Prietene la bine si la greu - 136
Raspunsuri - Pagina 16
ionelamaria spune:
Ba mi-as dori enorm sa fie amandoi scorpioni. Mai ales ca sunt baieti ( sa nu spui lu' sot dar mie cei mai interesanti mi s-au parut mereu barbatii scorpioni da' am luat un leu).
Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 35+ cu Tudor
dymomo77 spune:
Inseamna ca eu am noroc cu medicii. La noi nici cel de fam nici pediatru nu se grabesc. Pediatrul mi-l prescrie sa il am in casa si vb zilnic la telefon despre starea lui si hotaraste daca e cazul sau nu. Prima data i-am dat in sept cand dupa vreo 5 zile de muci si tuse pe final si cu febra se auzea deja la plamani iar a doua oara prin martie cand in a treia noapte mi-a facut 39.4 si dimineata am inceput sa ii dau antibiotic. La Danut insa problemultele cardiace impun cica o interventie mai rapida cu antibiotic.
dana n. spune:
Salutare!
Douradoudou
Ramonika, felicitari si sarcina usoara! si eu am fost la inceput putin speriata dar incet, incet m-am obisnuit cu ideea.
Multa sanatate cretulinei. Cand eram in vara in tara, intr-o noapte David s-a trezit cu temp 39...stii care a fosr prima intrebare a mamei mele? ...daca am antibiotic la mine
Dana, mami fericita de David (2 noiembrie 2009) si 31+ cu
dana n. spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ionelamaria Ba mi-as dori enorm sa fie amandoi scorpioni. Mai ales ca sunt baieti ( sa nu spui lu' sot dar mie cei mai interesanti mi s-au parut mereu barbatii scorpioni da' am luat un leu). Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 35+ cu Tudor |
eu s-ar putea sa ma pricopsesc cu al 3-lea scorpion. Sotul scorpion, David scorpion...daca il mai pun si pe tatal meu, voi avea 4 scorpioni pe langa mine.
raluci_b spune:
LA MULTI ANI Alexa, sa fii fericita
Ramonik felicitari sarcina usoara si la termen
Raluca, viitoare mama de doi cucuieti, Remus Andrei(8 nov '09) si 27+cu
monis5 spune:
Ramonika daca se simte jignita e cam treaba ei... asta-i buna. Si eu am luat antibiotice ca la balamuc, toata copilaria mai ales, dar si dupa aia. Si la ultima tura de antibiotic pentru o raceala de acum 8 ani am crezut ca pic pe strada, atat de tare mi se ramolise organismul. Intamplator sau nu, dupa ce nu am mai luat antibiotice si racelile sunt mai soft si trec mai usor. Si mai ales fara . In fine, sper sa nu mai fie cazul curand, oricum, prima optiune va fi homeopatia si / sau acupunctura etc.
De greva foamei nu a avut nici o parere, dar nici nu am vorbit pe larg, doar la telefon, asa ca...
Raman la ideea de a-i face urocultura aia pe care n-o mai recoltez odata... Acum mi-e si greu ca e racoare si nu-mi mai vine sa-l las cu rele dezbracat, mai ales cu viroza asta...
Dymomo clar dupa 3-4 zile daca lucrurile nu se schimba sau chiar se inrautatesc trebuie intervenit.
Dar apropos de febra , voi cum mai masurati temperatura?
Monis, mama de Piticutz Santiago (02.11.2009)
ariadna33 spune:
Wow, ce vesti frumoase! FELICITARI, Ramonika si sarcina usoara!
La Multi Ani Alexa!
Simina, te inteleg perfect! e foarte dificil sa nu ai niciun pic de ajutor!
Despre impartitul jucariilor, ai mei dau jucariile lor altor copii, de fapt ei nu prea au simtul proprietatii dezvoltat ca alti copii care chiar mai micuti ca ei exclama "a miaaa, a miaaaa" cand vor si ei jucaria lor. Insa am observat ca daca au jucarii la ei in parc, ofera jucaria lor altui copil la a carui jucarie ravnesc. Si intre ei fac la fel, erau foarte mici cand faceau asta, "troc" de jucarii il numesc eu. Ai mei nu se joaca niciodata cu jucariile lor, ci vor mereu jucariile altor copii. Nu devin violenti cand vor o jucarie si nu li se da, dar uneori plang. Eu nu prea inteleg cum se dezvolta egoismul la o varsta atat de frageda, probabil li se repeta intr-una de catre parinti/bunici "astea sunt jucariile tale, cu ele te joci".
