Floricele mai-iun2010.Felicitari Nana,Tigruta (5)
Raspunsuri - Pagina 13
NicoletaB spune:
Nana-felicitari pt copila vorbareata... Al meu e mutulica.
Vezi ca se poarta afaceri pe numele fratilor/parintilor. Supa 2 ani cand devi "available" cumperi partile sociale de la frate/mama etc, astfel poti demara mai repede "businessul"
r_ocsy spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui R.Cata Am fost aseara la dr.....si tananannana.....este un baietel. Intrebare: o mama de fetita se va descurca cu ingrijirea unui baietel?! www.mirunailinca.blogspot.com/" target="_blank">Miruna-Ilinca www.eticker.co.za/tickers/0d3lbs4fa7l4py2f.png" target="_blank">28.04.2010 13+ |
Felicitari !!!

R_ocsy , mami de
Ana Sofia ( 19.05.2010 )"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."
n_a_n_a spune:
Nico, fetele mele (mama si sora) sunt departe (alt judet, nici macar limitrof), si e destul de greu sa fac ceva... In ai lui n-am incredere. Asa ca, mai asteptam si mai strangem niste bani.
Sa vezi tu, cand o sa-si dea "mutulica" al tau drumul
, sa te tii bine! Nici Adelina nu avea multe de spus, pana acum 2-3 saptamani ![]()
Nana, mamica
de iubirice dulce
, Adelina Ioana- 11 mai 2010, si
8+ DPN 16 mai 2012
povestea stelutei de mare - vestuta
cris_09 spune:
Aici sunt![]()
Va dati seama ca de dimineata m-a busit plansul....dar mi-am mai revenit si e deja 13:30...sa vad diseara cum ma simt,cum s-a comportat Sebi..daca se aseaza lucrurile,nu promit nimic![]()
Deja se cere a doua cafea
Cris
,mami de Sebi,copil poznas
,din www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010Vreau si eu parintii mei!
r_ocsy spune:
Eu nu am apucat sa ii fac "sustinerea" lui Cris pentru intoarcerea in cadrul muncii dar astept si eu pareri despre prima zi. O fi asa de ocupata cu povestile de nu are timp pentru noi ? Nu ca as avea eu mai mult ... trebuie sa fug la cabinet
.
Nana : spor la renovare !
R_ocsy , mami de
Ana Sofia ( 19.05.2010 )
"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."
cris_09 spune:
Cata,felicitari pentru caruciorul albastru.
Nico nici al meu nu are prea multe cuvinte in vocabular insa compenseaza prin faptul ca intelege TOT.
Nana bafta in afaceri,cand te apuci de ele![]()
Cris
,mami de Sebi,copil poznas
,din www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010Vreau si eu parintii mei!
n_a_n_a spune:
Rocsy
, multumesc, chiar am mare nevoie
!
Mai nou fiica-mea anunta ca face "caca!" - se duce in baie si se tine de vasul de toaleta; insa inca nu-i chip sa ma lase sa o pun pe reductor (cred ca noi sarim peste olita, ca "arde" sau ceva...). Uneori spune si "piiisssh!".
Si vrea de n'spe ori pe zi sa se spele pe dinti - "baaai, dindii!" - tradus ad literam: "baie, dintii" - si imi arata de zor periuta ei, si fetelor, de nu-si freaca dintii, de vai si-amar de ele gingii
!
Nana, mamica
de iubirice dulce
8+ DPN 16 mai 2012
n_a_n_a spune:
Cris, multam
. Numa' sa m-apuc odata
!
Nana, mamica
de iubirice dulce
8+ DPN 16 mai 2012
NicoletaB spune:
Abia astept sa ma innebuneasca al meu de cap cu vorbitul lui....
Al meu intelege doar cand ii convine lui, cand face vreo prostie face pe surdul...
n_a_n_a spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui NicoletaB Al meu intelege doar cand ii convine lui, cand face vreo prostie face pe surdul... Mamica unui buburuz |
destept baiat
Nana, mamica
de iubirice dulce
8+ DPN 16 mai 2012

13+