Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (1)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

angi-san ma bucur ca suntem colege de odisee. dar dincolo vad ca n-ai anuntat. hai fugi repede si anunta, ca altfel o fac eu.
sarcina usoara!

Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz
zebra roz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellyshor spune:

Mamicileeee, ia spuneti-ne si noua, celor cu bebe la purtator pt prima data...care e treaba cu vergeturile?!
Se fac asa, fara numar, fara numar, indiferent de ce creme folosim?

Eu am tot citit si am vazut ca uleiul de masline extravirgin e bun, combinat cu ulei de migdale presate la rece.
Si mai sunt si cremele alea scumpe...L'Oreal, Vichy...etc etc...speciale pt vergeturile in sarcina.

Cat e de importanta mostenirea genetica? Pt ca daca e asa, mama mea are de la cele 2 sarcini(eu si sora mea)...deci...urmez eu?!

Elly 8+ si Babyboom

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella81it spune:

Buna!
ELLY eu am vergeturi pe picioare,dar recunosc ca nu mi-a dat cu nici un fel de crema speciala,nici ulei de masline nimik.
Am prietene care au incercat toate cremele si in sarcina si dupa nastere,creme de la Vichy,Mustela etc.si nici un rezultat chiar au mai multe vergeturi ca mine.
Cred ca depinde mult de organismul fiecareia.
Eu am alt streskg care le voi acumula in sarcinaLa prima sarcina am luat 23

www.flickr.com/photos/22873079@n04/2215811271/" target="_blank">POZE
ELLA mamica de Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toma_lly spune:

buna fetelor,

ma primiti si pe mine ?
eu m-am inscris la odiseea de martie-aprilie, dar dupa ultima ecografie DNP-ul este 5 mai 2012.

8+

Natalia-Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asparagus spune:

Elly, eu la prima sarcina nu m-am dat cu absolut nimic, nici o crema, nici ulei e masline, nimic... si nu am nici o vergetura, dar nici mama n-a avut cu mine nimic...si sunt micuta, 1,57cm si am luat 16 kg in prima srcina, destul de mult. Depinde de organism, cred, si eu stiu multe prietene care s-au dat cu de toate si sunt pline de vergeturi
Toma_lly, bine ai venit, chiar ma intrebam daca te muti la noi, tu ai mai incercat o data acum cateva sapt. sa deschizi odiseea asta, nu? Am vrut sa-tiu raspund atunci, dar nu fusesem inca la medic si nu stiam daca totul e in ordine.

Ioana
mamica fericita de Lucas 18.01.2009 si 7+

http://www.foto-la.de/Lucas/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asparagus spune:

fetelor, mie mi-e un rauuuu...si sunt extrem de obosita, nu ma pot concentra la servici, nu sunt in stare de nimic...la Lucas n-am fost asa rau...sper sa treaca curand, sa nu ma tina asa pana la sfarsit

Ioana
mamica fericita de Lucas 18.01.2009 si 7+

http://www.foto-la.de/Lucas/

Mergi la inceput

Fetelor, eu preventiv o sa incep deja sa ma dau cu ulei de masline si migdale. Sunt fff slaba...42 de kg si tare imi e ca o sa-mi apara vergeturi. Asa macar sa-mi apara mai putine :)

Toma_lly eu ti-am trimis chiar un MP in care te-am invitat la noi
Bineinteles ca te primim! Sarcina usoara si un bebelus sanatos!
Sa-mi dai si UM-ul.
Pup dulceeeeee!

Elly 8+ si Babyboom

Mergi la inceput

Ioana, poate ai o floricica in burtica. Cik fetitele dau mai multe batai de cap Nu stiu daca e doar statistica, dar eu in jurul meu am multe astfel de exemple care confirma regula asta.

Pupicei

Elly 8+ si Babyboom

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toma_lly spune:

da, da ! eu am avut o tentativa de a incepe odiseea asta
bine v-am gasit fetelor !

Ellyshor - UM - sa zicem 27.07.2011

Mami o are pe Natalia-Ioana
si tot mami e cu Samburel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zguby77 spune:

@Ely
Eu va mai citesc din cand in cand, sa nu va suparati pe mine

vroiam sa iti spun legat de vergeturi, am doua sarcini duse la termen, si desi nu m-am dat cu nici un fel de crema (nu prea suport sa ma dau) nu am nici o vergetura nici pe burta nici pe sani; acum nu stiu ce sa zic dar cred ca depinde de elasticitatea pielii deci de alimentatie.
Iti dau un link unde poti citi mai multe:
http://www.vergeturi.ro/

va pup!

Mergi la inceput