Fulgusorii de nov.dec2009 merg la cresa!{16*}

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura B spune:

Vias, ce mare si frumos e JR! Voi toti aratati foarte bine Ma bucur ca v-am revazut.

Ma bag si eu in discutia despre masina de spalat vase: la noi in familie a meritat cu siguranta investitia! Suntem 4 persoane, dar in fiecare zi spalam cate o masina plina. Am avut cateva luni fara dishwasher si vreau sa spun ca in perioada aia aveam mainile crapate pana la sange de la cat stateam cu minile in apa + detergent de vase- desi foloseam zice-se detergent "moale" si, in plus, si sotul meu spala cam jumatate de timp.
Ca idee, noi clatim bine toate vasele inainte sa le bagam in masina. Spalam in ea aproape toate cele ce folosim in bucatarie: tacamuri, farfurii, pahare, cani, platouri, oale, etc. , inclusiv biberoanele si capacele cu cioc ale Sophiei (de cand le-am cumparat am verificat eticheta care zicea ca se pot spala in dishwasher).

Vias, chiar nu am idee ce ii vom lua Sophiei de ziua ei. Cam ca si Jr, si ea are nenumarate jucarii. La o vizita printr-un magazin de jucarii, s-a lipit de o www.toysrus.ca/product/largerImage.jsp?productId=11107957&largeImageURL=http%3a%2f%2fTRUSCA.imageg.net%2fgraphics%2fproduct_images%2fpTRUCA1-9331809dt.jpg&imageIndex=0#" target="_blank">masina electrica din aia in care intra ea si o conduce. Din pacate e mare rau si nu ar putea clar sa se joace cu ea in casa. Ne-am gandit ca ar fi o posibilitate sa i-o luam si sa o scoatem in parc sau intre case unde locuim, insa... unde sa o mai depozitam si pe ea???

O intrebare: unde mai dorm copii vostri acum? Tot in patut de bebei, sau i-ati mutat deja in pat fara gratii?

Azi am limbarnitza... dar gata, ca ma asteapta temele de clasa a 3-a

Revin cu un edit, ca uitai: Sunshine, unde te vad si eu pe FB?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine2009 spune:

Buna dimineata la toata lumea,
e gata, trezirea toata lumea si fuga-fuguta aici!
Vias, ce mare ti-e Jr! Si ce de jucarii! Trambulina e super, ce pacat ca la al meu nu-i place nimica ce-i tremura sub picioare...
Nici noi n-avem idee ce sa-i cumparam, are f multe jucarii, si chiar a inceput sa le descopere in sensul sa se joace un timp cu ele. Preferatele raman cartile si apoi grajul cu masinute si rampe samd, apoi. are de cateva zile un trenulet de acela care asamblezi cum vrei tu liniile...si la schimbat mergem cu vreo 2-3 vagoane in mana. Apropo, ai vostri mai fac probleme cu schimbatul? Jr s-a linistit f f tare cand e pe masa, numai la imbracatul normal de haine e o alergatura prin toata casa...
De dormit suntem tot la faza de patut extins cu saltele prin camera, si cu siguranta mai ramanem inca o vreme tot asa. El se mai trezeste noaptea si iese sa ne caute, mi-ar pica din pat obisnuit.

Cresterea in greutate
Perioadele de crestere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine2009 spune:

Am trimis mesajul sa nu ma trezesc ca-l pierd...
Laura , trimit pm ca m-am "tupilat" f bine , tu sti mai bine ca noi toate ca prin internetul asta multe se mai pot intampla...de asta n-am folosit numele complete....

Cresterea in greutate
Perioadele de crestere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

'neata
vias superb piciul ...atata pot sa spun
laura ma bucur tare ca ne mai scrii si ca fetele sunt bine
David si acuma doarme in patutul de bebe, cu gratiile puse...

Adriana, mamica pufarinului David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Lauraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa mama ce dor imiera de tine..auzi, ia baga pm cu nr tau de tel, ca te sun eu....ti-am zis ca mi-e dor de tine, parol!
Si noi am ochit o asa masinuta inca din primavara, dar cand am mers sa-l probam, nu ajungea la pedale... acum iar am vrea sa-i luam asa ceva, dar din pacate noi stam la bloc, unde sa mai pun hardughia aia?? plus ca stau si la etajul 4 si parca vad ca ma rupe JR de oase cand o sa vrea in plimbari pe fiecare zi, de 2 ori pe zi ....asa ca inca am multe intrebari klegate de cadoul lui de doi ani, pur si simplu nu stiu ce sa-i luam...
Am zis ca daca ajungem la Paris mergem la Disneyland..si daca e asa, cred ca ala va fi cadoul, am auzit ca intrarea e destul de scumpa, pt o zi de persoana 120 de euro ???? asa ca asta va fii, dar daca nu mai plecam la Paris???? ce-i iau copilului???

...am spus ca imi cumpar masina de spalat vase, da????? desi iar trebuie sa umblu la mobila si sa fac ceva modificari, pt ca nu a fost proiectata pt asa ceva

JR doarme cu noi ...in pat.si jur ca imi place de mor
La inceput cand tatal lui l-a invatat in pat, ma gandeam numai la faptul ca se duce intimitatea mea cu a luitati..dar nu-i deloc asa... multumim lui DD ca avem mai multe camere...spatiu este..pe ce...este......asa ca e suuuuuuuuuuuuper ok asa...
Desi JR are camera lui, inca nu are pat, sunt 2 saltele de o persoana una peste cealalta, deoarece am facut proiectul de mobila si pt ca e mica camera, patul lui va fi la etaj ca dedesubt sa incapa biroul si o biblioteca mica...si atunci chiar nu am de gand sa-i fac patul pana pe la 4 anisori, ca sa nu-mi dau singura emotii ca ar putea sa cada Doamne Fereste ...

Acum JR e plecat cu sotul la firma, eu am scoala azi...dar e atat de pustie casa fara el ...abia astept sa-l vad diseara

va pup, o zi faina tuturor!

Mamica lui JR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

vias de unde si cu cat i-ai luat la jr. bancul ala cu scule?

noi nu stim ce sa-i luam inca de ziua lui....nu ne-am gandit....mi-ar place mult un banc din ala cu scule dar ii cam scump pt buzunaru nostru...

stim doar ca la primavara ii cumparam bicicleta, cu roti ajutatoare evident

Adriana, mamica pufarinului David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

A_driana nu stiu cat costa,pt ca ala l-a primit de la nana lui.
Eu i-am cumparat anul trecut unul cu o masa de scule...si a cost 70 de lei.
Asta cu locomotiva parca e mai mare, are mult mai multe scule,cred ca nu a depasit 100 de lei..nu stiu..zic si eu..acum depinde si de unde a fost cumparat.

Mamica lui JR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns busymummy spune:

Fetelor, sunt dezamagita complet de lumea in care traim... uitati si voi discutii "bleah" http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=167027&whichpage=7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns busymummy spune:

Ia, sa va pun la treaba... maine dupa ora 17.00 bagati niste majorete, ca il operam pe Dutzu de fimoza... am niste emotii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Curaj Vlad!Doamne ajuta!

...busy...gaby2005 aia e un pic..am mai citit-o si pe la alte sub.N-o baga-n seama!

*Blackmoon Lady 22+cu un omuletz colocatar si lipistocul meu iubitRebecca
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput