Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (1)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anaasta spune:

Ma bucur, fetelor, ca sunteti bine.

Eu am inteles ca anumite dureri, ca si la menstruatie, si presiune sunt normale pentru ca uterul lucreaza deja si se modifica. Acum, depinde si de dureri banuiesc, cat de acute sunt. Mie mi-a dat oricum preventiv utrogestan de 200, 1 / zi.

Eu sunt mai odihnita azi pentru ca m-am trezit doar o data pe la 5 si ceva, asa ca, fata de noaptea trecuta, e foarte bine.

Va doresc o zi frumoasa si linistita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cuchilici spune:

Neata!

Mie mi-a recomandat doctorul (medic ginecolog) sa iau acid folic de 5 mg, vitamina E si vitamina C + zinc, cate una pe zi, zicand ca mi le recomanda pentru fortificarea organismului si sustinerea preventiva a sarcinii. Acidul folic previne malformatiile congenitale, Vitamina E ajuta ovarele in sustinerea sarcinii pana la intrarea in functiune a placentei si Vitamina C + zinc pentru intarirea sistemului imunitar. A precizat ca nu am probleme cu sarcina si asta ar trebui sa ia toate femeile insarcinate. Pe de alta parte, cumnata mea (medic primar) imi recomanda doar acidul folic, celelalt chiar daca nu fac rau si ma ajuta cum a spus primul doctor, daca nu am prombleme, de ce sa le iau? La urma urmei sunt artificiale.. Azi merg la Medicover si consult a treia parere. Va spun rezultatul

O zi cat mai usoara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaasta spune:

Mie mi-a dat sa iau Femibion 1. Nu sunt adepta medicamentelor si vitaminelor, iau acum in primul trimestru. Ulterior, voi vedea eu ce fac. Eu am luat acid folic de 1 mg incepand din februarie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cuchilici spune:

Revin cu raspunsul de la Medicover : acidul folic este foarte bun si absolut necesar in primul trimestru, cat despre vitamina E, in exces poate fi chiar daunatoare asa ca mai bine o acumulam pe cale naturala, din alimente.

Vitamina C + zinc la fel, nu e daunatoare, dar daca avem sarcina fara probleme, nu are sens sa luam ceva artificial.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_bebelina spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ellyshor

Buna dimineataaaaaa!

Noi dormim in reprize. Ne trezim pe la 5-6, mai adormim, si ne trezim mai tarziu. Dar seara, rar ne mai prinde 11

Elena, pentru dureri ia No Spa, pana la 3 pe zi stiu ca e ok. Eu iau si daca am asa, usoara presiune. In perioada asta e bine sa relaxezi musculatura, pentru ca oricum uterul se mai contracta neobisnuit fiind inca sa aiba musafiri, bine un musafir :P

Bebelinaaaa, nici 5 nu era :))))))...aoleuuu, dar la serviciu cum mai mergi?

Va pup dulce pe toate si va doresc o zi excelenta! Fentati astazi cele 3 ceasuri rele

Elly 8+ si Babyboom

Maine dimineata va dau cafeaua la 4, sa vedeti ca pot si mai devreme. Zau, nu stiu ce am. In seara asta a luat-o taica-miu pe fiica-mea o ora prin parc si am tras un somn....ca ma durea cand m-au trezit. Iar acum trag de mine si mai mult de fiica-mea sa ii dau laptele, sa ii fac dus si s-o bag la somn.....of, ce greu e sa fim singure....al meu sot e in delegatie....offfffffff
Va pup, ma duc sa pun cafeaua in filtru pt maine dimineata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellyshor spune:

Helloooo!

Bebelinaaa, pai si cafelutza?!
Noi ne-am trezit pe la 6, dar ne-am culcat la loc si la 8 iar am facut ochisori

Ne-am cam saturat de stat in pat, dar...ce sa facem?! Ieri a fost prietena mea cea mai buna la mine cu bebelina ei si a fost ok, ca a trecut rpd timpul.
Astazi insa, bagam seriale la greu!

Elena, mai ai sangerare? Cum te mai simti?

Va pup dulce si va doresc o zi minunata!

Elly 8+ si Babyboom

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigruta spune:

Buna dimineata..va servesc eu cafeluta ca in dimineata asta Luca a fost foarte matinal..
Elly multumesc ma simt mai bine, parca au revenit si simptomele si nu am mai sangerat de atunci dar i-au in continuare duphaston..sper sa fie bine totul pana la urma..
Ce seriale mai urmaresti?
Cam slabuta activitatea pe aici, ce faceti unde sunteti??

Elena mami fericita de Luca si 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellyshor spune:

Ce ma bucur, Elena, ca esti mai bine. Daca n-ai mai sangerat e superrr! Inseamna doar ca fost ceva minor. Cate Duphaston iei pe zi?

Seriale??? Sunt experta:)))))

Grey's Anatomy, Vampire Diaries, Gossip Girl, House, White Collar, The Mentalist, Lie to me si....vreau sa ma apuc si de Carnivale

Ce face plictiseala din om?! Vedeti?

Elly 8+ si Babyboom

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigruta spune:

Greys anatomy imi place si mie si nu ma plictisesc, de fapt chiar n-am timp..si acum ma chinui sa termin seria 6.ma mai uit asa cand am putin timp liber..
2 duphaston pe zi.ma plange Luca ca nu il las sa umble in birou.

Elena mami fericita de Luca si 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella81it spune:

Buna dimineata!
Eu va invit la un pahar de lapte,am avut pofta de lapte.Deci am numai pofte ciudate ,mai bine spus totl diferite de cele pe care le-am avut la sarcina cu Alex.Acum as bea lapte ,as manca fasole verde fiarta,brocoli in schimb la Alex eram cu borcanu de nutella sau dulceata non stop in mana
Fetelor ma bucur ca sunteti bine,stiu ca e greu sa stati la pat dar ce nu facem noi ptr.puisorii nostrii.La prima sarcina mi s-a deschis colul in sapt.19 si a trebuit sa stau la pat pana am nascutAtunci doctorul mi-a spus ca si sarcina urmatoare o sa fie la fel,ca as avea colul nu stiu cum.Sa speram ca nu va fi asa!
Bietelul meu de 3 ani sigur nu ar intelege de ce mami nu se joaca cu el
CUCHILICI ai mare dreptare cu privire la acidul folic.In primele luni de sarcina e foarte important,lipsa lui din organism poate provoca defecte mari bebelusului ,spina bifida si multe alte malformatii
Va pup pe toate si va doresc o zi frumoasa!

www.flickr.com/photos/22873079@n04/2215811271/" target="_blank">POZE
ELLA mamica de Alex

Mergi la inceput