Strumfi & prichindei iul-aug 2011 (7)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ireth spune:

Asta mai lipsea, sa mai fierbem si scutece!
Ma intreb sincer cum se descurcau mamicile noastre acum 20-30 de ani. Mai ales ca nu puteai sa stai mai mult de 3 luni acasa. Auzisem faze de genul: legat copilul cu o funie, si legat funia de pat/calorifer, ca sa fie siguri parintii ca nu umbla aiurea prin casa (la un bebe mai mare, evident). Si lasat asa si 8-9 ore!!
Mie mi-e frica sa il las pe al meu si jumatate de ora singur.
Un pic off topic, scuze!

MihaH, imi pare rau de problema cu refluxul. Dar stai calma ca nu e asa de grav. Pai daca te pierzi la o amarata de pastila anti-reflux, ce o sa faci cand o sa stai cu ea prin spitale, racita, cu maini rupte, etc? ca mai toti copii trec prin asa ceva. Sa fim seriosi, pastila aia e o banalitate fata de alte REALE probleme

Cam multe absente nemotivate. Ce mai stiti de Rammy, de corry? s-au suparat pe noi, de ce nu mai intra?

In sfarsit a adormit si buburuza mea i-am pus Loreena Mckennitt si a avut efectul uscatorului de par la voi: buf! capul pe umarul meu, si a adormit instant. Sa vedem cat il tine!

Oana, mami de strumf Casian Octav (29.07.2011)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui adra_bell

V-am vazut la intalneala, foarte frumoase sunteti toate! Nu se uita lumea dupa voi? Noi am fost la o intalnire la odiseea Evei, cand aveau copiii 7-8 luni, eram vrei 8 fete cu carucioare, toata lumea se oprea si se uita dupa noi.

asa e, sa stii ca se uitau ciudat si eram doar 4! mai greu a fost la terasa, unde am stat sa papam ceva (ceva dulce, evident ) si sa alaptam copii. al meu, de bine ce a simtit miros de parc carol (acolo unde, daca va mai aduceti aminte, a facut caca de a umplut scutecul si i-a ajuns pana la ceafa) a tras iar o repriza de caca de data asta, s-a "prelins" pe picior, de am fost nevoita sa il schimb in timp ce eram la masa.
am zis ca daca mai am probleme cu constiparea, iau ratb-ul si merg in carol, ca vad ca da roade

Mergi la inceput

la multi ani talida pentru maria!

cristelle, cred ca a zis ceva de genul"e cam imposibil sa ia atata in 2 luni", dar dupa cate vad nu sunt singurul caz.

burtocika, in ce sens a fost nashpa infectia cu rotavirus? poti sa detaliezi?
a, alta chestie de care mi-am adus aminte legat de vaccinuri: la un moment dat, in schema de vaccinuri suplimentare, se (poate) face un vaccint anti-rujeola (??sper sa zic bine, nu prea le am...oricum se refera la una din bolile copilariei). pediatra a zis ca n-are efectiv niciun rost sa vaccinezi un bebelus pt o asemenea boala, avand in vedere ca e o boala usoara si trece fara complicatii. mi-a zis ca e mai mult o chestie de marketing si ca, in general, toate aceste vaccinuri suplimentare nu au istoric in spate ca sa se observe clar ce efecte secundare au. mi-a spus de un vaccin (nu mai stiu denumirea) care abia dupa 50-60 de ani de utilizare si-au dat seama ca e mai mult nociv si l-au scos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Citat:
citat din mesajul lui AlyMih

In rest e bine eu am inceput cursurile si sta bunicuta cu el cat sunt eu plecata
Ii las laptic de al meu ..credeti ca se poate sa raman fara lapte daca sar o masa sau doua chiar daca ii dau tot laptic de la mine?

Mamicuta fericita de baietel Ianis-Andrei(5 iulie 2011)

nu ramai fara lapte, stai linistita, la varsta asta lactatia e complet instalata. Eu mai aveam lapte si la 3 luni dupa intarcare, astea cu laptele care dispare tzac-pac sunt legende

blog

The hand that rocks the cradle is the hand that rules the world

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

nici noi nu facem decat vaccinurile din schema si ma gandesc sa sar peste ROR

Oana, multa lume foloseste scutece lavabile acum, nu-i chiar acelasi lucru cu ce se folosea cand eram noi copii. De la noi de la odisee, Cristina SD foloseste. Si pe mine ma batea gandul dar n-am masina de spalat automata si asta pe care o am trebuie sa stau dupa fundul ei.

Legatul de calorofer, pat, bat, intra la categoria abuz grav si a intrat intotdeauna.

Am pus pe blog ceva referitor la limbajul bebelusul, metoda Dunstan, e adevarat si folositor

blog

The hand that rocks the cradle is the hand that rules the world

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babylicious spune:

Adriana 11, bine ai venit! Despre reflux, au mai scris fetele, cu tinut in sus 30 de min dupa masa...dormit la 45 de grade!
Cat despre dormit ziua si plans...n-am idee...Eliza doarme cand si cand, in rest vrea in brate! Asa ca...guess what? sta in brate Succes iti doresc, si dc gasesti o metoda, impartaseste-o si cu noi pls! Sper sa tii aproape oricum, gasca e mare si pestrita, cum spunea cineva!

Alexia, ma bucur ca e mai bine Ruxandra! Poate se linisteste si ea de acum, ca e fata mare! super bancurile!!

Cristelle, spor la bagaje, si eu le urasc!! Si dc te mai simti nebagata in seama, trage-ne de maneca!!

Ireth, felicitari pentru puiul curajos!!! si multumim ca ai impartasit cu noi informatiile!
10 cm a crescut si Eliza in 2 luni...

Miha, imi pare rau ca Imi e tot cu afurisitele de dureri, dar trebuie sa fii tare mamico! Asta nu e nimic!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlyMih spune:

ADRA BELL

Mergi la inceput

Noi am fost la targ, ne-am luat suzeta si am comandat patut! In 3 sapt cica vine! Sa vedem...

Mergi la inceput

ce fel de pat? clasic, care se leagana? tot de la bebedesign?

Mergi la inceput

Da, tot bebedesign...Transformer cu leganare sertare si alte alea...:) Ti-am trimis ceva pe ym

Mergi la inceput