"Prichindei nazdravani 2008 (12)!"

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina_satena spune:

Tatiana astazi am mai stat putin de tot cu ea si i-am explicat dar in celellate zile nu,sper sa se obisnuiasca sa vedem cum va fi maine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MarianaPop spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gherman_in

Zici ca suntem pe-o felie Mariana,si eu ii spun Dariei ca acolo are si ea serviciul.Azi nu a mai comentat deloc.Si s-a invatat sa-si faca treburile dim.la gradi si nu acasa.Asa mai intarzie si tati la servici.Nu stiu cum sa o dezvat.

tatiana

Pfui...problema asta am avut-o si eu...acum cand avem ceva vechime cu trezitul la ora 06:10...a inceput sa faca acasa fara circ...i-am explicat ca nu va reusi sa se tina pana la cresa si ca n-am chef sa o las la bucile goale la prima ora in boscheti . Cand ne vede si pe noi bulucindu-ne la baie ii vine si ei chefu' .
Asa ca sfatul meu...faceti rand la "toileta" si poate o determinati si pe Dariuta sa-si faca treburile acasa .

Mariana, mamica de Bianca Alessia , domnisoara mea iubita

**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim!**

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alina_satena

Tatiana astazi am mai stat putin de tot cu ea si i-am explicat dar in celellate zile nu,sper sa se obisnuiasca sa vedem cum va fi maine

http://alinahandmade.blogspot.com/

Alina, nu dispera mami. O sa vezi ca o sa treceti cu bine peste perioada de acomodare . Asa se intampla cu majoritatea copiilor!

Mergi la inceput

Mi s-a rupt sufletul cand se uita la mine plangand si imi spunea sa o iau acasa,apoi am mai urcat odata sa vad dce face si era cuminte statea pe scaunel un pic abatutam-=am simtit fff prost uitandu-ma la ea cum statea acolo cred ca sunt o mama rea

Mergi la inceput

Citat:

Mi s-a rupt sufletul cand se uita la mine plangand si imi spunea sa o iau acasa,apoi am mai urcat odata sa vad dce face si era cuminte statea pe scaunel un pic abatutam-=am simtit fff prost uitandu-ma la ea cum statea acolo cred ca sunt o mama rea

Alina, nu ai dc sa te simti asa. Gandeste-te ca a inceput procesul de educatie. Copiii sunt in general tristi ca nu se pot manifesta ca acasa, au un program pe care vrand-nevrand trebuie sa-l respecte si mai ales trebuie sa fie ascultatori si sa se conformeze spuselor doamnelor de la gradi.
Sa vezi ce fetzisoare au si cei de la cresa....vai mama mea ...se uita cu totii la usa sa vada cine intra...aproape ca nu observi unde ti-e puiul...parca toti seamana intre ei.... Gandeste-te la mamele care sunt nevoite sa duca bebeii pana intr-un an la cresa...
Hai ca va trece si asta...o sa vezi !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinita_g spune:

Buna fetelor!
Prestez si eu ceva pe la munci, am tras o fuga si la finante si la dr de fam. cica sa-mi fac si o urocult. ca erau niste chestii pe acolo...ei oi vedea eu!
Multumesc de urari pt frate-meu! Ne-am intalnit aseara putin, un sprit si-o friptura si-o ciripeala
Ieri a fost omu' la sedinta...si-i sef la comitetul de parinti, am zis sa se duca el ca-i mai calm si mai diplomat...si chiar a fost bine!
Alina, Teo nu plange dar parca imi vine mie sa si tot ma intorc de 2 ori sa-i dau pipici, iar de bani...dupa sedinta au inceput sa sara si de la noi: 50 colo, 20 dincolo, 30...si tot asa...pic cu pic se face mare
Mariana ai grija de tine, poate totusi nu te prinde raceala...suge, inghite, bea ...si dovedeste-o Vad ca-i greu si la voi dimineata
Tatiana tare dulcica Iarina...Omu' ma tot bate la cap cu TransAlpina...dar cred ca zic pas...mai degraba ma gandesc la o Austria ceva (ma gandesc eu de mult)...am gasit ceva convenabil...dar tb sa ma scobesc cam rau
Vreau si eu germana pt Teo!...la Daria e chestie organizata, ...la gradi sau particuler?...
Ieri a inscris-o omu' si pe ea la dansuri si engleza...vor veni acolo la gradi...eu caut ceva de cantat..dar nu vor asa pitici.
Nyny asteptam sa vii cu vesti bune
Discordia, Miri ce mai ziceti?
Magda tu ce mai faci? Ce face Yari?
la toata lumea

Mergi la inceput

Doinita, felicitari omului pentru functie ! Sug la chestii de azi dimineata...parca m-a mai lasat un pic Ceai nu beau din obisnuinta .

Alina, ce-ai bucatarit astazi?

Tatiana, multumesc ! O sa iau si aspirina .

Discordia, Magdalena, Miri !

Mergi la inceput

Mariana astazi am facut o tocana cu multa ceapa cartofi ardei gras capia si aripi de pui

Mergi la inceput

Citat:

Mariana astazi am facut o tocana cu multa ceapa cartofi ardei gras capia si aripi de pui

Yamii , pregateste-mi si mie, te rog, o farfurie ca vin imediat !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gherman_in spune:

Mmm,si eu vin la haleala...A mea supa cu steline,e pe foc,incaO impart in doua,si maine ii mai trag si neste galuste...si iaca zama pe toata saptamanaFelu doi...mai vad...deseara.Inca mai am de ieri.Abia ne-am intors si noi de la Hd,am fost la hinte cu Iarinuta,iar amu sforaie de la 14 si un sfert

Doinita,asa e profilul gradinitei,e de stat.Plus ca incepand din clasa intai o sa invete numai in germana toate materiile,romana e considerata lb.straina-2 ore pe sapt.Atunci sa vezi,ca noi nu stim nimic germana,invatam cot la cot cu ea
In fiecare dimineata ii pune placa lui frau:eu nu dorm aici,dar dupa felul 1 de papica o taie la patut,nu comenteaza,nici nu-i mai trebuie felul 2.
Hmm,Alpina versus Austria...Austria!!!!!!!!!!!!Si noi trebuia sa mergem in oct.in Viena si Linz,dar cu nanaseala...nu mai avem unde ne scobi

Mergi la inceput