Clasa I...... 2012-2013

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Si care sunt cele 6 scoli?
Ce se intampla cu inscrierea in clasa 1 a copiilor la scolile sportive/de arta? Se da proba sau nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PetRadu1 spune:

Admiratie deosebita pentru parintii care inteleg ca in domeniul educatiei "graba strica treaba"!

Orice parinte interesat, poate gasi modalitatea de a-si inscrie copilasul in clasa I-a dupa varsta de 7 ani. Nu te poate obliga nimeni sa-l incrii in clasa I-a la varste fragede!

Din pacate, multi parinti considera ca o "Daciada" inscrierea copilului la scoala la o varsta cat mai frageda! Iau totul ca pe un concurs! Copilul meu stie sa faca absolut totul, se va plictisi la gradinita si alte argumente de acest gen! Nu de asta este vorba...

Si pe acest forum am vazut multi parinti dornici sa depaseasca recorduri...

Eu mi-am dorit foarte mult sa merg la scoala cand eram la gradinita... Si am mers la 6 ani si o luna. Mereu am fost cel mai mic: si la scoala si la facultate... M-am descurcat, dar acum cand ma uit la fetita mea care a mers la scoala la 7 ani si 4 luni, inteleg ca ar fi fost cu totul altfel sa merg mai tarziu la scoala...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaionela spune:

Ce mai fac parintii de viitori scolarei? cum stati cu recenzatul, cu scolile unde va inscrieti si cu invatatoarele? Cu toate ca mai sunt inca cateva zile, eu nu m-am gandit unde le dau... Eu as fi vrut la o scoala particulara, dar toti mi-au sarit in cap din cauza distantei ( nu ca nu ar fi avut dreptate, faceam aproape o ora pana la scoala). In aceste conditii si dupa ultimile schimbari cred ca le dau ori la BARBU ori la ODOBLEJA, asta in cazul in care nu apare o varianta mult mai buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

baiatul meu face parte din copiii care trebuie evaluati....ieri l-am programat la evaluare pentru marti la ora 16.30 la scoala 24..

.mai e cineva??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Danaionela, asta inseamna ca inscrii copiii in etapa a doua, nu?
Cosmi, noi am scapat. Baiatul meu e la grupa pregatitoare si iau adeverinta de la gradi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamavlad spune:

Dana Ioanela, si eu am avut aceleasi temeri viv a vis de transport cand am schimbat gradinita lui Vlad, acum face 40-45 min pana acolo. Copilul s-a adaptat f bine la drum,asculta Itzy Bitsy, se joaca pe tableta,mai motaie in masina.. Ii place f mult noua gradi si nu vrea in ruptul capului sa mai mearga la cea aproape de casa, unde ajungea pe jos in 10 min. La scoala vrem sa il dam la Pro ingenio, care-i tot departe de casa...si noi facem cam 1 ora pana acolo.Eu cred ca merita acest efort pt conditiile deosebite si pregatirea speciala pe care ti-o ofera o scoala privata. Parerea mea e sa te mai gandesti...si sa pui in balanta avantajele, daca nu cumva sunt mult mai multe decat dezavantajul unui drum lung.

Mergi la inceput

Nu stiu inca daca le inscriu in etapa I . la BARBU sau in etapa 2 lA ODOBLEJA, sau sa astept pana in luna aprilie cand gradinita unde sunt fetele o sa se acrediteze si pentru scoala. Stiu ca este destul de greu
Mamavlad m-am gandit la avantajele de la sistemul privat, si as fi optat pentru asta. Pentru mine distanta este foarte importanta, poate ca este si o trauma din copilarie, cand am invatat la o scoala departe de casa.

Mergi la inceput

Buna,
Am o noua problema. Fetele mele sunt nascute in decembrie 2005 si sunt acum in grupa mare la gradinita si as vrea sa le inscriu in clasa 1. Am sunat la mult vestitul tel verde si mi-au spus ca nu am nevoie de evaluare pentru inscrierea in clasa 1, apoi am sunat si la evaluare si mi-au spus ca am nevoie de evaluare. Tinand cont de acest lucru, sun din nou la miniter si le spun ceea ce mi-au spus cei de la evaluare si ministerul isi sustine punctul de vedere, dupa care sun la evaluare din nou si cei de acolo isi mentin iar punctul lor de vedere.. si mi-au spus ca mai mult faptul ca mi-am facut programare trebuie sa ma duc.......... Mai este cineva in aceasta situatie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

fetita colegei mele este nascuta in octombrie 2005 si nu trebuie sa mearga la comisie. este secretara, face parte din comisia de inscriere si a invatat legea pe dinafara. deci e in aceeasi situatie...

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

http://www.ismb.edu.ro/Subpagini/clasa_preg/Centre%20speciale%20inscriere%20cl%20pregatitoare%202012-2013.pdf

aici gasiti cele 6 scoli la care va puteti inscrie... problema e ca acolo spune ca se pot face programari pe 15,16,17 februarie.

atentie sa aveti adeverinta de la medic cand mergeti la comisie!!!

http://www.ismb.edu.ro/Subpagini/clasa_preg/Precizari%20evaluare_psihosomatica%2020120215.pdf - centre de evaluare psihosomatica

http://www.ismb.edu.ro/Subpagini/clasa_preg/Precizari%20programare%20evaluare_psihosomatica%2020120215.pdf - precizari...

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex

Mergi la inceput