Eu violenta intre ei nu tolerez, deja ei stiu ca daca isi imping fratiorul sau il smucesc fac ceva nepermis. mi mai are tendinte, dar nu a intins coarda prea mult, doar ca uzeaza uneori de faptul ca e mai solid decat Dragos. Daca unul vrea jucaria celuilalt, atunci o ia mai mult prin smecherii, un fel de driblinguri, dau tarcoale, decat prin smuls, impins, etc. Emi mai "cearta" uneori copiii in parc (sta pe loc si isi pune mainile in sold ca o tata la piata si ii cearta pe limba lui), dar sa-i loveasca, niciodata. Probabil ca a contat foarte mult ca eu repet intr-una, de cand erau mici sa nu isi loveasca fratiorul.
dana n. spune:
citat din mesajul lui miany75 si...buna ziua tuturor!! un supliment de merge?! problema e alta...david e cu fimoza,de ceva vreme i s-a lipit f.tare pielicica ,are un orificiu cat jumate bobita de orez si mi s-a sugerat ca nu vom scapa fara interventie chirurgicala....am observat ca,atunci cand fac pishu cantitate mai mare jetul e intrerupt si i se umfla aproape tot glandul(de asta am si vrut sa-l vada ,de fapt).....mai mergem prin iarna sa vedem cum stam... miany fericita mami de DAVID ANDREI |
si la noi este lipit acolo...s-a uitat pediatrul la el dar deocamdata a zis ca este prea devreme sa faca ceva, el zice ca mai rau agravam daca umblam. David nu face in jet si de umflat i se umfla doar caputul nu tot glandul.
dana n. spune:
citat din mesajul lui cristina_boc Salutare, Acum se vad bine efectele intarcarii, sau mai bine zis al adormitului la san: imi este tare greu sa-l culc pe Andrei. Seara e mai ok, ii citesc cate ceva din carti, si dupa minim o ora de foieli adoarme. Dar ziua, ma omoara. Nu are stare, nu vrea sa stea linistit nici in pat sa-i citesc, nici la TV (da, eu care uram privitul la tv, acum am incercat si asa). Partea proasta este ca nu vrea nici in brate, si uite asa dupa maraieli si un plans mai serios, tot in brate ajunge sa adoarma. Marti nu a vrut sa doarma deloc, mi-e frica sa nu se dezeobisnuiasca de somnul de la amiaza. Azi a stat linistit la povesti pana a baut o sticluta de ceai, dupa care a coborat din pat sa se joace. Pentru ca nu am vrut sa cobor din pat, sa ma joc cu el, s-a pus pe plans, l-am luat in brate si in 5 min dormea. De obicei trezirile din timpul noptii se lasa cu plansete: nu vrea nimic, ceai/apa, se impinge daca il iau in brate, desi nu vrea nici jos, si uite asa dupa o tura de plans adoarme in brate (iar azinoapte au fost 3 treziri). Nu as vrea sa se invete culcat in brate. M-am plans destul, vin cu intrebarea: cum adorm copiii vostri la somnul de amiaza? Cristina , Andrei Cristian , 7 dec 2009 POZE |
Cristina, David nu are un prog. fix. In general adoarme intre 12 si 14 si doarme intre o ora si trei ore. Cand il simt obosit, mergem in camera, il schimb iar eu ma bag in pat si ma fac ca dorm...se mai frichineste putin, se mai da jos, se mai joaca putin...dar pana la urma cedeaza si vine langa mine...ne luam in brate si incet, incet adoarme.
dana n. spune:
Monis, eu tot rectal masor temperatura.
Tin pumnii ca Iulian sa renunte cat mai repede la greva foamei.