Fulgusorii de nov.dec2009 merg la cresa!{16*}

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sunshine2009 spune:

Scriu din doua mesaje ca se termina bateria, noi pe aici nu prea gasim decat produse nemtesti, si asa ca si cumparam mai mult din astea. Bosxx Bauknecxx Siemexx sunt bune si platibile, gasesti cu toate noutatile de detalii pe ele...Uita-te la Media Markt pepagina, sa vezi ce detalii tehnice au...La noi f important e consumul de cutent si apa, ca ne usuca intretinerea....

Cresterea in greutate
Perioadele de crestere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

pana la urma Germania e Germania, nemtii sunt nemti si romanii sunt romani asa ca eu second-hand de aici nu iau, as da si vreo 500 - 600 ron..nu stiu, zic si eu si m-ar tine un an..daca...
Daca as fi si eu in Germania, ar fi alta treaba...
Din pacate nici ce e nou aici in Ro nu e bun, apai second

ma mai uit..dar de cumparat, sigur cumpar m-am hotarat!

Mamica lui JR

Mergi la inceput

daca gasesc cateva baterii prin casa noi (2), diseara va pun cateva poze pe contul comun

Mamica lui JR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine2009 spune:

...Revin cu bateria incarcata
Vias, uite am gasit aici un test fain, sunt multe produse si date si note (1este cea mai bun) dar si preturi, ca nu tot timpul ce e scump pe aici e si bun
http://www.testberichte.de/testsieger/
level3_grosse_haushaltsgeraete_geschirrspueler_196.html
sper sa te ajute, respectiv sa nu apara cumva ca reclama ilegala. Este si unul din ala micut pe prima pagina, gorenjx din pacate n-am gasit.
Am si eu destula experienta si cu ro si cu lucruri de acolo, la fel si aici. Sa sti ca si aici se gasesc destule lucruri ce nu-si merita banii, chiar daca sta mare o anume sigla pe ele. Eu personal nu cumpar nimica asa obiect mare fara sa ma uit in teste inainte, ca sa stiu la ce sa fiu in primul rand atenta. De-ageaba m-as baza pe vreun vanzator ca o sa fie cu siguranta probleme.
Mi-e insa si mie f clar ca avem cu totul alte optiuni aici.(..a se include tot ce-ti trece prin minte... ;) )

Cresterea in greutate
Perioadele de crestere

Mergi la inceput

multumesc frumos Sun

o sa vad, ca o sa cumpar numai luna viitoare, pana atunci mai vizitez cateva mari magazine, sper sa gasesc ceva bun si sa fiu eu o baftoasa de produse bune

Mamica lui JR

Mergi la inceput

in cateva minute pun poze...o sa las albumul activ doar pana maine..:D

Mamica lui JR

Mergi la inceput

pana maine cateva poze

Mamica lui JR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pishko spune:

Vias Super chestia aia de sarit... cred ca si mihai ar aprecia muult asa ceva... n-am vazut aici asa ceva, dar nici n-am cautat... probabil se gaseste... i-as cumpara si lui asa ceva ca tare ii place sa sara dar inca nu poate sa sara mult de la pamant si aia l-ar propulsa exact cat i-ar placea lui... chiar mi-ai dat o tema de gandit

pishko Mihai (28.10.2009) si Emma (14.03.2011)

Mergi la inceput

trambulina e faina ca are bara de care se tine
initial JR voia doar sa sara fara sprijin, a vazut ca se dezechilibreaza si apoi a inceput sa se tina de suport...

partea mai proasta ca sa zic asa e ca JR se plictiseste repede de jucarii ...si nici nu am unde sa i le ascund si apoi sa i le scot iar...

Mamica lui JR

Mergi la inceput

voiam sa va intreb la ce cadouri va ganditi pt copilasi la 2 ani????

spuneti ideile..ca vedem noi apoi ce si cum facem..cine fura de la cine ideea..

Mamica lui JR

Mergi la inceput