Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***347***
Raspunsuri - Pagina 8
Bianca2503 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui pisigri Acu am vazut ca nu stiu ce au facut astia cu forumul, mi-au schimbat poza de profil si io n-o mai gasesc pe aia veche a mea, cu stelutele :((((( Bine, in schimb, vad iar la profilul Biancai poza Vladimirescului, la locul ei, nu peste tot in postarile celorlalti :))))) http://pisigri.blogspot.com/ Mami de Ilinca (5.03.2009) |
ba e aia cu stelute!
Bianca2503 spune:
Io mi-s foarte happy ca o prietena care avea copilul la gradinita aia de 1500 ron a deci sa-l mute la gradinita lui Vladimir (dupa ce acolo unde era le-au dat copiilor inghetata si al ei a facut laringita).
Ieri a fost prima zi a copilului la noua gradinita si a fost foarte ok. Nu a plans, a mancat, a dormit si seara nu mai vroia sa plece si acum e foarte ok.
olishka spune:
| citat din mesajul lui Bianca2503 Io mi-s foarte happy ca o prietena care avea copilul la gradinita aia de 1500 ron a deci sa-l mute la gradinita lui Vladimir (dupa ce acolo unde era le-au dat copiilor inghetata si al ei a facut laringita). Ieri a fost prima zi a copilului la noua gradinita si a fost foarte ok. Nu a plans, a mancat, a dormit si seara nu mai vroia sa plece si acum e foarte ok. |
Super
Cam nasol asta cu inghetata...Da cati ani are copilul de i-au dat inghetata? Eu ii mai dau lui David, dar nu o portie intreaga. Ii dau doar sa puna limba pe inghetata mea si lui ii ajunge Olga, mamica lui David iepurasul

si
18+
olishka spune:
Bianca dar la ce gradinita mai exact a fost copilul? Cea de pe Carol Knappe care incepe cu C?
E bine de stiut de trecut cu bila neagra...
Olga, mamica lui David iepurasul 
si
18+
Bianca2503 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui olishka
Super Cam nasol asta cu inghetata...Da cati ani are copilul de i-au dat inghetata? Eu ii mai dau lui David, dar nu o portie intreaga. Ii dau doar sa puna limba pe inghetata mea si lui ii ajunge Olga, mamica lui David iepurasul ![]() si 18+ |
copilul e mai mic cu 2 saptamani decat Vladimir.
Asta era ideea, cand ii dai tu cu mana ta cate putin, inghetata semitopita cu masura e o chestie. dar sa ii pui in fata unui copil de 2 ani jumate un castron de inghetata cu o lingurita in el e normal ca o mananca ca pe tocanita.
Monnvas spune:
Am placintit din nou. Yummy si foarte usor. Va zic aluatul, se poate umple cu orice. Eu ampus dovleac amu.
4 cani de faina
o cana de ulei
o cana de apa
un plic de praf de copt.
Se amesteca toate, se intind 2 foi, se pune la mijloc orice si gata. Iese f fraged.
Dau placinta cu dovleac!
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
Bianca2503 spune:
| citat din mesajul lui olishka Bianca dar la ce gradinita mai exact a fost copilul? Cea de pe Carol Knappe care incepe cu C? E bine de stiut de trecut cu bila neagra... Olga, mamica lui David iepurasul ![]() si 18+ |
Iegzact!!!
Bianca2503 spune:
| citat din mesajul lui Monnvas Am placintit din nou. Yummy si foarte usor. Va zic aluatul, se poate umple cu orice. Eu ampus dovleac amu. 4 cani de faina o cana de ulei o cana de apa un plic de praf de copt. Se amesteca toate, se intind 2 foi, se pune la mijloc orice si gata. Iese f fraged. Dau placinta cu dovleac! CRISTIAN (7.03.2009) -------------------------------------- Where there's a will there's a way |
asta e pe modelul de la eclere, doar ca acolo se fierb apa cu uleiul
olishka spune:
Eu fac curatenie generala la David in camera, dar mai trag cate un ochi si pe-aici. Mi-au adus mobila copilului inapoi si numai bine le aranjez frumos acum pe toate. Au fost tare draguti ca mi-au adus si o cadita de bebelus noua, caci imi cerusera mie iar eu n-aveam, asa ca au cumparat ei si mi-au dat-o mie. Mi-au adus si 2 mostre maaari de produse pentru care au facut reclama. Sunt f faine. Chiar cautam asa ceva. Este un dezinfectant fara clor pentru suprafete si obiecte, distruge 99,9 din bacterii, virusi si fungi, sigur pentru suprafetele cu care intra copiii in contact si este ok pt orice gen de suprafete. Ce sa mai, sunt tare multumita de afacerea mea. Si in plus vad ca pe contract este trecuta o suma mai mare decat credeam eu, a negociat bine sotiorul meu
Aaaa, si mi-au mai adus un carusel din acela care se pune la patut ![]()
Olga, mamica lui David iepurasul 
si
18+
pisigri spune:
Mda, cica a fost o problema de vizualizare...de la mine, de la Mozilla...cine stie.
Monn, cind ai timp de placintit? Vreau sa fim vecine si copiii nostri sa se inteleaga bine ![]()

![]()
Nasol cu inghetata, intr-adevar.
Floric, sanatate, sa te ocoleasca pina la urma raceala !
Gagici, ce naiba sa mai dau la muci ca ma timpesc. Spal cu apa de mare, dau Sinupret, sirop cu vit C si echinacea, am mai pus colargol, seara aerosoli cu ser, ACC si Fitobalm... m-am saturaaaaat. De unde se inchide robinetul, unde e butonul?
Si culmea culmilor e ca noaptea respira pe nas toata noaptea, iar ziua face niste "meduze", nu ii curg mucii, doar stau undeva in nas si ies destul de greu fara apa de mare...

http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)