Bulgarasi de ian-feb 2012 (18) Alaturi de Chri70!

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kraluca spune:

mady - dupa cum am mai spus incearca sa privesti partea buna a lucrurilor: esti sub supraveghere medicala permanenta si esti obligata sa stai mai mult timp la orizontala. imi imaginez ca este deprimanta atmosfera din spital, insa pentru tine si bebita ta este mai in siguranta! clientele vor intelege problema... ca doar sunt femei si sunt, sau vor fi, la randul lor, mame!
happymumy - imagineaza-ti ca eu fac maine 19 saptamani si tot nu l-am simtit pe bebe! e bine si sa-l simti devreme si sa stii ca totul e ok, dar cand ma gandesc prin ce treci... nu stiu ce sfat sa-ti dau pentru ca si eu m-as duce la un ecograf ca sa fiu linistita. ideea este ca asa am facut si la 10 sapt: m-am dus la dr sa-i spun ca eu nu am niciun simptom si la eco bebe era bine, numai mama lui sperioasa!

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sophia_m spune:

buna dimineata fetelor
mai sunt 7 ore si imi revad puisorul, abia astept sa vad cat a mai crescut, ce giumbuslucuri mai face, ca e activ si e bine merci
ieri parca, parca am simtit ceva, dar nu asa ca zilele trecute...nici nu i-am zis doctoritei cand am vb cu ea la telefon ce paranoia pluteste in capul meu, dar ii zic azi dupa ce ma linistesc

mai stau putin sa se digere mancarea si ma apuc sa ma vopsesc..mi-am luat blond cenusiu deschis, sa vedem ce-o iesi
luna viitoare facem si cununia civila...trebuie sa imi caut haine
bunicii deja planuiesc botezul, cand, unde, cine, cum...harababura mare in capul meu a fost zilele astea

aerlilian, te felicit si eu pentru amnio si pentru carucior

ana, bine ai venit
ce frumos, gemeni
si eu visam si speram sa imi dea doamne doamne gemeni dupa ce mi-a luat un sufletel in ianuarie, dar asta e, sanatosi sa fim, sa ne nastem cu bine, ca ne marim noi familia in timp

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev049prs.png

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olguttza spune:

neatza si multumesc de primire!

Ghiulten, imi pare tare bine sa te revad aici!! acum 3 ani, in iulie, am stat o saptamana la tine in Eforie; avea fiica'mea 1 an si era cel mai rotofei copil . nu'sh daca-ti mai amintesti, dar eu n-am uitat vila Ayla si primul concediu in 3.
sper ca te simti bine si ca esti ok psihic!

mady, multa sanatate!

reviu.

mami de Olga Cristiana (5.07.07) si +18

Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catiushor spune:

Salutare mamici!!!

Sofia, ce activitate la tine in familie. Imi pare f rau pentru pierderea ta din ianuarie!

Eu iara am intrat sa va stresez
Am reusit sa ma plang toata saptamana de durerea (uneori insuportabila)de rinichi pe care o am in ultima vreme. Mi-a venit rezultatul la urocultura care arata cam asa:

ASPECT MACROSCOPIC:
------------------
CULOARE: galbena
TURBIDITATE: limpede
MUCUS: absent
SEDIMENT: absent
FILAMENTE: absent

EXAMEN MICROSCOPIC:
-------------------
Eritrocite........................ 1 /uL (<=17/uL)
Leucocite......................... 5 /uL (<=28/uL)
Celule epiteliale superficiale.... 3 /uL (<=28/uL)

CULTURA
-------
NUMAR TOTAL DE GERMENI < 100 UFC / ml
BACTERIURIE FIZIOLOGICA NESEMNIFICATIVA

EXAMEN URINA
PH.......................... 6.5
Densitate................... 1014
Proteine.................... negativ
Glucoza..................... negativ
Corpi cetonici.............. negativ
Nitriti..................... negativ
Urobilinogen................ negativ
Pigmenti biliari............ negativ

La dr. ajung abia luni.Ma poate ajuta vreo mamica cu interpretarea? Din ce am gasit pe net reiese ca nu e infectie urinara, dar cum nu ma pricep nu bag mana in foc pt ce am inteles eu. Poate fi o colica renala? e asa de grea asteptarea asta..... nu mai am rabdare cu nimic
va pupicesc !!!

gravidutza 21+ de bebitza Gruitza

A invata sa ne iubim pe noi insine este primul pas crucial in a invata sa iubim pe altii !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iaura21 spune:

caty, eu zic ca stai super bine la analiza de urina ,nu ai sedimente,deci nu ai nici macar nisip sau pietre la rinichi ,dar medicul iti interpreteaza mai bine
bun venit fetei noi,olguta
sophia succes la eco ,sa intri sa ne spui rezultatul si caruciorul( roz, nu)
mady, multa rabdare sa ai draguta, dar bine ca esti supravegheata ,o sa fie bine pana la urma
aerlilian, tudor e un nume frumos ,merge si cu cristian care ,am citit pe DC, ca ar fi un nume predestinat unui om norocos in viata,e fain si stefan,vezi tu ce iti dicteaza inima...la fel ,si eu am promis fecioarei ca daca e fetita o sa-i pun numele maria,la baiat nici nu m-am gandit ,asa o premonitie am avut
fetele ,noi am implinit ieri 6 luni,ma simt f. bine ,sa nu zic intr-un ceas rau,bebelina miscareata nevoie mare ,dar in cate o zi o simt mai mult iar alta zi mai putin ,deci nu e o regula sa fie la fel de activi...iar eu am pus vreo 6-7 kile,dar nu-mi mai bat capul cu ele,ca nu se prea vad...noi sa fim sanatoase( eu si maria )
raluca, faptul ca nu l-ai simtit inca pe bebe ar putea avea o explicatie : ai putea avea placenta situata anterior si atunci se simte mai greu\tarziu,chiar dupa 20 sapt...

minunea mea 24+

"Intr-o zi un om a murmurat:Doamne vorbeste-mi, si un copac si-a framantat frunzele,dar el nu a auzit.Apoi a intrebat mai tare:Doamne de ce nu imi vorbesti? si un tunet a zguduit cerul,dar el din nou nu a auzit. Omul a privit in jurul lui si a spus:Doamne lasa-ma sa te vad,si o stea a luminat cerul, dar el nu a observat.Apoi a inceput sa strige,Doamne fa o minune ,si in clipa aceea s-a nascut un copil ,dar el nu a stiut. Disperat a strigat mai tare: atinge-ma Doamne si arata-mi ca esti langa mine! Acestea fiind spuse Dumnezeu a coborat si l-a atins dar acesta a alungat fluturele care zbura langa el si si-a continuat drumul.
Ai grija sa nu pierzi o binecuvantare doar pentru ca nu iti apare in felul in care tu te astepti sa se manifeste"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna tuturor.
Nu pot sa scriu mult ca e ultima zi de lucru si au navalit toate pe capul meu.
Cati, e posibil sa ai o pietricica sau nisip la rinichi. Vorbeste cu un urolog.
Fetelor, va pup pe toate, maine plecam spre tara pentru o saptamana asa ca nu o sa pot intra, dar sper ca atunci cand revin sa gasesc numai vesti bune!

de Maria Cornelia (20.09.2006) si 22+ cu
Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara

Bobuletul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olguttza spune:

Alexandra, drum bun si vacanta frumoasa!
si ai grija de copii!

mami de Olga Cristiana (5.07.07) si +18

Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

buna zanici
bun venit noilor burticute
lexi , drum bun si sa va simtiti cat mai bine in vacanta
happymumy, io care sunt campioana la ecografii , ar fi oarescum sa-ti spun sa nu mergi la eco; medicul meu zice asa .. eco se face atunci cand este " randuit" medical , dar si cand mamica e ingrijorata (stresul tau e transmis bb-lusului si nu bun..asteptam vesti bune)
mady, stai linistita pana treceti de emotii , lasa ca de vopsit o sa te tot vopsesti , bebe nu faci in fiecare luna (plus ca io stiam ca vopsitul in sarcina e destul de controversat )
cati , din ce ma pricep eu , esti super ok cu urocultura..bulticuta te doare ?ai incercat sa iei no-spa ?
lady, cum mai esti ?
anto..tu cum esti cu raceala ?
aerlilian, asta cu numele e clasica .. never ever nu o sa placa numele cuiva tuturor .. asa ca stai flexata ..e putin important ca X (chiar daca sunt cei mai buni prieteni) nu sunt incantati de nume ..asta sa fie ultima ta problema

piscotica este bine (am fost ieri la eco) si avem 370 gr (chiar va rog sa-mi spuneti si mie cele care au ajunf la 21 sapt ..cat aveau in greutate la 21s; la inceput a fost mai activa dupa care si-a bagat fatuca intr-o parte si da-i somnic
despre miscarile lui bb .. io prima data (zic eu) ca l-am simtit la 15s3z dupa care n-am mai simtit mare lucru pana la vreo 19 sapt ..de atunci face sporticel prin bultica dar mai mult o simt dimineata si seara

gata .. m-am intins de numa .. va pupacesc

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

kraluca, nu te ingrijora in legatura cu miscarile lu' bebe. Eu am ajuns la spital pentru ca nu il mai simteam pe bebe de cateva zile. Dar am aflat si cauza. Daca bebe sta cu spatele, loveste in coloana si d-aia nu il simti inca. Stai linistita.

mady, pai unde e optimismul tau? Capul sus!

Pe mine ma scuzati ca nu scriu zilnic, de citit va citesc, dar ori nu imi ajunge timpul ori nu am nimic de comentat.

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010, mandra posesoare a 8 dintisori si o maseluta
19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tebligia spune:

acum am ajuns si noi de la echo de 20 de sapt si bebe are 370 g este mai mare cu o saptamana si 3 zile , dr a zis k este ff bine si k ne vedem knd avem echografia morfofetala de pe 3 octombrie, sunt fff fericita k baietelul este bine
mady stai linistita si sa iesi cu bine din spital... si apropo ilinca e superb
20+ cu

Mergi la inceput