Floricele mai-iun2010.Felicitari Nana,Tigruta (5)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

Nana-felicitari pt copila vorbareata... Al meu e mutulica.

Vezi ca se poarta afaceri pe numele fratilor/parintilor. Supa 2 ani cand devi "available" cumperi partile sociale de la frate/mama etc, astfel poti demara mai repede "businessul"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Citat:
citat din mesajul lui R.Cata

Am fost aseara la dr.....si tananannana.....este un baietel. Intrebare: o mama de fetita se va descurca cu ingrijirea unui baietel?!

www.mirunailinca.blogspot.com/" target="_blank">Miruna-Ilinca www.eticker.co.za/tickers/0d3lbs4fa7l4py2f.png" target="_blank">28.04.2010
13+

Felicitari !!!

R_ocsy , mami de Ana Sofia ( 19.05.2010 )

"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n_a_n_a spune:

Nico, fetele mele (mama si sora) sunt departe (alt judet, nici macar limitrof), si e destul de greu sa fac ceva... In ai lui n-am incredere. Asa ca, mai asteptam si mai strangem niste bani.
Sa vezi tu, cand o sa-si dea "mutulica" al tau drumul , sa te tii bine! Nici Adelina nu avea multe de spus, pana acum 2-3 saptamani

Nana, mamica de iubirice dulce , Adelina Ioana- 11 mai 2010, si 8+ DPN 16 mai 2012
povestea stelutei de mare - vestuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Aici sunt
Va dati seama ca de dimineata m-a busit plansul....dar mi-am mai revenit si e deja 13:30...sa vad diseara cum ma simt,cum s-a comportat Sebi..daca se aseaza lucrurile,nu promit nimic
Deja se cere a doua cafea

Cris,mami de Sebi,copil poznas,din www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010

Vreau si eu parintii mei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Eu nu am apucat sa ii fac "sustinerea" lui Cris pentru intoarcerea in cadrul muncii dar astept si eu pareri despre prima zi. O fi asa de ocupata cu povestile de nu are timp pentru noi ? Nu ca as avea eu mai mult ... trebuie sa fug la cabinet .

Nana : spor la renovare !

R_ocsy , mami de Ana Sofia ( 19.05.2010 )

"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Cata,felicitari pentru caruciorul albastru.
Nico nici al meu nu are prea multe cuvinte in vocabular insa compenseaza prin faptul ca intelege TOT.
Nana bafta in afaceri,cand te apuci de ele

Cris,mami de Sebi,copil poznas,din www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010

Vreau si eu parintii mei!

Mergi la inceput

Rocsy , multumesc, chiar am mare nevoie !

Mai nou fiica-mea anunta ca face "caca!" - se duce in baie si se tine de vasul de toaleta; insa inca nu-i chip sa ma lase sa o pun pe reductor (cred ca noi sarim peste olita, ca "arde" sau ceva...). Uneori spune si "piiisssh!".
Si vrea de n'spe ori pe zi sa se spele pe dinti - "baaai, dindii!" - tradus ad literam: "baie, dintii" - si imi arata de zor periuta ei, si fetelor, de nu-si freaca dintii, de vai si-amar de ele gingii !

Nana, mamica de iubirice dulce , Adelina Ioana- 11 mai 2010, si 8+ DPN 16 mai 2012

Mergi la inceput

Cris, multam . Numa' sa m-apuc odata !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

Abia astept sa ma innebuneasca al meu de cap cu vorbitul lui....
Al meu intelege doar cand ii convine lui, cand face vreo prostie face pe surdul...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui NicoletaB

Al meu intelege doar cand ii convine lui, cand face vreo prostie face pe surdul...

Mamica unui buburuz

destept baiat !

Mergi la inceput