Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***347***
Raspunsuri - Pagina 17
Ela78 spune:
| Citat: | ||||
| citat din mesajul lui Monnvas La ce gradi e Ianis? Ca e... de-a dreptul SF (nu numai ce zici acum, dar si ce ne-ai mai povestit de-a lungul timpului).
CRISTIAN (7.03.2009) -------------------------------------- Where there's a will there's a way |
"Harap Alb" se numeste (cresa Militari, cartierul unde stau eu, singura din tot sect.6, de aceea se intra foarte greu acolo
). Gradinita e super, e foarte bine dotata (si cu topogane/leagane afara; si cu mobilier nou colorat dragut pentru copii inauntru), sunt desenate personaje de poveste pe geamuri/pereti peste tot, iarna e cald de lesini inauntru (copiii stau la maneca scurta), iar vara au aer conditionat; au animalute inauntru (porumbel, broaste testoase, papagali, harciog, acvariu cu pesti etc), flori in ghiveci peste tot, afara iasari flori si pitici in iarba. Eu cred ca si directoarea a avut o contributie la asta. Acum sunt 10 copii la 3 educatoare (nu stiu cum au plecat foarte multi copii mai mari), v-am zis ca vine teatrul in fiecare saptamana, deseneaza/canta, se uita la desene (rar), ii scoate zilnic afara.Insa personalul o cam da in stamba
, adica ce nu-mi place mie e ca sunt in varsta (si cu idei din alea comuniste), nu toate recunosc.Acum ma gandeam ce sa fac, sa-l inscriu la primavara la gradinita dupa 3 ani (ca sa aiba parte de mai multe activitati educative),sau sa-l mai las aici (avand in vedere ce spuneau fetele ca la gradinita sunt 30 copii la o educatoare)?
Elena,
fericita de
Ianis Cezar (04.04.2009)
novus spune:
Oauu am avut azi o zi super full asa ca abia astept pe cea de maine cand iar sunt libera
m, sper sa nu ne internam iar !!
Referitor la gradinita tocmai m-am intalnit ieri cu o mamica care a vrut sa-l dea pe fiul ei la gradinita germana pe care o vizam si noi, dar nu l-a mai dus pt ca erau 50 in grupa
!! no, ce ziceti de asta ?
cred ca la anu' ma reprofilez si eu, o sa invete mai multa germana acasa decat cu 50 de colegi, nu credeti ? in rest alte avantaje acolo nu sunt, plus ca e si cam departe de noi, bine in Deav asta inseamna cam 20 minute pe jos de acasa ![]()
V-am pupat !!!!!!!!!
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
magdyi2001 spune:
Salutare!
Va scriu pe fuga cat mai dorm piticii...
KEA felicitari pt mica minune, sa fie sanatos so sa va bucurati de el. Nu uita ca atunci cand ai nevoie de sfaturi sau de o nasha pt pitic sa dai un telefon. Eu nu te deranjez, caci stiu cum este cu copil mic in casa. Eu am aflat de la Simona(Adrisimo) ca ai nascut.
Am fost in Romania cateva zile si am murit de cald, copiii mi-au racit si noi sau cel putin eu, m-am umflat ca un elefant. Cred ca de la vreme... Am cunoscut-o si pe Ramona75 (de fapt am innoptat la ea) care este o tipa super, super de treaba. Sper sa nu-i fi facut prea mult deranj. Stefan este si el un baietel tare simpatic si cred ca atunci cand o sa fie mare se va face electrician, caci prea mestereste el pe la prize, cabluri si tot ce tine de partea electrica... Poze nu-mi cereti cu ei caci nu am facut, din motiv ca nu am avut aparatul la indemana. Poate o incarca Ramona cateva...
Monn te pup si pe tine. Ce mai faci? Nu am mai vorbit de o vesnicie. De fapt nici nu am mai avut timp sa intru pe net.
Olga vazusem inainte sa plec in concediu ca scrisesi ceva de o aferta la Disney in Paris. Mai e valabila? In ce perioada este si daca se poate numai cazarea? Eu as veni cu picii, dar nu pot cu avionul, iau trenul.
Aaaa si sa nu uit/ Va dau o felie de tort si vreti voi de baut, cu scuzele de rigoare pt intarziere, cu ocazia aniversarii unui anisor al Mariucai. Sambata trecuta i-a taiat nana-sa motzul si a ales dupa tava rujul, banii si niste picaturi nazale. Ei Ilinca, ce spui, te bagi la dezlusit misterul???
Va pup 

Magdy,
de
Gabriel (05.03.2009),
Maria (17.09.2010) si
Theodora(23.12.2005-25.12.2005)
Minunile Palmierilor
Povestea ei,povestea lui,povestea noastra... Bucura-te Marie...
Monnvas spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui magdyi2001 Aaaa si sa nu uit/ Va dau o felie de tort si vreti voi de baut, cu scuzele de rigoare pt intarziere, cu ocazia aniversarii unui anisor al Mariucai. Sambata trecuta i-a taiat nana-sa motzul si a ales dupa tava rujul, banii si niste picaturi nazale. Ei Ilinca, ce spui, te bagi la dezlusit misterul??? Va pup ![]() ![]() ![]() Magdy, de Gabriel (05.03.2009), Maria (17.09.2010) si Theodora(23.12.2005-25.12.2005)Minunile Palmierilor Povestea ei,povestea lui,povestea noastra... Bucura-te Marie... |
chiar ma gandeam la tine ieri, ca nici pe mess nu te-am mai vazut de un secol, si ma scobeam in telefon sa vaz daca mai am nr. tau.Io interpretez asa: o sa fie atat de frumoasa, ca o sa le curga mucii la toti bogatanii dupa ea.
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
adisirazvan spune:
Servus, dragelor!
Intru rapid sa va pup, nu v-am uitat, incerc sa citesc TOT, eu zic ca 80% reusesc
, dar cu scrisul nu reusesc...
Razvan din pacate nu iubeste gradinita, a fost cate putin in 3 zile, in total nu cred ca are 3 ore petrecute acolo, apoi s-a racit si a stat o saptamana acasa... am incercat sa reluam, dar nu vrea sub nicio forma sa intre in cladire, gaseste de fiecare data un motiv de neprezentare
"somn tu" , "p(l)ange tu", "la gara tu" (v-ati prins ca el isi spune lui TU
)
M-am bucurat citind cum incet-incet toti ghioceii care au inceput gradi s-au adaptat, m-am minunat de ANDREI care a fost incredibil cat de usor a acceptat!
De saptamana viitoare am o saptamana de concediu si voi incerca sa-l duc din nou pe Razvan (pana acum a fost cu mama mea care nu concepe sa-l lase acolo urland), dar tare mi-e teama ca el are nevoie de mai mult timp pentru adaptare...
Va las niste poze pe facebook, sper sa le vedeti:
http://www.facebook.com/#!/profile.php?id=1052302326
sau
http://www.facebook.com/media/set/?set=a.2018297571053.111178.1052302326&l=6e2821b601&type=1
Ps. Mai vroiam sa va spun ca pentru orice fel de tuse eu si Razvan am folosit cu MARE SUCCES mierea cu cimbru de la lifecare, speciala pentru copii. E foarte eficienta!
Va pup si va doresc un week-end cu soare!
hainutecopilasi
Anaan spune:
Salutare!
Al meu copil a racit si nu, nu la gradinita, ci acasa, fiindca ieri s-a tavalit pe jos doar in chiloti, am vazut eu ca ii erau reci picioarele, seara era racit cobza
. Bineinteles ca nu l-am dus azi la gradinita si, cand am ajuns acasa de la servicu, ma astepta la usa cu rucsacelul in mana, zicandu-mi "Hai, mami, du-ma la gradinita!"...deci pasiune mare! Nici maine nu-l duc, sa se faca bine, sper sa reluam gradinareala de luni. Si acum ma minunez ce mult ii place acolo si cat de usoara a fost adaptarea.
Tufete, voi le-ati facut Prevenarul? Daca da,pe care l-ati cumparat? Stiu de la andiaroro ca Prevenar 13 este controversat. Dati-mi niste informatii, va rog!
Ilinca_M. spune:
Helou.
De la gradi am fost direct la party. Am halit cel mai bun tort raw din viatza mea

Simt ca pocnesc (nu doar de la tort, au fost o gramada de bunataturi vegetariene:)))
Sophiphi doarme tun de juma de ora
Anaan, fii sigura ca de la gradi a luat un virus, asta e mersul firesc al lucrurilor, n-are a face tavalitul in chiulotzi. Phiphi avea mania de a umbla in kuru' gol prin casa si cum nu eram pe faza- jups cu nyu-nyu gol-golutz pe gresia...si nici urma de raceala...pe cand dupa doar 3 zile de gradi...v-am povestit.
Azi am dat primul 2![]()
I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.
Bianca2503 spune:
| citat din mesajul lui Ilinca_M. Azi am dat primul 2 I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around. |
Pai de ce?
Dodo-pui spune:
Am terminat temele cu Bogdi...Isabella e teroare,desi i-am facut "biroul" ei,cartile,caietele,culorile...ei...tot pe Bogdi si ale lui sunt mai bune/frumoase...
Totul sa fie al ei....incet -incet sunt convinsa ca se va obisnuii si ea...pana atunci ma rog lui Dumnezeu sa-mi dea rabdare.
In alta ordine de ideei...cele mai recente foto cu ea si noua ei dragoste. 
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Razbunarea cea mai cruda este cand dusmanul tau e silit a recunoaste ca esti bun si dansu-i rau.
Bianca2503 spune:
| citat din mesajul lui Dodo-pui Am terminat temele cu Bogdi...Isabella e teroare,desi i-am facut "biroul" ei,cartile,caietele,culorile...ei...tot pe Bogdi si ale lui sunt mai bune/frumoase... Totul sa fie al ei....incet -incet sunt convinsa ca se va obisnuii si ea...pana atunci ma rog lui Dumnezeu sa-mi dea rabdare.In alta ordine de ideei...cele mai recente foto cu ea si noua ei dragoste. ![]() ~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~* Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul! Razbunarea cea mai cruda este cand dusmanul tau e silit a recunoaste ca esti bun si dansu-i rau. |
Si eu imi doresc unu tutu desi nu stiu la ce mi-ar folosi. Asa sa am si eu...
Foarte dragute pozele

si
18+