"Prichindei nazdravani 2008 (12)!"
Raspunsuri - Pagina 5
MarianaPop spune:
Buna dimineata fetelor
!
Poftiti la cafelute aromate 

cu lapte!
Va doresc o zi buna tuturor
!
Mariana, mamica de
Bianca Alessia , domnisoara mea iubita
**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim!**
alina_satena spune:
Mariana multumim ptr tratatie,am avut acelasi show de dimineata cu Delia
la gradi dar am vb k o fata si mi-a spus ca s-a potolit wsi ca rade si deseneaza.
Imi spune mereu inainte sa intram in gradinita ca yi va fi dor de mine dar asta este.
MarianaPop spune:

www.kuponiada.ro/vacante/?utm_source=garbo&utm_medium=banner&utm_content=72890&utm_campaign=icorp_ih_sept" target="_blank">Info pentru fetele plimbarete
!
Alina,
! Ai vazut? O sa se obisnuiasca!
Nyny, cum a fost la gine?
Tatiana, cand esti nanasa?
Doinita, cum mai e la Teo la gradi
? Tot asa haos?
Magdalena, Discordia, Miri
!
Fetelor, va vine sa credeti ca mai avem o saptamana si intram in luna octombrie
? N-am nimic la camara facut de mine
, mi-a facut mama gem de prune si mi-a pus gogosari si gogosari cu conopida. Se tot pregateste socrela de o saptamana sa puna cativa castraveciori la saramura...
. Varza o pun tot la mama dar prin noiembrie si cam atat...nu ma bag la copturi ca e munca multa si n-am nici timp si nici chef...![]()
Tre' sa-i iau cupilului incaltari si treninguri pentru cresa...Io m-am cam saturat de tzoalele din dotare (imi vine sa le dau foc in mijlocul casei).
A venit toamna....

Mariana, mamica de
Bianca Alessia , domnisoara mea iubita**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim!**
MarianaPop spune:
Ceva...![]()
Vad ca numai eu sunt buhuhu pe-aici....![]()

Mariana, mamica de
magdalena67 spune:
Buna!
Sunt un pic mai fara chef de scris zilele astea, am un var pe care l-am adus de la Barlad la spital, si am umblat toata saptamana cu el. Pana la urma se pare ca daca mai statea in spitalul de acolo, murea fara sa stie de ce.
Yari e la gradi, azi ne ducem sa o luam noi si sincer de abia astept, poate ma mai scoate din starea in care sunt acum.
Gherman_in spune:
Lasa Magda,ca trec toate,o sa te simti mai bine.
Asa de mult am asteptat we asta sa ma odihnesc,iar amu vine bomba ca al meu sot pleaca la noapte la Calaras,are o sedinta.Imi vine sa mor,mai ales ca asara nu am dormit,bombele au facut pis in pat,fiecare de cate 2 ori,plus ca Daria mi-a tinut un concert de o ora la miezul noptii.S-a dus odihna pe apa sambetei.
Mariana,pe 22 Octombrie nanasesc,sper sa treaca si asta mai repede,ca parca nu mai am chef de nimic.
MarianaPop spune:
Magdalena, sanatate varului!
Yarinei. Mai mult ca sigur o sa te faca sa iesi din starea pe care o ai!
Tatiana, offf...e greu cu doua atomice
. Incearca sa te odihnesti putin 
. Poate s-o revansa omu' cu ceva...![]()
App de barza, ai vazut ce fatza are...![]()

Mariana, mamica de
doinita_g spune:
Cam tarziu...dar sunt in zona!
Acu am facut testul...e negativ, deci ori is baba ori hormonii au luat-o razna![]()
Magda
sanatate multa varului
asa se intampla in spitalele din provincie din pacate...macar sa mai ramana ceva dr prin Buc
doinita_g spune:
Nu stiu ce-am facut...ca mai aveam ceva de zis, dar a plecat mesajul![]()
Tatiana super tare chestia cu gradi si scoala in germana
!
Dar ce-au avut piticele de s-au scapat in pat?
Mariana, vezi(garderoba)? e cazul sa ajungi la kiabi![]()
Alina
si eu o portie!
Azi o ia omu pe Teo de la gradi si program de voie...desi ar tb sa bag si eu o zeama pt we...