Floricele mai-iun2010.Felicitari Nana,Tigruta (5)
Raspunsuri - Pagina 15
NicoletaB spune:
Cam asa cu fi-miu!
Ma bucur ca ai apucat si ziua 2 de lucru! Spor si la urmatoarele...
cris_09 spune:
Macar 3 sa rezist fata![]()
Cris
,mami de Sebi,copil poznas
,din www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010Vreau si eu parintii mei!
cris_09 spune:
Deja ma simt mult mai in largul meu.Chestia e ca nu si Sebi,mi se pare ca il paseaza de la unul la celalalt,astazi nu e sotul acasa,omul meu de incredere![]()
Cris
,din www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010Vreau si eu parintii mei!
Ioanact spune:
Buna!
Am "ratat"
-ua de dimineata.
Mi-am facut un 3 in 1, si-am inceput smotru + mancare.
De maine plec la tata sa-l ajut la parastasul de 40 de zile si ma intorc Duminica.
Va veni soacra sa stea cu fetele.
Oricum va fi dezastru cand ma intorc, chiar daca am facut ordine. ![]()
I-am spus sotului sa gasesc lucrurile cum le-am lasat
.
Data trecuta erau amestecate lingurile cu furculitele, nu m zic de altele. ![]()
Initial am fi vrut sa le duc la socrii la CT, dar cum tati are si Sambata si Duminica servicii, raman acasa..si sa faca drumul Vulturu -CT si Sambata si Duminica, nu ne permitem.
Duminica va fi parastasul. Sa vad cand vor ajunge Duminica cu fetele, ca are doua servici dupa slujba.
cris e greu cateva zile pana se obisnuieste cu tati sa-l culce si pana realizeaza ca tu pleci, dar te intorci.
O zi buna! 
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
Ioanact spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cris_09 Deja ma simt mult mai in largul meu.Chestia e ca nu si Sebi,mi se pare ca il paseaza de la unul la celalalt,astazi nu e sotul acasa,omul meu de incredere Cris ,mami de Sebi,copil poznas ,din www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010Vreau si eu parintii mei! |
Dar e obisnuit si cu bunicii, nu?
ALINA
de
JUSTINA (14 Aprilie 2010)Blogul fetelor!

cris_09 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Ioanact
Dar e obisnuit si cu bunicii, nu? ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)Blogul fetelor! MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!! ![]() |
Cris
Ioanact spune:
Onana multa sanatate copiilor! 
R.Cata felicitari pt baietel!
Sa ai sarcina usoara in continuare! La fel si tu n_a_n_a! Tare scumpa e Adelina cu "mai siis". ![]()

ALINA
de
JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
NicoletaB spune:
Mi se intoarce puiu sambata acasa! Abia astept sa musc din el!
Iar luni il bag la vaccinat. Ce mama rea sunt.....
cris_09 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui NicoletaB Mi se intoarce puiu sambata acasa! Abia astept sa musc din el! Iar luni il bag la vaccinat. Ce mama rea sunt..... Mamica unui buburuz |
E la tara?
Cris