Bulgarasii de ianuarie-februarie 2012(19)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Aerlilian, acum am vazut ca ai postat. Pai de la fructe si salata nu prea ai ce sare sa retii.. Dar nu stiu nici daca iti face bine in cazul asta o plimbare luuunga..

Alina 22+cu si mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anahadasa spune:

Multumesc pentru toate sugestiile, am inceput deja cu pastile homeopatice, ceaiuri cu multa lamaie si vitamina C. Am dormit azi destul de bine, adica am stat mai mult prin pat si parca s-a diminuat putin starea de rau, insa ma ia cu durere de cap acum si parca ametesc. Am sa incerc deseara cu lapte fiert si ou, sper doar sa nu dau in vreo diaree...
Ma necajeste tare raceala asta, dat fiind faptul ca de obicei racesc o data la doi ani, iar acum m-a luat asa, din senin...
Copilasilor le dau echinaceea cu propolis si vit C asa, preventiv, sper sa nu ia si ei! Dar cata vreme nu fac febra si nu ma apuca tusea, nu e nici o problema pentru sarcina, nu?

Ana, mamica de Darius (2005), de Sara (2007) si viitoare mamica de gemeni pereche (18.01.2012)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

daca nu faci febra mare nu e nici o problema...eu tusesc rau de tot inca , am luat stodal dar nu mi-a trecut, am luat nos-pa ca incepuse sa ma doare burta destul de rau de la tuse si s-a linistit

bulinuta mamica de bulinel dragutel (19.07.2006 - 9:37) si

Poze noi

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Alinascumpa, am citit ca si sedentarimul este o cauza, de aceea am zis sa ies la plimbare putin.Am stat numai pe scaun la birou, pozitia preferata este picior peste picior...exact ce e contraindicat.Asa ca...incerc si cu mers mai mult.Pup fata frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicole1980 spune:

Multumesc din nou pentru urari,.
Fetelor m-ati omorat cu vplay-ul. Mie imi place serialul Medium, iar de sambata ma uit in continuu cand sunt acasa. Ma culc numai la 2 noaptea, sunt zombie la servici.
Una peste alta sunt si racita, am crezut ca ma refac cu un ceai, lamaie, dar nu reusesc. Acum am luat si paracetamol. Ma doare capul si gatul. Dar uite vad ca nu sunt singura in situatia aceasta...si ce de remedii naturiste ati postat ?! Multumim.
Vad ca vorbiti de gaini, oua, legume bio. Noi am mai cumparat anul acesta un teren langa noi cu intentia de a face o mica sera unde sa plantam legume. Nu va fi mare: 10 fire de rosii, 10 de castraveti, 10 de ardei....sotul este foarte pasionat de gradinarit si tot ce inseamna unelte si automatizari pentru curte si gradina...ar trebui sa fie usor
Sophia – mai ai cateva saptamani, dar te sfatuiesc sa mai astepti cu hainutele...
Bulinutza – ce haios a fost Rares cu „fabrica de bebelusi”
Anahadas- eu am inceput sa iau paracetamil, ca nu mai rezist. In rest ca si tine ceai, lamaie aaaaa si aseara am luat un tantum lemon

in 19+ si mami de David 16.06.2008
Evolutie David

Bebe David Adrian 16.06.2008

Evolutie Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anahadasa spune:

Multa sanatate si celorlalte fete bolnave, Nicole si Bulinutza, scapam noi si de asta, am trecut prin altele si mai grele, numai ca e suparatoare asa... Si cand ma gandesc ca n-a venit inca iarna, daca am inceput-o de acum... Lasa ca trece, bebeii sa fie bine!

Ana, mamica de Darius (2005), de Sara (2007) si viitoare mamica de gemeni pereche (DPN 18.01.2012)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Am revenit, proaspat vopsita si cu moralul mai bun

Bulinuta acum mi-am adus aminte ca pastilutele acelea le-a luat David in primavara. Sunt ca niste capsule si nu sunt rele la gust, nu? 3 luni am luat si noi.

Alina bine de stiut informatia cu mierea. Eu nu stiam de asta. Noi folosim destul de multa miere, cred ca este mai buna decat zaharul.
Este super ca aveti oua si carne bio. Oua ecologice cumpar de la supermarket, dar cu carnea mai greu de procurat si tot la cea plina de hormoni ajungem.

Catiusor imi pare tare rau ca esti iarasi necajita. Daca te ajuta cu ceva, eu la prima sarcina am schimbat 3 doctori, deja eram tare speriata, pana am dat de Haiducu meu de care suntem tare multumiti cu totii. Sper sa gasesti si tu doctorul de care sa fii multumita, sa ai incredere si sa mergi cu drag la el. Conteaza foarte mult

Aerilian cu picioare umflate m-am confruntat si eu toata sarcina trecuta. Aveam adevarate butuci de nu mi se vedea nici urma de glezna. A fost tare neplacut. Nu-mi incapea nimic in picioare. In ziua in care am nascut am fost la cumparaturi sa-mi iau ceva de incaltat, caci nu mai aveam cu ce sa umblu si m-am dus la maternitate cu papuci noi Sper sa fie ceva trecator la tine. Eu din pacate le-am avut umflate toata sarcina si tare frica-mi este ca si acum o sa am aceeasi soarta

Faith bine-ai revenit. Bine macar ca ai terminat cu renovatul. Si eu trebuie sa ma apuc, caci nu mai am nici 10 cm patrati nedesenati pe pereti, si nu mai are fii-miu unde sa se desfasoare Tare groaza-mi este...

Nicole super ideea cu sera proprie. Bine ca si va place gradinaritul. La noi n-ar avea cine sa se ocupe. Succes

Urez si eu sanatate multa fetelor bolnavioare

Olga, mamica lui David iepurasul si 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Imi puteti da va rog linkul cu produsele acelea bio, nu mai tin minte cine l-a postat. Ms

Eu simt copilul foarte foarte jos, asa il simtiti si voi? Eu nu mai tin minte cum a fost la prima sarcina.

Olga, mamica lui David iepurasul si 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

il mai simt si eu jos, dar nu mereu, cred ca depinde cum se suceste pe acolo. mai des il simt in dreapta. pe mara o simteam mai mult pe stanga

sanatate fetelor bolnave

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

'neatza!

*Blackmoon Lady 20+cu un omuletz colocatar si lipistocul meu iubitRebecca
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput