Bulgarasi de ian-feb 2012 (18) Alaturi de Chri70!

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

georgia, mara la 21 sapt avea cam 500 gr. si bebelusul cel nou din burtica avea la 21s 425gr.

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catiushor spune:

hmmm...pai atunci ori au incurcat astia recipientul ori dau eu in ipohondrie
georgi, da, cand incep durerile in spate uneori radiaza pana in fata la burtica. Si ma mai doare de fiecare data cand merg la toilet....si mai simt intepaturi in timpul zilei parca in vagin, parca in uretra...asta nu-mi mai dau seama
ma lamureste nenea dr. luni, pana atunci bag si eu multa apa in mine si mananc fara sare. Bine ca nu-i vreo infectie.
Ma retrag la o carte, poate imi mai potoleste mintea asta agitata, parca as avea o statie de metrou in cap, daca as avea un buton pe care sa apas...

Va ofer cate o la fiecare !!!

gravidutza 21+ de bebitza Gruitza

A invata sa ne iubim pe noi insine este primul pas crucial in a invata sa iubim pe altii !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

tebligia,si piscotica are tot 370 numai ca io am 21 sapt .. pe mine ma speriasera ca cica e cam slabutica..dar acum m-am mai linistit ca vad ca si tu tot pe-acolo esti cu greutatea

cati , incerca cand ai asa dureri sa stai intinsa pe partea stanga (ii face bine lui bb) si sa-ti fie caldut la rinichi (cred ca nu ti-ar strica si o nospa , mai detensioneaza , macar teoretic , treburile pe acolo) .. multa sanatate

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ica7 spune:

tebligia si eu fac morfo pe 1 octombrie. la ce dr te duci?

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tebligia spune:

ICA eu ma duc la dr POP ADRIAN clinica DIAGNOSIS PE 3 OCT dr meu ginecolog mi l-a recomanadat si mi-am facut programare la el din sapt 5 de sarcina si abia am gasit loc pentru sapt 22-24 de sarcina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tebligia spune:

GEORGIA piticul meu are 20 sapt si 1 zi si echografic e mai mare cu o sapt si 3 zile e un grasun:)):))
20+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Buna fetele!!
Noi tocmai ne-am intors de la targul de cosmetice de la Romexpo/. N-am stat foarte mult, ca te tenteaza sa cumperi o gramada de prostioare..

Sunt mai bine azi, dar tot cu mici dureri de cap, nas semi-infundat si ochii in lacrimi. Dar trece

mady M-am tot gandit ce faci. Cred si eu ca nu e bine internata..off..Sper sa te externeze cat mai repede si sa nu mai fie nevoie de alta internare decat la nastere Ilinca as fi vrut sa o cheme si pe bebeluna din burtica, dar este baietel
Te pup, sanatate multa!!

sofia Succes la dr diseara!! Asteptam vesti.

Lexi, drum bun maine!! Stiu ca aveti programul plin, asa ca incearca sa le iei pe toate usor, sa nu te obosesti. Va pup

Fetele, va doresc un we frumos si va pup pe toate!!
Noi ccred ca dam o fuga maine pana la tara, la matusa mea, undeva aproape de Slobozia. Nu am mai fost la ea de vreo 6 ani.. Si am zis ca daca nu merg acum, cred ca mai trec inca 6 ani pana o vad..

Alina 21+cu si mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Cati, si mie imi pare foarte ok rezultatul la analize. Sananate!!

Alina 21+cu si mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)

Mergi la inceput

tebligia, io zic de piscotica ca tine la silueta ,sper totusi sa lase asta pe mai tarziu caci imi da emotii (nah ma mai stiu io si cu rezistentele pe arterele uterine un picut marite )

eu am fost pana acum la 2 eco la dr pop (cea de 12 sapt si una la 18 sapt ); sa nu te sperii , poate deja sti e cam mutulica asa , intai se uita la bb si apoi povesteste tot ce a vazut iar asistenta noteaza
nu stiu sigur daca cea de trim II o fac la si la dansul ( voi ajunge la herghelegiu)

Albert Einstein

Mergi la inceput

anto , dar stiu ca sunteti plimbareti ..o sa faci un flacau cu valiza in mana

Albert Einstein

Mergi la inceput