Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***347***

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bianca2503

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Citat:

Io mi-s foarte happy ca o prietena care avea copilul la gradinita aia de 1500 ron a deci sa-l mute la gradinita lui Vladimir (dupa ce acolo unde era le-au dat copiilor inghetata si al ei a facut laringita).

Ieri a fost prima zi a copilului la noua gradinita si a fost foarte ok. Nu a plans, a mancat, a dormit si seara nu mai vroia sa plece si acum e foarte ok.

Super Cam nasol asta cu inghetata...Da cati ani are copilul de i-au dat inghetata? Eu ii mai dau lui David, dar nu o portie intreaga. Ii dau doar sa puna limba pe inghetata mea si lui ii ajunge Inghetata cu lingura nu i-am dat niciodata, mi-e frica...

Olga, mamica lui David iepurasul si 18+

copilul e mai mic cu 2 saptamani decat Vladimir.

Asta era ideea, cand ii dai tu cu mana ta cate putin, inghetata semitopita cu masura e o chestie. dar sa ii pui in fata unui copil de 2 ani jumate un castron de inghetata cu o lingurita in el e normal ca o mananca ca pe tocanita.

Ce-o fi fost in mintea lor?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Olga, da zi-ne si noua cum se cheama smacolina aia, daca zici ca e buna...

Io am "produs" fraudulos o sticla de L.O.C. care stiu ca cica era f bun, dar vad ca tot cu Domestos mi-e parca mai la indemina, mai ales in baie... La sters pe jos mai pun si LOC-ul, dar la buda de ex...pina diluez, pina nush ce... Mai simplu torn un sfert de sticla de Domestos in buda, las juma de ora si trag apa...

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

Am placintit din nou. Yummy si foarte usor. Va zic aluatul, se poate umple cu orice. Eu ampus dovleac amu.

4 cani de faina
o cana de ulei
o cana de apa
un plic de praf de copt.

Se amesteca toate, se intind 2 foi, se pune la mijloc orice si gata. Iese f fraged.

Dau placinta cu dovleac!

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way

Buuuuun!!! Acum nu-mi mai este pofta caci am avut si eu luni o tava maaaare de placinta cu dovleac

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Olga, super tare afacerea !! in Deva nu vor nimic de inchiriat ?

Monnvas, si eu vreau sa fim vecine , placinta cu dovlean nu-mi place dar cea cu praz, da !!

Eu abia am venit din pauza de masa cica si acum ma apuc de mancat

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Bianca dar la ce gradinita mai exact a fost copilul? Cea de pe Carol Knappe care incepe cu C?
E bine de stiut de trecut cu bila neagra...

Iegzact!!!

Am fost si eu la ei cand eram in cautare de gradinita, dar nu prea mi-au placut. Nu mi s-au parut deloc caldurosi.

Si ce se mai laudau cu meniul lor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

vaai fetelorpai al meu rade un topgun corneto sau io mai stiu ce in mai putin de 3min si asta zilnic-zilnic. am orpit inghetata atunci cand am crezut ca are amigdalita si cand colo nu a fost. asa ca...
oricum eu v-am zis ca e un milog si nu rezist cand ma toaca. ieri cand a iesit de la gradi mi-a spus ca vrea inghetata, eu ca har ca mar si ar fi trebuit sa il auziti cum mi-a spus cu vocea celui mai amarat copil din lumea asta:"dar mami, mi-e si mie foaaamee! mi-e foame rau de tot de inghetata"
cel mai amre nenorocit din lume sa fi fost si nu ii putea rezista, parol
e cel mai mare shantajist sentimental din cati am vazut

pisigri - bine ai revenit. imi cer scuze dar a coincis cu febra lui fii-miu apoi urmata de controlul cu vesti proaste si cerclaj. am uitat total sa raspund si cand mi-am amintit mi-a fost rusine, ca trecuse prea mult timp

mama de mic +s29+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui pisigri

Mda, cica a fost o problema de vizualizare...de la mine, de la Mozilla...cine stie.

Monn, cind ai timp de placintit? Vreau sa fim vecine si copiii nostri sa se inteleaga bine

Nasol cu inghetata, intr-adevar.

Floric, sanatate, sa te ocoleasca pina la urma raceala !

Gagici, ce naiba sa mai dau la muci ca ma timpesc. Spal cu apa de mare, dau Sinupret, sirop cu vit C si echinacea, am mai pus colargol, seara aerosoli cu ser, ACC si Fitobalm... m-am saturaaaaat. De unde se inchide robinetul, unde e butonul?
Si culmea culmilor e ca noaptea respira pe nas toata noaptea, iar ziua face niste "meduze", nu ii curg mucii, doar stau undeva in nas si ies destul de greu fara apa de mare...

Pai ai pus cam de toate. Nu-ti ramane decat sa astepti sa treaca. Noua pentru nas ne-a mai dat Biorinil si a mers bine cu el.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui pisigri

Olga, da zi-ne si noua cum se cheama smacolina aia, daca zici ca e buna...

Io am "produs" fraudulos o sticla de L.O.C. care stiu ca cica era f bun, dar vad ca tot cu Domestos mi-e parca mai la indemina, mai ales in baie... La sters pe jos mai pun si LOC-ul, dar la buda de ex...pina diluez, pina nush ce... Mai simplu torn un sfert de sticla de Domestos in buda, las juma de ora si trag apa...

Ii zice Igienol, dar nu stiu unde o poti gasi sau daca a aparut deja pe piata. Si eu eram maaaare fan domestos. Acum 1 an, 2 chiar exageram un pic. Nu stiu daca mai tineti minte, de va ziceam ca spal baia in fiecare zi cu domestos Dar acum cum nu am voie sa folosesc domestos, mi se pare super buna aceasta solutie, mai ales ca de cand am trecut-o pe doamna cu curatenia la gatit, nu prea a avut timp sa-mi dezinfecteze de fiecare data baia. dar ma pun eu pe treaba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

La inghetata tac malc ca si noi am cam pacatuit. Cate un cornet cu 2 cupe Banuiesc totusi ca tine si de rezistenta copilului, noi avem un vecin care raceste f usor si el, copilul, refuza inghetata "ca e prea rece".

Oricum, clar nu mi-ar conveni sa vad asa ceva in meniul de gradi.

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Citat:
citat din mesajul lui aris26

vaai fetelorpai al meu rade un topgun corneto sau io mai stiu ce in mai putin de 3min si asta zilnic-zilnic. am orpit inghetata atunci cand am crezut ca are amigdalita si cand colo nu a fost. asa ca...
oricum eu v-am zis ca e un milog si nu rezist cand ma toaca. ieri cand a iesit de la gradi mi-a spus ca vrea inghetata, eu ca har ca mar si ar fi trebuit sa il auziti cum mi-a spus cu vocea celui mai amarat copil din lumea asta:"dar mami, mi-e si mie foaaamee! mi-e foame rau de tot de inghetata"
cel mai amre nenorocit din lume sa fi fost si nu ii putea rezista, parol
e cel mai mare shantajist sentimental din cati am vazut

pisigri - bine ai revenit. imi cer scuze dar a coincis cu febra lui fii-miu apoi urmata de controlul cu vesti proaste si cerclaj. am uitat total sa raspund si cand mi-am amintit mi-a fost rusine, ca trecuse prea mult timp

mama de mic +s29+

Pai io nu cred ca din prima Vitamina a mancat o inghetata intreaga. ma gandesc ca l-ai luat cu binisorul.

Copilul asta nu mancase niciodata inghetata singur.

Auzi tu, dar nu e cam mult o inghetata cornetto in fiecare zi? Adica mult dulce zic

Mergi la inceput