am baiat la puseu de crestere care ma solicita toata ziua ca un adevarat leusor. Suntem bine, altfel nimic deosebit, ii dam inainte. A, ca noutate doar ca am reusit sa evadez 2h la salon ca sa ma tund si suvitez, simtind nevoia unei schimbari de look, ca sa fac ceva si pt mine. Nu e chiar cum am vrut, dar e acolo o freza noua
.
Bine ati venit Talida si Adriana, si sa va traiasca pruncii! Va asteptam cu vesti si povesti oricand!
La multi ani Marryan! Bun venit pe lume NECTARIA-IOANA!
Felicitari Anda_82, asteptam vesti si de la tine, acum v-am trecut la panou! Multumim Angie de veste.
Felicitari bebeilor crestinati intre timp si spor la pregatiri pt parintii celor care urmeaza la rand!
Miha, imi pare rau de problema cu refluxul, dar bine ca are rezolvare, n-ai ce face decat s-o iei one step at the time! Sanatate mult alui Imi si distractie faina la caravana!
La fel Flavia, imi pare rau ca si Filip are reflux, multa sanatate! Sa stii ca m-ai pus pe ganduri cu diagnosticul de reflux fara vomare - si philip mai plange dupa ce mananca, dar nu vomita, si mananca si el des si bine, de se cunoaste... Dar parca nu-mi vine sa cred ca e reflux fara vomat, sa cer si eu parerea pediatrului.
Oana/Ireth, mai ce baiat curajos cu vacinul, bine ca v-ati scapat asa usor. Cu Rotaviusul am mai zis, e o tampenie de vaccin comercial, in ignoranta mea dintr-o viata anterioara, i-am facut Sophiei toate rundele de Rota si parca mai mult a stricat decat a ajutat, asa a sensibilizat-o la stomacel de pret de 1 an dupa era prima dintre copii la gradi care luat enterocolitele si stomach flu. Asa ca mai bine ziceti pas la asta!
Cristelle, spor la impachetat, chiar ce de ati fost pe drumuri vacanta asta. Dar precis a fost fain si o sa fie greu sa va intoarceti si sa lasati iar familia in urma. Dar pe deoparte sunt sigura ca esti gata sa te intorci la linistea si rutina voastra de acasa! Pupici si drum bun!
Crisspy, Laura si Mady, cum va mai sunt nadravanii cei mari? Multa sanatate. Laura, ma bucur ca ti-ai comandat chestiile de imunitate, sa imi zici in timp si daca ai observat vreun efect.
Am mai retinut discutia cu putzica de baieti - si la noi pediatru a zis sa o lasam in pace, doar spalat normal, extern. Si in pampers orientata in jos ca sa nu ude hainutele pana la gat.
Mai aveam de zis, dar am uitat, sunt cam cheauna de cap de la programul asta super-inensiv de puseu. Mai dau doar o strigare la cateva absente de ceva vreme: Morenna, Corry, Thaimeed, Omibaba, Miky_baby, Savvy, Al3xutza. Mai dati cate un semn mic, doamnelor!
Trebuie sa fug acum sa o iau pe Sophia de la gradinita, va pup pe toate si s-auzim numai de bine!
Cristina, mami de www.totsites.com/tot/sophiantonia" target="_blank">Sophia Antonia (1 martie 2007) si Philip Christian (16 august 2011)
Poze
"The past is history, the future’s mystery, the present is a gift – that’s why it’s called the present"

mihahegarty spune:
Fetele, noi am plecat la Cardiff la caravana. Ne intoarcem pe 28 septembrie seara tarziu. Vreau sa urez la multe lunite tuturor bebeilor care si serbeaza lunitele cat suntem noi plecati.
Azi va vaccin, mandra mi a stat cuminte. Dar sa vedem la noapte ce o fi.
V am pupat pe toate, o sa mi fie dor de voi si ne auzim cand venim!!!

v_florina spune:
Buna seara fetelor!
Laura, multumesc de raspuns, ai dreptate. Nu stiu de ce ma tot gandeam ca pierd cele 2 luni.
MihaH, si noi mergem la caravana noastra saptamana viitoare, daca tine vremea cu noi.
Am vrut sa mai scriu unor fete, dar cum am citit in reprize... am cam uitat...
Noi am fost azi la controlul de o luna. Stefan a luat 650 gr in greutate (nascut cu 3800, iesit din maternitae cu 3700). Mie mi se pare ok, nu toti copiii trebuie sa ia minim 750. Doctora insa a spus ca e cam putin, m-a intrebat daca ii dau numai san, si daca nu vreau sa incerc si cu lapte praf I-am spus ca nu, si m-a sfatuit sa ma mulg si sa-i dau cu biberonul, gandindu-se ca adoarme la san. Ceea ce se intampla, numai ca eu ii dau san ori de cate ori cere.
Am facut o prostie insa:am mancat niste alune de padure si lui stefan i-a iesit o iritatie pe tot corpul....
Mami de Pusculeanu mic si foarte plangacios (24 aug 2011)

adra_bell spune:
Citat: |
citat din mesajul lui v_florina Buna seara fetelor! Laura, multumesc de raspuns, ai dreptate. Nu stiu de ce ma tot gandeam ca pierd cele 2 luni. MihaH, si noi mergem la caravana noastra saptamana viitoare, daca tine vremea cu noi. Am vrut sa mai scriu unor fete, dar cum am citit in reprize... am cam uitat... Noi am fost azi la controlul de o luna. Stefan a luat 650 gr in greutate (nascut cu 3800, iesit din maternitae cu 3700). Mie mi se pare ok, nu toti copiii trebuie sa ia minim 750. Doctora insa a spus ca e cam putin, m-a intrebat daca ii dau numai san, si daca nu vreau sa incerc si cu lapte praf ![]() Am facut o prostie insa:am mancat niste alune de padure si lui stefan i-a iesit o iritatie pe tot corpul.... Mami de Pusculeanu mic si foarte plangacios (24 aug 2011) |
Cred ca intr-o zi am sa fac un glosar cu ineptii spuse de medicii copiilor. Deci e rau ca doarme la san, dar bine sa doarma la biberon...
Ati avut o scadere fiziologica f mica, poate d-aia
blog
The hand that rocks the cradle is the hand that rules the world

anca-28 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui v_florina Buna seara fetelor! Laura, multumesc de raspuns, ai dreptate. Nu stiu de ce ma tot gandeam ca pierd cele 2 luni. MihaH, si noi mergem la caravana noastra saptamana viitoare, daca tine vremea cu noi. Am vrut sa mai scriu unor fete, dar cum am citit in reprize... am cam uitat... Noi am fost azi la controlul de o luna. Stefan a luat 650 gr in greutate (nascut cu 3800, iesit din maternitae cu 3700). Mie mi se pare ok, nu toti copiii trebuie sa ia minim 750. Doctora insa a spus ca e cam putin, m-a intrebat daca ii dau numai san, si daca nu vreau sa incerc si cu lapte praf ![]() Am facut o prostie insa:am mancat niste alune de padure si lui stefan i-a iesit o iritatie pe tot corpul.... Mami de Pusculeanu mic si foarte plangacios (24 aug 2011) |
Flotina daca lua 100-200gr mai ziceam dar aluat destul 650gr, si eu zic sa mergi tot asa inainte.
ANCA MAMI DE IUSTINA(6 ANI), STEFANIA(4ANI) SI NATALIA(6AUG2011)