Clasa I...... 2012-2013
Raspunsuri - Pagina 22
Androix spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anya Ca sa fac un scenariu...hai sa zicem ca la scoala x in prima perioada se inscriu copiii arondati, in perioada a doua vin copiii nearondati si dupa diverse criterii unii intra iar altii sunt respinsi. In etapa 3, cei respinsi se duc la scolile la care sunt arondati dar daca aici s-au ocupat deja toate locurile, ce se intampla? Daca sunt 1-2 suplimenteaza intr-o clasa dar daca sunt mai multi si nici nu au spatiu pt o clasa in plus? Ce fac? Ii dau afara pe cei care s-au inscris in etapa a doua? Ii trimite pe te miri unde-or mai fi locuri in sector? Anya |
A, oare nu putem sa depunem dosar si acolo unde suntem arondati iar apoi in faza urmatoare la scoala unde ne dorim? Asa ar fi logic. Si atunci sa te tii iar ma duc la 5 scoli. Fix la fel am patit si la graqdinita.
www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux
Niste copii si toti copiii!
dandana spune:
nu stiu daca incalc vreo regula dar pe mine m-a apucat plansul!
scuze de off-topic!
Androix
Mercedes spune:
Cititi art.15
(1) In prima etapa sunt procesate doar cererile parintilor care solicita inscrierea copiilor la scoala de circumscriptie.
(2) Completarea cererii – tip de inscriere se face la scoala de circumscriptie.
(3) In momentul completarii cererii, parintii vor fi informati ca aplicatia informatica nu permite inscrierea copilului la mai multe unitati de invatamant.
Dupa mine e clar ca nu poti inscrie copilul in mai multe locuri.
Cornelia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Androix A, oare nu putem sa depunem dosar si acolo unde suntem arondati iar apoi in faza urmatoare la scoala unde ne dorim? Asa ar fi logic. Si atunci sa te tii iar ma duc la 5 scoli. Fix la fel am patit si la graqdinita. |
Se vede ca nu ai citit medologia . Nu te mai poti inscrie la x scoli, ca nu ti se admite cererea in sistem . Ti se introduc datele cand depui cererea, se listeaza, o semnezi si se valideaza cererea in sistem. Daca mai ai una, adio .
Cornelia spune:
Uite ca Mercedes a studiat-o .
Bine, eu nu prea inteleg despre ce sistem informatic vorbim. Scolile or sti?
A, atentie la prevederile pentru cei din alte localitati . Eu nu am inteles (e adevarat ca am citti rapid aseara si nu am mai revenit). Se inscriu la un centru special, ce urmeaza a fi comunicat???
Cornelia spune:
Tot eu: incep sa regret din ce in ce mai mult ca nu l-am inscris anul trecut . M-am gandit si raz-razgandit pana in ultima clipa, dar presimteam ca anul asta va fi jale.
mami.mariana spune:
PT.UN NEPOTEL MA INTERESEAZA CE SCOLI DE STAT CU AFTER CSCOOL SUNT IN BUCURESTI?DETINE CINEVA INFORMATII DE ACEST GEN IN SECT.1 SI 6.?LA SCOLILE SPECIALE AU SI CLASE CU COPII FARA DIZABILITATI DAR CU PROBLEME SOCIALE?
BESTUTZA spune:
La scolile speciale vin doar copii care in urma evaluarii de catre o comisie specializata primesc certificat in care e specificat gradul de afectare psihic sau senzorial si au recomandare pentru educatei speciala.
madyrizi spune:
cornelia, pot sa-ti spun cu mana pe inima ca habar n-am de vreun program de inscriere. ca intotdeauna, programul va fi trimis cu o zi-doua inainte si o sa stau sa-mi muncesc creierii cu el. in ziua respectiva o sa fie f.f. aglomerat serverul la care transmitem cererile si vom sta sa ne uitam la ecrane minute in sir... ne-am obisnuit de la admitere... o sa ne apuce noaptea cu parintii nervosi la usa si o sa incercam sa le explicam ca nici la toaleta nu mergem pana nu le rezolvam cererile. asta e... asteptam cu drag elevii si parintii, in rest ne rugam sa mearga totul bine ca sa ajungem si noi la casele noastre la o ora decenta in zilele respective.
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex