Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***347***
Raspunsuri - Pagina 9
olishka spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui Bianca2503
copilul e mai mic cu 2 saptamani decat Vladimir. Asta era ideea, cand ii dai tu cu mana ta cate putin, inghetata semitopita cu masura e o chestie. dar sa ii pui in fata unui copil de 2 ani jumate un castron de inghetata cu o lingurita in el e normal ca o mananca ca pe tocanita. ![]() |
Ce-o fi fost in mintea lor?

Olga, mamica lui David iepurasul

si
18+
pisigri spune:
Olga, da zi-ne si noua cum se cheama smacolina aia, daca zici ca e buna...
Io am "produs" fraudulos
o sticla de L.O.C. care stiu ca cica era f bun, dar vad ca tot cu Domestos mi-e parca mai la indemina, mai ales in baie... La sters pe jos mai pun si LOC-ul, dar la buda de ex...pina diluez, pina nush ce... Mai simplu torn un sfert de sticla de Domestos in buda, las juma de ora si trag apa...
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
olishka spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Monnvas Am placintit din nou. Yummy si foarte usor. Va zic aluatul, se poate umple cu orice. Eu ampus dovleac amu. 4 cani de faina o cana de ulei o cana de apa un plic de praf de copt. Se amesteca toate, se intind 2 foi, se pune la mijloc orice si gata. Iese f fraged. Dau placinta cu dovleac! CRISTIAN (7.03.2009) -------------------------------------- Where there's a will there's a way |
Buuuuun!!! Acum nu-mi mai este pofta caci am avut si eu luni o tava maaaare de placinta cu dovleac

si
18+
novus spune:
Olga, super tare afacerea !! in Deva nu vor nimic de inchiriat
?
Monnvas, si eu vreau sa fim vecine , placinta cu dovlean nu-mi place dar cea cu praz, da
!!
Eu abia am venit din pauza de masa cica si acum ma apuc de mancat ![]()
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
olishka spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Bianca2503
Iegzact!!! |
Am fost si eu la ei cand eram in cautare de gradinita, dar nu prea mi-au placut. Nu mi s-au parut deloc caldurosi.
Si ce se mai laudau cu meniul lor

si
18+
aris26 spune:
vaai fetelor
pai al meu rade un topgun corneto sau io mai stiu ce in mai putin de 3min si asta zilnic-zilnic
. am orpit inghetata atunci cand am crezut ca are amigdalita si cand colo nu a fost. asa ca...
oricum eu v-am zis ca e un milog si nu rezist cand ma toaca. ieri cand a iesit de la gradi mi-a spus ca vrea inghetata, eu ca har ca mar si ar fi trebuit sa il auziti cum mi-a spus cu vocea celui mai amarat copil din lumea asta:"dar mami, mi-e si mie foaaamee! mi-e foame rau de tot de inghetata"
cel mai amre nenorocit din lume sa fi fost si nu ii putea rezista, parol![]()
e cel mai mare shantajist sentimental din cati am vazut
pisigri - bine ai revenit. imi cer scuze dar a coincis cu febra lui fii-miu apoi urmata de controlul cu vesti proaste si cerclaj. am uitat total sa raspund si cand mi-am amintit mi-a fost rusine, ca trecuse prea mult timp
mama de
mic +
s29+
olishka spune:
| citat din mesajul lui pisigri Mda, cica a fost o problema de vizualizare...de la mine, de la Mozilla...cine stie. Monn, cind ai timp de placintit? Vreau sa fim vecine si copiii nostri sa se inteleaga bine ![]() Nasol cu inghetata, intr-adevar. Floric, sanatate, sa te ocoleasca pina la urma raceala ! Gagici, ce naiba sa mai dau la muci ca ma timpesc. Spal cu apa de mare, dau Sinupret, sirop cu vit C si echinacea, am mai pus colargol, seara aerosoli cu ser, ACC si Fitobalm... m-am saturaaaaat. De unde se inchide robinetul, unde e butonul? Si culmea culmilor e ca noaptea respira pe nas toata noaptea, iar ziua face niste "meduze", nu ii curg mucii, doar stau undeva in nas si ies destul de greu fara apa de mare... ![]() ![]() ![]() http://pisigri.blogspot.com/ Mami de Ilinca (5.03.2009) |
Pai ai pus cam de toate. Nu-ti ramane decat sa astepti sa treaca. Noua pentru nas ne-a mai dat Biorinil si a mers bine cu el.

si
18+
olishka spune:
| citat din mesajul lui pisigri Olga, da zi-ne si noua cum se cheama smacolina aia, daca zici ca e buna... Io am "produs" fraudulos http://pisigri.blogspot.com/ Mami de Ilinca (5.03.2009) |
Ii zice Igienol, dar nu stiu unde o poti gasi sau daca a aparut deja pe piata. Si eu eram maaaare fan domestos. Acum 1 an, 2 chiar exageram un pic. Nu stiu daca mai tineti minte, de va ziceam ca spal baia in fiecare zi cu domestos

si
18+
Monnvas spune:
La inghetata tac malc ca si noi am cam pacatuit. Cate un cornet cu 2 cupe
Banuiesc totusi ca tine si de rezistenta copilului, noi avem un vecin care raceste f usor si el, copilul, refuza inghetata "ca e prea rece".
Oricum, clar nu mi-ar conveni sa vad asa ceva in meniul de gradi.
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
Bianca2503 spune:
| citat din mesajul lui aris26 vaai fetelor oricum eu v-am zis ca e un milog si nu rezist cand ma toaca. ieri cand a iesit de la gradi mi-a spus ca vrea inghetata, eu ca har ca mar si ar fi trebuit sa il auziti cum mi-a spus cu vocea celui mai amarat copil din lumea asta:"dar mami, mi-e si mie foaaamee! mi-e foame rau de tot de inghetata" cel mai amre nenorocit din lume sa fi fost si nu ii putea rezista, parol e cel mai mare shantajist sentimental din cati am vazut pisigri - bine ai revenit. imi cer scuze dar a coincis cu febra lui fii-miu apoi urmata de controlul cu vesti proaste si cerclaj. am uitat total sa raspund si cand mi-am amintit mi-a fost rusine, ca trecuse prea mult timp ![]() mama de mic + s29+ |
Pai io nu cred ca din prima Vitamina a mancat o inghetata intreaga. ma gandesc ca l-ai luat cu binisorul.
Copilul asta nu mancase niciodata inghetata singur.
Auzi tu, dar nu e cam mult o inghetata cornetto in fiecare zi?

Cam nasol asta cu inghetata...Da cati ani are copilul de i-au dat inghetata? Eu ii mai dau lui David, dar nu o portie intreaga. Ii dau doar sa puna limba pe inghetata mea si lui ii ajunge