Bulgarasii de ianuarie-februarie 2012(19)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Matzaila_81 spune:

Uuuuuuu, dar ce matinala esti Lady
Fetele, si eu il simt pe bebe jos, mai da cu picioarele inspre ficat. Baiatul lui taica-su, ala mi-l mananca asta buseste ce a mai ramas din el.

Am fost aseara la Ikea cu totul intamplator si am gasit o oferta care mie mi s-a parut destul de ok, patut, cu masa de infasat dar care este ca o mica biblioteca, are si dulapior jos si este destul de inalta, cam 1.90 si dulap de o persoana dar maricel bine toate la 1000 lei. Ne gandim serios la varianta asta. Cand mai creste locul ala de infasat se transforma intr-un corp de camera foarte dragut.
Ne-au placut si cearceafurile, foarte ok ca pret si aparatorile. Am plecat multumiti de acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ica7 spune:

buna fetelor,
si eu sunt racita.ma doare gatul, nu pot sa inghit deloc si sunt fonfaita. nu am facut temperatura.la mine asa se manifesta raceala.
mi-am adus aminte de tata ca atunci cand eram mica si ma durea gatul imi punea cartof ras cu spirt la gat si imi trecea. asa ca aseara am recurs la aceasta metoda si astazi ma simt mult mai bine decat aseara.
anahadasa bine ca ai postat tu prima ca esti racita ca vad ca fetele au fost foarte saritoare sa ne ajute cu sfaturi. multumim.o sa trec pe la farmacie astazi si o sa-mi cumpar si eu ceva homeopat. inainte luam strepsils si mi se mai potolea durerea.
olishka si eu simt copilul jos de tot, dar acum sunt atat de incantata ca se misca mai mereu si ma face sa-i simt prezenta aproape toata ziua. astazi de dimineata prima lui miscare a fost cand a sunat ceasul :) dragul de el.
abia astept sa-l vad pe 1 octombrie :) la morfofetala.
va pup fetelor si sa ne facem bine cat mai repede

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sophia_m spune:

neata fetelor
am intrat doar sa va salut si sa va urez o zi frumoasa
sunt olecuta suparata si nu am chef de nimic, dar imi trece..hipersensibilitatea asta ce mi-o da sarcina e ceva nou pentru mine si nu-mi place deloc

sa fiti cuminti

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev049prs.png

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sophia_m spune:

pentru raceala si gat mie mi s-au prescris Oscilococcinum si Tonsilotren

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev049prs.png

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

neata

olishka noua ne-a recomandat sa luam 3 luni primavara si 3 luni toamna timp de 3 ani ca sa aiba un efect prelungit!

nicole, anahadasa, ica sanatate multa...eu inca tusesc rau si e a 10 zi deja

Faith bine ia revenit te inteleg cu meseriasii lui peste, noi incercam sa finisam parterul unei case si ne-a mancat ficatii nesimtirea si puturosenia unora...

sophia o sa ne revenim dupa, o s avezi si sa vezi ce puternice devenim ptr puiuti

bulinuta mamica de bulinel dragutel (19.07.2006 - 9:37) si

Poze noi

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Matzaila_81 spune:

Sophia, stai linistita ca o sa treaca. Eu am fost un carisel emotional de la inceputul sarcinii si a fost tare tare ciudat. Acum insa vad ca s-a domolit.
Nu te intrista, asculta niste muzica si gandeste-te la ceva frumos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Neata!
Azi am dormit pana la 10, inca nu m-am dezmeicit

Ica eu stiam ca strepsils nu e indicat in sarcina.

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Neata fetele!!

Sanatate celor racite/gripate!

Si noi ne-am trezit greu azi, dupa cheful de aseara. Am stat pana pe la 11 si ceva la intalnirea cu verisoarele, a fost super! Nici nu am avut treaba cu Sara, ca s-a jucat tot timpul cineva cu ea, a fost centrul atentiei.
Azi astept niste musafiri, asa ca o sa intru mai pe seara si incerc sa pun si niste poze.

Merg sa fac placinta mea preferata: cu iaurt si stafide

Alina 22+cu si mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mady_19 spune:

neatza fetelor..am revenit si io dupa o zi tare proasta...ieri am cam exagerat cu plimbatul ca de...trebuia sa ma duc la medicina muncii..m-am intalnit si cu o prietenane-am mai plimbat asha nitel prin oras sa-mi mai clatesc ochisorii..si apoi intalnire cu sotu in oras sa mergem sa-mi iau de incaltat, ca pusesem ochii pe niste chestii la in Unirea..si din pacate nu imi venea bine nimic din ce mi-a placut....dar starea mea proasta a inceput de la farmacie, ,unde tipa mi-a dat mai multe ovule decat trebuia si nu vreti sa stiti fetelor cat de irascibila am devenit si am inceput sa plang de nervi, sotu incerca sa ma calmeze ..io faceam mai rau...a pus capac faptul ca nu am gsit ce-mi placea ( recunosc ca sunt o berbecutza mai dificila cand e vorba de haine si alte chstii femeiesti, knd mi se pune pata, atunci vreau pe loc )si cu atat mai rau ca sunt mai sensibila acu in perioada asta....
- ma alatur si eu fetelor racite, acu stau in pijamale mai groase cu capot de iarna si cu ceaiul de lamaie...ca nu se putea altfel....tre sa-mi pun termometrul sa vad daca am febra...
- diseara ma duc la morfologie si abia asteptam..

sa aveti o zi buna fetelor
in 22s si 3 z
- diseara ne va confirma daa e fetitza, abia astept

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mady_19 spune:

ah...io iau olynth pt nas infundat, numai ala isi face efectul, altfel nu pot respira

Mergi la inceput