Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***347***
Raspunsuri - Pagina 18
Ilinca_M. spune:
Bianca, pe merit, pe merit.
N-ai vrea sa-ti povestesc de baiatu' asta de-a XII a...am predat si la scoli de ucenici mai demult si n-am intalnit asa ceva

Si limita mea de rabdare cu elevii e...aproape nelimita
. Da' asta mi-a depasit-o
I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.
Bianca2503 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ilinca_M. Bianca, pe merit, pe merit. N-ai vrea sa-ti povestesc de baiatu' asta de-a XII a...am predat si la scoli de ucenici mai demult si n-am intalnit asa ceva ![]() ![]() Si limita mea de rabdare cu elevii e...aproape nelimita![]() I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around. |
Daca e pe merit, atunci e bine. De fapt nu e bine...sper sa nu-i citesc perlele de la BAC.
Anaan spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ilinca_M. Helou. Anaan, fii sigura ca de la gradi a luat un virus, asta e mersul firesc al lucrurilor, n-are a face tavalitul in chiulotzi. Phiphi avea mania de a umbla in kuru' gol prin casa si cum nu eram pe faza- jups cu nyu-nyu gol-golutz pe gresia...si nici urma de raceala...pe cand dupa doar 3 zile de gradi...v-am povestit. Azi am dat primul 2 I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around. |
Nu exclud nici posibilitatea asta. Oricum, acum muncim la insanatosire, combatem mucii cu ser si cu o solutie pentru nas si cu antitermice.
Monnvas spune:
ILINCO, stii cum ii cu microbiologia asta... Intr-un fel, si inghetata te poate raci, si statul dezbracat, prin simplul fapt al slabirii imunitatii. Fiindca oricum in organismul nostru rezida neshte doamne bacterii - intre care si nenea pneumococul, ala de-l prevenareste Prevenarul - si alte microorganisme care, in mod normal, convietuiesc pasnic cu noi. Dar daca ne pica garda jos, nu avem nevoie de virus de la gradi, ca avem si noi in propriul corp destule microorganisme care sa se razvrateasca.
Adicatelea n-o fi inghetata/statul pe jos o cauza prima, dar e o cauza eficienta (nu l-am iubit pe Aristotel never, sa ma ierti daca le confuzai)
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Anaan
Nu exclud nici posibilitatea asta. Oricum, acum muncim la insanatosire, combatem mucii cu ser si cu o solutie pentru nas si cu antitermice. |
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
Monnvas spune:
No, si acum sa va salut si eu.
Noi am avut azi o zi maraita-matzaita-nevricoasa, dupa luatul de la gradi, asa ca amu, inainte de culcare, am rabufnit urat, si pe copchil si pe sotz (pe sotz pe meritatelea
). Asta micu', cand m-a vazut ca plang, a uitat sa mai planga si el, ma intreba "tu esti suparat??" si pana la urma a adormit "batze a mami".

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
aris26 spune:
neata
eu tot cazuta din pat la ora asta. al meu e f matinal in ultima perioada si cat eu imi beau cafeaua el isi mananca senvisurile tacticos la bernard
vad ca si pe mine si pe el ne incearca o mica raceala ca suntem un pic fonfaniti si ragusiti asa ca am luat impreuna niste vitamina c.
ieri am avut o zi proasta cu olitza
desi noaptea a fost ok. voi ati patit ca dupa cateva zile bune sa urmeze cate una din asta de sa te intrebi daca nu cumva te-ai grabit?
aseara s-a scapat pe el de 3 ori de la 6 la 10 seara si de doua ori a facut in olita, plus un kk tot la olita si ultimul pipi la culcare in wc. oricum mi se pare inca ca face prea des. nu? ai vostri cam cat au pauza intre pipiuri?![]()
mama de
mic +
s29+
pisigri spune:
Neatza si io !
Aris, si mie mi se pare des, Pisilinca face dimineata la trezire, inca o data peste zi, o data inainte de somnul de prinz si o data dupa, si inca o data sau de doua ori pina la culcare, in functie de ce maninca (daca vrea ciorba si harbuz, iti dai seama...) si de cita apa/suc de fructe bea. Oricum, nici in cele mai pisorcoase zile nu am ajuns la asa record ca al vostru.
Daaaaaar, o las sa ceara oala singura, nu o mai intreb, ca atunci cind o intrebam, iar ea era in faza de "wooowwwww, ce super chestie e facutul la olita !!!" ar fi fost in stare sa stea numai pe oala....
Revin dupa ce pun cafeaua in ibric, ca fierbe apa...
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
aris26 spune:
pisigri - merci de raspuns
imi fac probleme pt ca in toate cartile spune ca sunt pregatiti sa scape de scutece cand trec 3 ore intre urinari. pai la noi doar noaptea avem pauza asta. in rest nici gand. probabil ca de asta nu reusesc nici fetele la gradi sa il tina uscat.
oooooofff

sa vezi tu ca m-am grabit
exact ce nu am vrut sa fac. problema e ca acum nu vrea pampersi, plange cand ii propun si zice ca el nu e bebe
na! ca mi-am luat-o. acum cum o rezolv? ca eu acasa il pun si de 10 ori pe oala dar la gradi? daca incepe sa se simta prost ca se scapa pe el?

mama de
mic +
s29+
Floric spune:
Netaza tufete
O cafea buuuuunaaaaaaaaaa special de trezire si delectare.
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel 
Floric spune:
Aris, fii pe pace. Rares are ceva vreme de cand nu mai poarta pampers. Poate chiar 6 luni poate mai bine. Si tot am accidente...Spre exemplu sambata am zis ca fac cu nervii...A facu tsi la somnul de la pranz un pipi d-ala de m-a inundat si pe mine (dormeam amandoi) si seara asemenea. ca sa implineasca Scriptura...si duminca s-a repetat schema. Acu ce sa fac...Nici macar nu avea sens sa il cert sau sa ii reprosez...Tin sa spun ca el si noaptea ma trezeste si imi spune ca face, daca ii vine...Dar in we asta nu stiu ce a avut cu patul meu. Caci iti dai seama ca nu ii mai pun demult paturica sub fund, pt ca vesnic se foia si el dormea pe pat si eu pe paturica
...
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel